قرنی گذشت و ما یه سوال پرسیدیم :دی حالا منتظرم بینم کی میتونه یه جواب درست حسابی بده
سوال: نحوه ی فعال کردن RapidSSL برای DirectAdmin از سیر تا پیاز شرح دهید. (1 نمره)
قرنی گذشت و ما یه سوال پرسیدیم :دی حالا منتظرم بینم کی میتونه یه جواب درست حسابی بده
سوال: نحوه ی فعال کردن RapidSSL برای DirectAdmin از سیر تا پیاز شرح دهید. (1 نمره)
امیدم واسه جواب گرفتن 1% ـه :دی
واسه همین راهنمایی میکنم
واسه اینکه RapidSSL اکتیو بشه نیازه که به هاست مورد نظر IP اختصاصی بدی.
حالا مشکل اینجاست که: IP رو از Admin Level اد میکنم. این IP باید Free باشه تا بشه به هاست اد کرد! ولی وقتی به قسمت Reseller Level میرم، Free IP وجود نداره!
حالا نیازمند راهنمایی هستم نگید سخت ترش کردیا
چون امیدم از 1% هم اومد پایین تر خودم باش ور رفتم این مرحله رو گذروندم :دی
دارم میرم دانشگاه واسه کسب علم شب میام ادامشو ازتون سوال میکنم
تا حالا کسی ssl راه ننداخته ؟!
نمیدونید باید چی کار کرد ؟!
بی خیال دایرکت ادمین بشید! هر پنلی که بلدید بگید ...
پ.ن: نگید هم خودم پیداش میکنم ولی دیگه از سوال کردن نا امید میشم فعلاً برم بگیرم بخوابم که درس و علم خستم کرد
ممد از ساپورت خود rapidssl سوال کن شاید جواب دادند ...
من با DirectAdmin تا حالا کار نکردم.با rapidssl هم همینطور.ولی این چیزایی که از سابقه ام دارم میگم.دیگه اگه بدرد نخور شما ببخشید.
ssl را شرکت های زیادی ارائه میدن و هرشرکت هم سیاستهای خاص خودش را برای ارائه داره.
بعضی از شرکتها ssl را فقط با ip اختصاصی میدن و بعضی هم domain , ....
این بستگی به شرکت ارائه کننده داره.
اما برای ssl خوده کنترل پانل هاست نقش بسزایی داره.
با توجه به cpanel شما میتونید یک key از شرکت ssl بگیرید.بعد سی پنل به شما میده و بعد از کده سیپنلی را باید در اختیار شرکت ssl قرار دهید.
بغد از آن هم اگر همه چیز درست باشه و ست بشه دیگه مشکلی نیست.
این مراحلو کجا انجام میدی ؟با توجه به cpanel شما میتونید یک key از شرکت ssl بگیرید.بعد سی پنل به شما میده و بعد از کده سیپنلی را باید در اختیار شرکت ssl قرار دهید.
از Ssh هم بلدی ؟
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
control panel
Advanced Features/
SSL Certificate/
بقیه اش دیگه مربوط به Rapidssl میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)