دامنه تون که اینجا میاد راحت !
پس نتیجه میگیریم اگر در صفحه دیگه ای نمیاد مشکلی سیستمی نیست و مشکل از قالب هست
قالب رو عوض کنید و قالب اخرین نسخه پیشفرض رو بزارید
اگر نشد به احتمال زیاد از سرویس های هاستی هست که تعریف کردید
:: گروه فناوری اطلاعاتتیک وب| ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
دامنه تون که اینجا میاد راحت !
پس نتیجه میگیریم اگر در صفحه دیگه ای نمیاد مشکلی سیستمی نیست و مشکل از قالب هست
قالب رو عوض کنید و قالب اخرین نسخه پیشفرض رو بزارید
اگر نشد به احتمال زیاد از سرویس های هاستی هست که تعریف کردید
بله در صفحه سفارش هاست نمیاد . قالب رو هم عوض کردم و نسخه Defult رو هم گزاشتم اما نیومد.
الان یک مشکل دیگه هرچی دامین میزنم که ببینم موجود هست یا نه میزنه در درخواست شما خطا وجود دارد:
دلیل چی هست؟
ویرایش توسط applehosting : February 5th, 2014 در ساعت 23:00
بله در صفحه سفارش هاست نمیاد . قالب رو هم عوض کردم و نسخه Defult رو هم گزاشتم اما نیومد.
الان یک مشکل دیگه هرچی دامین میزنم که ببینم موجود هست یا نه میزنه در درخواست شما خطا وجود دارد:
دلیل چی هست؟
فایلی که پیوست کردم رو در پوشه includes سیستم جایگزین کنید و مجددا تست کنید (قبلش از حالت فشرده خارح کنید)
:: گروه فناوری اطلاعاتتیک وب| ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
شما قالب پیشفرض اورجینال whmcs رو انتخاب کن ببین این مشکل هنوز هست یا خیر
تا متوجه بشیم از قالبه یا فایل های سیستمی whmcs
نسخه Whmcs چنده؟
اخرین نسخه اورجینالش در انجمن هست اونو بگیرید فایل هاش رو به جز پوشه install و فایل configuration.php.new آپلود کنید ببینید چی میشه
نال کردنش هم اموزشش در انجمن هست (یه فایل class باید جایگزین کنید بعد از نصب)