صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 47

موضوع: تخفیف برفی آلما هاست . سرور اختصاصی . 50% redstation

عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

پیش فرض تخفیف برفی آلما هاست . سرور اختصاصی . 50% redstation

سلام
    فروش ویژه سرور اختصاصی آلما هاست از دیتا سنتر رداستیشن به عنوان تنها نمایده پلاتینیم این دیتا سنتر در ایران و انگلستان
    50% تخفیف برای سه ماه اول
    در صورت نیاز به مشاوره و اقدام به سفارش همینک در پشتیبانی آلما هاست منتظر شما هستیم

https://my.almahost.co.uk

برای رفاه حال کاربران و نزدیکی به ایام نوروز آفر 50درصد هنوز پابرجا میباشد. کاربرانی که مایل به سفارش میباشند از طریق پرتال اعلام کنند
    موفق و پیروز

D8-100 [VALUE]: Dual Core 2.93Ghz; 16GB RAM; 2 x 2TB; 100Mbps ( £30.00 per month for 3 months)
    D8-180 [VALUE]: Quad Core 2.66Ghz; 16GB RAM; 2 x 2TB; 100Mbps ( £35.00 per month for 3 months)
    D8-230 [VALUE]: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 32GB RAM; 2 x 2TB; 1Gbps Unmetered ( £50.00 per month for 3 months)
    D8-260 [VALUE]: Quad Core 3.40Ghz (E3-1240v2); 32GB RAM; 2 x 2TB; 1Gbps Unmetered ( £55.00 per month for 3 months)
    D8-370: Quad Core 3.30Ghz (E3-1230v2); 32GB RAM; 2 x 600GB 15K SAS + 240GB Cachecade; 1Gbps Unmetered ( £65.00 per month for 3 months)
    D8-490: Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430); 64GB RAM; 2 x 600GB 15K SAS + 240GB Cachecade; 1Gbps Unmetered ( £90.00 per month for 3 months)
    D8-530: 2 x Quad Core 2.40Ghz (E5620); 96GB RAM; 2 x 600GB 15K SAS + 240GB Cachecade; 1Gbps Unmetered ( £110.00 per month for 3 months)
    D8-630: 2 x Hexa Core 2.66Ghz (X5650); 96GB RAM; 2 x 600GB 15K SAS + 240GB Cachecade; 1Gbps Unmetered ( £125.00 per month for 3 months)
    D8-790: 2 x Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430); 96GB RAM; 2 x 600GB 15K SAS + 240GB Cachecade; 1Gbps Unmetered ( £150.00 per month for 3 months)
    Sold Out: D8-880: 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670); 192GB RAM; 4 x 300GB SAS 10K + 240GB Cachecade; 1Gbps Unmetered ( £200.00 per month for 3 months)
    Sold Out: D8-950: 4 x Eight Core 2.20Ghz (E5-4620); 192GB RAM; 4 x 300GB SAS 10K + 240GB Cachecade; 1.5Gbps Unmetered (£300.00 per month for 3 months)
    D8-X1: Quad Core 2.93Ghz (X3470); 32GB RAM; 4 x 4TB SATA; 1.5Gbps Unmetered ( £115.00 per month for 3 months)
    D8-X2: 2 x Quad Core 2.40Ghz (E5620); 96GB RAM; 12 x 4TB + 240GB Cachecade; 1.5Gbps Unmetered ( £210.00 per month for 3 months)
    Sold Out: D8-X3: 2 x Hexa Core 2.66Ghz (X5650); 96GB RAM; 12 x 4TB + 240GB Cachecade; 1.5Gbps Unmetered ( £225.00 per month for 3 months)
    D8-X4: 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670); 192GB RAM; 10 x 4TB + 240GB Cachecade; 1.5Gbps Unmetered ( £265.00 per month for 3 months)

***** بعد از پایان سه ماه بین پنج تا بیست و پنج درصد تخفیف برای ادامه تمدید در نظر گرفته شده است*****

کاربرانی که از سری D6 و D7 سرورهای Redstation سرور نیاز دارند با تخفیف مناسب میتوانند به صفحه زیر روزانه مراجعه کنند و سرور مدنظرشان را سفارش دهند.

https://my.almahost.co.uk/page/canceled-servers/
    ویرایش توسط AlmaHost : April 29th, 2014 در ساعت 19:30
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

2. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

پیش فرض پاسخ : تخفیف برفی آلما هاست . سرور اختصاصی . 50% + 15 درصد redstation

نقل قول نوشته اصلی توسط hassanfe نمایش پست ها
    سلام
    کد تخفیف چی باید زده بشه؟
    شما سفارش را در پرتال ثبت یا از طریق تیکت ارسال کنید
    همکاران ما فاکتور را برای شما ویرایش میکنند
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

5. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

سلام
    تا به این لحظه هجده عدد سرور تحویل داده شد
    طبق لیست دیتا سنتر با گذشت 24 ساعت تقریبا بیشتر مدل ها یه اتمام رسیده
    موفق وپیروز

7. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    5 پست

D8-230 [VALUE]: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 32GB RAM; 2 x 2TB; 1Gbps Unmetered (3 months)

لطفا قیمت این سرور +ASA5510
    و ۹ تا ip رو می خواستم

9. تعداد تشکر ها ازramin.shirzad به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ramin.shirzad نمایش پست ها
    D8-230 [VALUE]: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 32GB RAM; 2 x 2TB; 1Gbps Unmetered (3 months)

لطفا قیمت این سرور +ASA5510
    و ۹ تا ip رو می خواستم

سلام
    109.65 پوند برای سه ماه اول به صورت ماهانه و بعد از آن با 15درصد تخفیف همیشگی آلماهاست برای تمدید 219.30پوند
    موفق و پیروز

11. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

عضو انجمن javadezati آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    800
    تشکر تشکر شده 
    1,663
    تشکر شده در
    1,335 پست

سلام
    مشخصات سرور مورد نظر من:
    D8-230
    32GB DDR3 ECC Memory (Free)
    2 x 2TB SATA 7,200 RPM (Free)
    33 Usable IP Addresses (RIPE /29 + /27) (+ £32.00 per month)
    1Gbps Unmetered Port - 300Mbps Guaranteed (Free)
    VMWare ESXi / vSphere 5.1 Hypervisor (Evaluation Licence) (Free)
    Dell Remote KVM and Remote Media (Free)
    آیا موجود هست
    با تشکر
    دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
    آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
    55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com

13. تعداد تشکر ها از javadezati به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

سلام
    برای رفاه حال کاربران و نزدیکی به ایام نوروز آفر 50درصد هنوز پابرجا میباشد. کاربرانی که مایل به سفارش میباشند از طریق پرتال اعلام کنند
    موفق و پیروز

15. تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید

عضو جدید FARZADFREE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : تخفیف برفی آلما هاست . سرور اختصاصی . 50% redstation

من اینطور دستگیرم شد که جدای تخفیف های شما قیمتی که دیتا سنتر تو سایت زده برای 3 ماه می باشد و بعد سه ماه بخواهیم تمدید کنیم تقریبا دو برابر خواهد شد ؟
    اگر جواب مثبت است ، این هزینه ی یهو دو برابر شدن میتونه بیزینس رو بهم بزنه ، ایا میشه بعد سه ماه ، خرید جداگانه ای کرد و باز از این تخفیف های 50 درصدی استفاده کرد و سرور رو منتقل کرد ؟

در مورد هزینه VAT دیتا سنتر هزینه ی جداگانه ای دارد ؟ کلا هزینه های مخفی دارد یا نه ؟
    SLA به چه صورته ؟

جدای ابیوز فایل (چه تورنت چه سایر موارد ) در مورد تورنت من با پشتیبانی فروشش صحبت کردم گفت که به شدت با تورنت برخورد میکنند و سرور ها مانیتور میشوند چه پابلیک باشه چه پرایوت و اگر موردی ببینند بدون هماهنگی و تذکر سرور رو خالی میکنند!!!
    بد ترین چیز فکر کنم همین باشه که یهو خالی کنند !
    ازشون پرسیدم قوانین انگلستان استفاده از شبکه تورنت رو مجاز ندونسته ؟ پشتیبانی گفت این قانون داخلی دیتاسنتره! گفتم دوستم از دیتاسنتر شما سرور داره و داره تورنت رو با سرعتی بسیار بالا میگیره ، پشتیبانیش بعد 10 دقیقه هنگ کردن (فک کنم ای پی منو ذخیره کرد تا ببینه دوستم کیه :دی ) گفت ایشان تخلف کردند و به محض دیدن برخورد میشود حالا این چیزی که شما در مورد تورنت در این دیتا سنتر گفتید نمیدونم کدامش به حقیقت نزدیک تره البته خودم میدانم که اکثر vps های ایجاد شده از رداستیشن دارن تورنت میگیرن و مشکلی فعلا نبوده اما نمیدونم چرا پشتیبانیش اینطوری گفت !

17. تعداد تشکر ها از FARZADFREE به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FARZADFREE نمایش پست ها
    من اینطور دستگیرم شد که جدای تخفیف های شما قیمتی که دیتا سنتر تو سایت زده برای 3 ماه می باشد و بعد سه ماه بخواهیم تمدید کنیم تقریبا دو برابر خواهد شد ؟
    اگر جواب مثبت است ، این هزینه ی یهو دو برابر شدن میتونه بیزینس رو بهم بزنه ، ایا میشه بعد سه ماه ، خرید جداگانه ای کرد و باز از این تخفیف های 50 درصدی استفاده کرد و سرور رو منتقل کرد ؟

در مورد هزینه VAT دیتا سنتر هزینه ی جداگانه ای دارد ؟ کلا هزینه های مخفی دارد یا نه ؟
    SLA به چه صورته ؟

جدای ابیوز فایل (چه تورنت چه سایر موارد ) در مورد تورنت من با پشتیبانی فروشش صحبت کردم گفت که به شدت با تورنت برخورد میکنند و سرور ها مانیتور میشوند چه پابلیک باشه چه پرایوت و اگر موردی ببینند بدون هماهنگی و تذکر سرور رو خالی میکنند!!!
    بد ترین چیز فکر کنم همین باشه که یهو خالی کنند !
    ازشون پرسیدم قوانین انگلستان استفاده از شبکه تورنت رو مجاز ندونسته ؟ پشتیبانی گفت این قانون داخلی دیتاسنتره! گفتم دوستم از دیتاسنتر شما سرور داره و داره تورنت رو با سرعتی بسیار بالا میگیره ، پشتیبانیش بعد 10 دقیقه هنگ کردن (فک کنم ای پی منو ذخیره کرد تا ببینه دوستم کیه :دی ) گفت ایشان تخلف کردند و به محض دیدن برخورد میشود حالا این چیزی که شما در مورد تورنت در این دیتا سنتر گفتید نمیدونم کدامش به حقیقت نزدیک تره البته خودم میدانم که اکثر vps های ایجاد شده از رداستیشن دارن تورنت میگیرن و مشکلی فعلا نبوده اما نمیدونم چرا پشتیبانیش اینطوری گفت !
    سلام
    دیتا سنتر بر روی سرور های خود پنجاه درصد تخفیف لحاظ کرده بود و به اتمام رسید و دیگر روی سایت دیتا سنتر نیست ولی ما همچنان این تخفیف را ارائه میدهیم به عنوان تنها پارتنر پلاتینیوم ... حال شما میبایست متناسب با تجارت خود سروری انتخاب کنید تا بعد از سه ماه که قیمت سرور به قیمت واقعی خود میرسد به مشکل نخورید.
    ام ما بعد از سه ماه برای تمدید به کاربران خود بین ده تا بیست و پنج درصد تخفیف ارائه میدهیم که آن زمان معلوم میشود.
    خیر مالیات و هزینه های مخفی در این دیتا سنتر وجود ندارد.
    زمان پاسخ گویی دیتا سنتر بین ده دقیقه تا هشت ساعت است طبق استاندارد اما تا به امروز در کمتر از یک ساعت همیشه پاسخ داده اند
    در رابطه با تورنت هم باید اعلام کنیم همچین موردی نیست که سرور را ببندند و خالی کنند و فکر میکنم یا شما پرسش را درست مطرح نکردید یا پشتیبان اشتباه برداشت کرده . شما اگر ابیوزی دریافت کنید که از این سرور فایل تورنتی دریافت شده فقط کافی است پرت تورنت را لیمیت کنید بر روی این سرور و من فکر میکنم برداشت پشتیبان این بوده که سایت تورنت روی سرور های آنها راه اندازی شود. تا به امروز ابیوز های کمی بوده که برای کاربران ما ارسال کردیم در زمینه تورنت و همگی با پاسخی که به ابیوز داده اند بدون مشکل به کار خود ادامه داده اند.
    خالی کردن سرور در کار نیست و تا به این لحظه نبوده و فکر میکنیم این شایعه میباشد که اولین بار از سوی شما مطرح میشود.
    دوست عزیز ای پی شما را ضخیره کرد تا دوست شما را پیدا کنند !!!!! بیشتر شبیه جوک های فیلم های علمی تخیلی آقای جی جی آبراهام است
    ابیوز های مستند ملاک دیتا سنتر میباشد آن هم همیشه ابتدا اطلاع میدهند تا مورد بررسی شود و صحبت های شما با این مطلب آخر که عنوان کردین کاملا جهت دار است اما باز با این حال ما پاسخ های شما را میدهیم.
    خیر اکثر سرور های مجازی گرفته شده از این دیتا سنتر تورنت دریافت نمیکنند و بنده نمیدانم این اطلاعات خاص و عجیب و غریب را به عنوان کاربری که حتی با این دیتا سنتر کار نکرده شما از کجا آورده اید .

در نهایت حقیقت همانی است که تا به امروز رخ داده و لا غیر

19. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

عضو جدید FARZADFREE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    38 پست

D: ای که در جمله ام بود متوجه نشدید که من باب شوخی عرض کردم قطعا رسیدگی به اینطور چیزا ساز و کار خودش رو دارد
    ضخیره هم درستش ذخیره هست
    این چیزی هم خدمتان عرض کردم صحبت های بین منو اون پشتیبانی آنلاین بود حالا تقصیر من چیه ؟
    الان سایت دیتا سنتر رو میبینم مثل اینکه یک تغییراتی کرده دیگه اون قسمت پشتیبانی (مثل لایو زیلا) نیست و فکر کنم قیمت ها هم یک مقدار عوض شده باشه (شایدم در مورد قیمت اشتباه میکنم)
    (میخواستم ببینم اون بخش پشتیبانیش اگه هست یک زحمت بکشید و در مورد تورنت سوال کنید ببینید چی میگن ، خودتونم معرفی نکنید که پارتنر هستید ، اگه اینطور که شما میگید باشه خیلی خوبه چون این دیتا سنتر ارزش کار کردن داره امیدوارم که یا بنده یا پشتیبان اشتباه کرده باشیم)

اینطور که شما با این دیتا سنتر کار کردید و با توجه به تجربه تان ابیوز حتی اگر تحت تورنت هم باشد سرور خالی نخواهد شد در این مورد ابهام داشتم .

کامیاب باشید

21. تعداد تشکر ها از FARZADFREE به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

سلام
    فکر نمیکنیم در یک محیط جدی که اطلاعات آن برای همه مهم است مکان شوخی باشد لذا پاسخ شما را برای آن موضوع خاص با رنگ قرمز ارائه دادیم.
    سعی شد به صورت کامل به پرسش های شما پاسخ داده شود طبق مسئولیتی که داریم.
    قیمت ها نیز تغییر کرده چون آفر و تخفیف دیتا سنتر تمام شده اما ما همچنان به تخفیف ۵۰٪ ادامه میدهیم تا پایان هفته
    تورنت عمومی همه جای دنیا خلاف میباشد! پس در این شکی نیست. دیتاسنتر مشکلی با تورنت پرایوت ندارد. اما در مورد تورنت های عمومی هم طبق گفته مدیر خود دیتاسنتر در جلسه دوماه پیش " تورنت ابیوز مهمی برای دیتاسنتر محسوب نمیشود و جزو ابیوزهای درجه سه یا چهار محسوب میشود " تا به الان هم کاربران ما بابت استفاده از تورنت مشکلی نداشتند! و اگر مشکلی هم بوده حتما در اینجا عنوان میشده. حال تصمیم با خود شما میباشد که خرید کنید یا نه ! در آخر هم یک نکته و آن هم اینکه هیچ چیز را نمیشود در این دنیا گارانتی کرد

23. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)