سلام من خیلی دنبال اسکریپت وبلاگدهی میگشتم که بعد از تحقیقات فهمیدم بهترین گزینه وردپرس شبکه هست که وبلاگ دهی میکنه میخواستم یه آموزش بهم بدین که چجوری نصب کنم و راه بندازم؟؟
سلام من خیلی دنبال اسکریپت وبلاگدهی میگشتم که بعد از تحقیقات فهمیدم بهترین گزینه وردپرس شبکه هست که وبلاگ دهی میکنه میخواستم یه آموزش بهم بدین که چجوری نصب کنم و راه بندازم؟؟
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
بنده ی همچین چیزی میخوام اگر کسی میتونه ارائه بده ایمیل یا ادم کنه
دوستان عزیز بنده برای ساخت سامانه وبلاگدهی میخواستم بزنم
ولی اونجورامکانات یاندارن یااگر دارن من اعتماد حاصل ندارم نسبت بهشون
بنده یه اسکریپت باتمامی امکانات رز بلاگ وبیشتر ازاون نیاز دارم
مثال امکانات:
1-برای کسایی که وبلاگ مینویسن قسمتی گذاشته خدمات اضافه میده مثلا
برای اینکه فروشگاهی بشه باهزینه که گفتن پولشو بریزن حساب مدیریت تبدیل میشد وبلاگ فروشگاهی وهرکالای داشتن باهزینهذ وعکس .... میزاشتن
2-هروبلاگ با هزینه مشخص شدهذ که به حساب مدیریت سایت بریز میتونه چت اختصاصی برای وبلاگش داشته باش
3-دامین متصل کن بهش
4-دامین های متعدد خودسایت انتخاب کن
5-و........که خیلی عالی بود
یه طراح پیدا شد قیمت300بهم دادن با ثبت دامین سرور و.... ولی بنده اعتمادزیادی نداشتم بااینکه دوستم تایید میکرد
آیاشما میتونید بااین امکانات بهم بدید
قیطمت چقدر
ادم کنید بحرفیم
Sepahan747@yahoo
کسی هست بتونه همچین امکانت واسکریپی بد وطراح خودم بشه عالی
سيستم وبلاگ دهي|سرويس وبلاگ نويسي فارسي|پر امکانات ترين سرويس وبلاگ دهي|قدرتمند ترين سيستم وبلاگ دهي فارسي|بهترين سرويس ساخت وبلاگ وبلاگ این نمونه
این اسکریپت رو با قیمت 60 هزار تومن بصورت آفر گذاشتیم و فقط تا یک هفته این قیمت هست!
اگه خواستین یک روزه براتون راه اندازی میشه!
هاست لینوکس ایران + دامین هم میتونید از نور وب تهیه کنید
www.noor-web.ir
در خدمتم
من بهتر از اینو 30 تومن میدم
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
عمو جان کجا اهدا بلاگ رو شما ساختی یا راه اندازیش کردی که من خبر نداشتم.
قالب ***ی دیده بودیم شعر *** دیده بودیم شتر *** بودیم ولی نمومنه کار *** نه ندیده بودیم.
زوره خدایی.
ویرایش توسط tdhost : June 11th, 2014 در ساعت 19:08
راست میگه گفته این دمو اسکریپته
حالا این اسکریپت به صورت رایگان وجود داره شما چطور 30 تومن میخوای بگیری سوال اینجاس
- - - Updated - - -
اوه این که مال خود تی دی هاست بود :D
- - - Updated - - -
اوه این که مال خود تی دی هاست بود :D
آقا زمان تاپیک رو نگاه میکردید!!
تاپیک خاک خورده رو کسی بروز نمیکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)