کارو حرفه ای و بهترین
سخت جونـــه
میشه گفت برای ایرانی ها انتخاب نسبتا خوبی میتونه باشه
ولی این که بگیم بهترین هست یا حتی در دنیا بهترین هست به هیچ
وجه درست نیست ... کارو رو میشه به خاطر قیمت و ساپورتش در دسته
دیتاسنتر های درجه دوم قرار داد .
سلام .
مورد 2 : من تا حالا برام چنین موردی پیش نیومده ! مشکا محمد هست
مورد 4 : منظور من پشتیبانی بود !!! که در بین چهار دیتا سنتری که کار کردم که بقیه هم بزرگ بودند ، کارو فوق العاده بود .
مورد 5 : بله کارت شبکه شون یه بار کامل ریخت بهم ! حالا سالی یه بارش نمی دونم از کجا اومده خوب ؟![]()
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سلام
من حدودا یک سال از کارو سرور دارم کلا راضی هستم شاید بهترین نباشد اما عضو بهترینها هست حداق در ضمینه ساپورت و کلا خیالت باحاش راحته
به نظر بنده دیتاسنتر بدی نیست اینو نسبت به گفته های مهندسین انجمن میگم
ولی کمی قیمت هاش بسبت به بعضی از دیتاسنترها گرون هست!ولی نسبت به خدماتش خوبه! در کل قیمت متوسطی داره
ولی جای سوال هست که چرا شرکت هایی که قبلا با کارو کار می کردن الان رفتن سراغ ThePlanet.com Internet Services یا iweb یا و...
انواع ویندوزها رو رو سروش آپلود کردم و لینک مستقیم تو سایت هست. آخریش شاهکار بوده. ویندوز 7 از نوع 33 تاییش !
سلام
لطفا اطلاعات کامل تر در این مورد را برای من پیغام خصوصی ارسال کنید تا بتوانم دقیقتر بررسی کنم .
با تشکر
در مورد اتفاقی که یک سال و نیم پیش افتاده بود من فکر می کنم در همین فروم به صورت کامل توضیح داده شده بود موضوع ربطی به سرور ها نداشت مشکل از قسمت کنترل برق بود.
سلام
من با این نظر شما کاملا مخالف هستم. Caro نسبت به این موضوعات کاملا حساس است شما به Abuse@caro.net ایمیل ارسال کنید پیگیری می کنند.
در مورد اسکریپت نال شده و .... تا زمانی که از شما شکایتی به Abuse نرسد به شما کاری ندارند ولی اگر شکایت بشود بایستی حل کنید یعنی یا با شکایت کننده به نتیجه برسید یا اینکه حذف کنید
سلام
در مورد سوال شما باید عرض کنم که این باعث ناراحتی من هم هست که چند تا از دوستان خیلی خوب و قدیمی که قبلا فقط با Caro کار می کردند در طی چند ماه قبل شروع به همکاری با سایر دیتا سنتر ها کردند ولی باید به این موضوع خیلی منطقی نگاه کرد در خیلی از موارد این حق هر فردی است که به دلیل قیمت های بهتر و شرایط کاری بهتر و یا حتی درخواست مشتری نهایی اقدام به همکاری با سایر دیتا سنتر ها کند
به هر حال تنها کاری که از دست ما بر می آید این است که تلاش خودمان را افزایش بدیم تا بتوانیم شرایط بهتری را ایجاد کنیم
ویرایش توسط Sajad : April 23rd, 2010 در ساعت 18:07
NikanHost
http://www.nikanhost.com
NikanHost Introduces Self-Managed Backup Service Powered by R1Soft
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)