سایت فروشگاهی که هر ساعت بسته بودنش ضرر داره لنگ ۱۰ تومن نمیمونه و سالیانه تمدید می کنه یا نهایتا حواسش هست به سایتش.چطور هر ساعت بسته بودن سایت ایشون ضرره اما هر ساعت سرویسی که اون هاست به ایشون میده باید با مرام و معرفت باشه؟!
برادر من ۴ روز هست برف اومده قبول. مگه سرویس دهنده عدی گذاشته روز آخر گفته بیا پرداخت کن. مطلب رو بخونید بعد نظر بدید لطفا که این موارد پیش نیاد. عرض کردم سرویس دهنده ها معمولا از ۳ روز قبل فاکتور (حتی از ۱۰ روز قبل بعضا) به مشتری اطلاع میدن ، از زمان سررسید فاکتور حداقل سه روز زمان میدن برای پرداخت ، اگر انجام نشد سرویس ساسپند میشه ولی اگر پرداخت شه اتوماتیک باز میشه! بعد از ۷ روز یعنی ۱۰ روز از زمان سررسید (حداقل ۱۰ روز بعضا تا ۳۰ روز) بعد ترمینیت می کنند. این یعنی ۱۳ روز حداقل مهلت پرداخت بوده. پس نگید ۴ روز.
احتمالا یا شما خیلی دقیق هستی یا اینکه ملت ایران دارند به سمت جهان اولی قدم برمیدارن
شما براتون قبض برق میاد همون روز پرداخت میکنی؟ دو روز مونده پرداخت میکنی؟ تا حالا نشده یه روز یادت بره پرداخت کنی؟
نگو که نشده که مسلما نه من نه شخص دیگه ای باورش نمیشه چون این موارد همیشه برای همه ما اتفاق افتاده