-
February 1st, 2014, 23:57
پاسخ : کسی سیستم وبلاگدهی با وردپرس راه میندازه
شما یه بار یه قالب برای بنده طراحی کردید و هزار تا دردسر برام ساختید دیگه نمیخوام ادامه بدم
شرمنده منظورتون رو متوجه نشدم ؟
میشه روشن کنید موضوع چیه ؟ بنده اصلا شمارو به جا نیاوردم
پ ن : اگه حقی از شما زایع شده خواهشا اعلام کنید تا جبران بشه یا وجهتون بازگشت پیدا کنه .
-
تعداد تشکر ها از mr-programer به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2014 23:57
# ADS
-
February 2nd, 2014, 00:06
در صورت نیاز در خدمتیم.
نمونه کار نیز ارائه میشود.
تماس بگیرید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2014, 00:16

نوشته اصلی توسط
sor
با سلام و خسته نباشید
من نمیدونم درست پست زدم یا نه
اگه اشتباه کردم شرمنده
--------------------------------------------------
دوستان که وردپرس اشنایی دارند، من میخوام یه سرویس وبلاگدهی راه بندازم مانند
تیک بلاگ | قدرتمند ترین سرویس سایت ساز
دوستانی که اشنای دارند و میتوانند این سیستم رو ره بندازند
لطفا قیمت بدن
کسانی هم که هاست برای این سرویس دارند هم افر بدن
یه سوال ایا امکان داره کاری کرد که از سی پی یو کمتر استفاده کنه یعنی کاری بشه روش که زیاد به سی پی یو فشار نیاره؟
دوستان اگه نمونه هم دارند بگن
کسانی هم اگر سیستم وبلاگدهی با اسکریپت رو دارند اون ها هم افر بدن تشکر
اولویت با وردپرس شبکه هست.
سلام.بنظرم وبلاگدهی با وردپرس طرفدارای خواص داره و بخوای به جایی برسی خیلی باس زحمت بکشی
-
تعداد تشکر ها ازNersiA به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2014, 00:21
فعلا که عده ای فقط با حرف و بدون منطق دارن کار خودشون رو میکنن از همچین تاپیک هایی ترجیح میدم دوری کنم تا منجر به از بین رفتن حرمت من و اشخاص دیگه نشه .
اما استارتر از کسی مشورت بگیر که بتونه کمکت کنه با دلیل 
موفق باشید
-
-
February 2nd, 2014, 00:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr-programer
فعلا که عده ای فقط با حرف و بدون منطق دارن کار خودشون رو میکنن از همچین تاپیک هایی ترجیح میدم دوری کنم تا منجر به از بین رفتن حرمت من و اشخاص دیگه نشه .
اما استارتر از کسی مشورت بگیر که بتونه کمکت کنه با دلیل
موفق باشید
من هی نمیخوام چیزی بگم در جواب بعضی از پست های شما تو تاپیک ها ....
شما آدم خیلی احساساتی ای هستید! خودتون رو کنترل کنید الان کسی مجبورتون کرده چیزی بگید که این پست بالا رو که نقل قول کردم گفتید؟!
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
تعداد تشکر ها از hostfire به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2014, 00:31
hostfire عزیز بخدا خطاب من به شما نبود :-) اگه به شما برخورد معذرت میخوام .
آیا چیز بدی میگم ؟ میگم از کسی راهنمایی بگیره که بتونه راهنماییش کنه . شاید من هم نتونم راهنمایی کنم .
فقط شما میگین پول سرورش میشه ماهی 200 300 تومن مثلا . آیا طراحی یه سیستم وبلاگدهی کاملا اختصاصی بدون باگ و ایمن با دیتابیس و کلا همه چیز اختصاصی کمتر از 6 7 تومن کسی کار میکنه ؟ ( خواهشا دوستانه جواب بدین )
-
-
February 2nd, 2014, 00:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr-programer
hostfire عزیز بخدا خطاب من به شما نبود :-) اگه به شما برخورد معذرت میخوام .
آیا چیز بدی میگم ؟ میگم از کسی راهنمایی بگیره که بتونه راهنماییش کنه . شاید من هم نتونم راهنمایی کنم .
فقط شما میگین پول سرورش میشه ماهی 200 300 تومن مثلا . آیا طراحی یه سیستم وبلاگدهی کاملا اختصاصی بدون باگ و ایمن با دیتابیس و کلا همه چیز اختصاصی کمتر از 6 7 تومن کسی کار میکنه ؟ ( خواهشا دوستانه جواب بدین )
مسلما که نه!
ولی آخه من خودم دیدم وردپرس خیلی مصرفش بالاست
همین مدیر میهن بلاگ رو من میشناسم چند سال پیش کنار میهن بلاگ یه سیستم وبلاگدهی برپایه وردپرس راه انداخته بود سر همین بودجه و مصرف بالاش مجبور شد ببندتش
ای خدا اسمش چی بود....؟یادم افتاد میگم بهتون
من سر این موضوع گفتم وگرنه من دشمنی ندارم با وردپرس. هر سایتی واسه هرکسی زدم با وردپرس بوده!چون به روانی وردپرس چیزی رو ندیدم خدائیش!درسته طراحی قالبش رو بلد نیستم ولی خیلی راحت میتونم دست کاری کنم قالباش رو
ورد پرس شیواست اصلا از نظره من
خب! ایشون چه با وردپرس این سیستم رو بزنه چه نزنه باز باید ماهی 300-400 پوله سرور بده چون با سرور 30-40 تومنی نمیتونه جوابگوی روزی مثلا بر فرضه محال 10.000 ای پی باشه! چون میدونید این سیستم ها رفته رفته آمار بازدیدشون میره بالا.
درمورد آوازک هم شک نکنید ماهانه بیش از 300 تومن داره پوله سرور میده الان هسات پر بازدیدش ماهی 30 تومنه جوابگوی 2000 ای پی نیست! چه برسه به سرور 30 تومنی که 30 تومن پوله سرورخالیشه بدونه هیچ لایسنسی و کنترل پنلی!
-
-
February 2nd, 2014, 00:51
هاست فایر عزیز شما اطلاعاتتون در زمینه هاستینگ از من بیشتره و شکب نیست .
اما خوب استارت هرچیزی رو با پلن پایین میزنن مطمئن باشید یه وی پی اس 30 40 تومنی پاسخگوی ماه های اول ایشون هست . در زمینه سرور زیاد حرف نزنم بهتره چون اطلاعات زیادی ندارم .
اما خوب من دانشجوی مهندسی نرم افزارم بالاخره با دو سه تا کد بازی کردم و پایگاه داده نوشتم میدونم هر سیستمی باشه جای وردپرس شاید 10% 20% مصرفش بهینه باشه . که خوب آدم بیاد و اینهمه هزینه کنه برای سرویس اختصاصی ( منظورم سیستمه ) .
البته جاهایی دیدم که میفروشن :
جعفر نقی زاده ؛ طراحی و برنامه نویسی وب Pars20.NET
من سیستمشون رو هم تائید میکنم چون میبینم مشتریاش رو دارن میرن بالا اما خدای نکرده دور از جونش زبونم لال فردا طرف چیزیش بشه کی میتونه کارای دوستمونو ردیف کنه ؟ مخصوصا سیستم اپن سورس نباشه بدتر .
-
تعداد تشکر ها ازmr-programer به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2014, 00:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr-programer
هاست فایر عزیز شما اطلاعاتتون در زمینه هاستینگ از من بیشتره و شکب نیست .
اما خوب استارت هرچیزی رو با پلن پایین میزنن مطمئن باشید یه وی پی اس 30 40 تومنی پاسخگوی ماه های اول ایشون هست . در زمینه سرور زیاد حرف نزنم بهتره چون اطلاعات زیادی ندارم .
اما خوب من دانشجوی مهندسی نرم افزارم بالاخره با دو سه تا کد بازی کردم و پایگاه داده نوشتم میدونم هر سیستمی باشه جای وردپرس شاید 10% 20% مصرفش بهینه باشه . که خوب آدم بیاد و اینهمه هزینه کنه برای سرویس اختصاصی ( منظورم سیستمه ) .
البته جاهایی دیدم که میفروشن :
جعفر نقی زاده ؛ طراحی و برنامه نویسی وب Pars20.NET
من سیستمشون رو هم تائید میکنم چون میبینم مشتریاش رو دارن میرن بالا اما خدای نکرده دور از جونش زبونم لال فردا طرف چیزیش بشه کی میتونه کارای دوستمونو ردیف کنه ؟ مخصوصا سیستم اپن سورس نباشه بدتر .
تشکر میکنم از شما انسان منطقی
بنده هم نظری نمیتونم بدم راجع ب وردپرس چون شما استادی
من تمامی صحبتم دوستانه بود قصد و منظور بدی نداشتم نوع صحبتم یکم تنده پذیرا باشید بنده رو
ولی اگر وردپرس اینجوریه که شما میگید معرکست پس.چند تا نمونه سرویس وبلاگدهی تو پ.خ به خودم معرفی کنید با وردپرس.
خودم مشتاق شدم بیشتر بدونم
پاینده باشید
شب خوش
گنجه
-
-
February 2nd, 2014, 01:02
من زیاد نمیشناسم ولی یکیش WLOGFA.com هرچند پیشرفت آنچنانی نداشته چون تبلیغات نکرده .
اما از نظر من سکوی خوبیه برا اینکار بازم بقیه دوستان نظر بدن خوبه
-