دوستان من ادمین سرور نیستم چکار کنم؟
دوستان من ادمین سرور نیستم چکار کنم؟
سلام دوست عزیر منم خیلی وقت پیش به این مشکل برخورد کرده بودم اولا با مدیر سرور مطرح کنین شاید بتونن کاری بکنن اگر نتیجه نگرفتین :
آی پی سرور رو پیدا کنید ( نه همون آی پی که برای لاگین خود و مشتریا استفاده میکنید. فایل تست آی پی رو داخل هاستتون انتقال بدین و با اون بدستش بیارین)
حال اگر این آی پی همون آی پی هست که در قسمت سرورهای whmcs معرفی کرده اید این روش رو ول کنین به دردتون نمیخوره.
اما اگر آی پی متفاوتی بدست اومد در قسمت سرورها برای نام هاست و آی پی سرور مربوطه همون آی پی را که پیدا کردین وارد کنین.
این راه حل مشکل رو ریشه کن نمیکنه ولی مشکلتون حل میشه قبلا نتیجه گرفته بودم.
ورژن whmcs شما چنده؟
حالا که اکانت هاتون اتوماتیک که ساخته نمیشه لطفا کنترل کنین ببینید وقتی اکانت رو دستی میسازین مشخصات سی پنل (یوزر و پسورد و دی ان اس و اف تی پی و ...) ارسال میشه؟و اطلاعاتی که نام بردم در ایمیل ارسالی جاشون که احیانا خالی نیست؟ وقتی دستی دستور ارسال ایمیل مشخصات رو اجرا می کنید چی؟
اطلاعات سرور در whmcs رو چک کنید
دوستان ایمیل سند میشه موقع ثبتنام و اینا ولی وقتی میخوام برای کسی سرویس بسازم میگه login feiled
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
ببین عزیز
هر مشکلی یه راه حل داره !
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)