-
January 31st, 2014, 20:55
ثبت دامنه .com
سلام عزیزان.
وقتی دامنه .com ثبت می کنیم، دامنه به وارد پنل فروشنده میشه ؟ و ما فقط امکان تغییر dns رو داریم ؟ یعنی اونجایی که دامنه رو ثبت کردیم به راحتی میتونه دامنه رو منتقل کنه بدون خبر دادن به ما درسته ؟ اینجوری که مالک حقیقی و حقوقی دامنه فرد دیگه ای میشه !
من مشکلی با ثبت دامنه در خارج از کشور و واریز پول به حساب خارجی ندارم ( آشنا داریم ) حالا بهتره مستقیم خرید کنم یا از وبسایت های ایرانی خرید کنم ؟
-
تعداد تشکر ها از Witch King به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014 20:55
# ADS
-
January 31st, 2014, 21:03
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامنه .com
سلام
بهتره از سایت های معتبر ایرانی بخرید . هم بخاطر پشتیبانی و هم ممکنه موقع تحریم مشکل پیش بیاد . برا همین به نظرم از ایرانی ها بخرید خوبه.
-
تعداد تشکر ها ازAbolijoon به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 21:26
بهتر است از سایت های ایرانی تهیه کنین پشتیبانی بهتر دسترسی به ثبت کننده (الان مستقیم تهیه کنید امکان تخفیف ندارید و هم دامنه مشکل پیش بیاید به قول خودتون دامنه تصاحب کنند از دست شما خارج است چون دسترسی ندارید )
در تالار درخواست سرویس پست بزنین دوستان افر می دهند
-
-
January 31st, 2014, 21:29
بنده با این مسئله مشکل دارم " آیا مالک حقیقی و حقوقی دامنه شرکت ثبت کننده میشه یا خیر ؟"
چون ما در nic.ir دامنه رو با واسطه به وسیله سایت های متفرقه هم ثبت کنیم در پنل خودمون ثبت میشه. اما دامنه .com در پنل فرد دیگر.
-
-
January 31st, 2014, 21:33
عضو انجمن
در دامنه های بین المللی هم پنل اختصاصی دامنه به شما داده میشود . تقریبا میشه گفت اونا هم واسطه هستن.
-
تعداد تشکر ها از Abolijoon به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 21:42
دامنه شرکت های با سابقه ی زیاد ایرونی
یا کردیت کارت و خرید از خارجی ها بصورت مستقیم
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 21:52
یعنی خودشون کنترل روی دامنه ندارن ؟ بعد از ثبت دامنه مثله nic.ir میتونم رابط های مالی، فنی، حقوقی رو عوض کنم ؟
-
-
January 31st, 2014, 21:54
عضو انجمن
نمیدونم با پنل کار کردید یا نه . اما دسترسی به اکانت شما خواهد داشت. البته شرکتی که قصد سو استفاده داشته باشه نمیتونه پیشرفت کنه.
اگر از جای معتبر گرفته باشید هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.
-
تعداد تشکر ها از Abolijoon به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 23:46
عضو انجمن
بواسطه تجربه شخصی هیچوقت خودتون رو وابسته دیگران نکنید . مستقیم خریداری کنید ...
-
تعداد تشکر ها از alimosavi به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2014, 00:16
يعني تو reseller club ها براي خودم أكانت بسازم ؟ ثبت نام توش سخته ؟
همون طور كه گفتم مشكلي از نظر واريز پول به حساب خارجي ندارم !
-