با سلام
قید برنامه هایی همچون , .... IDM ,Flash Video Downloader یا سایتهایی همچون keepvid.com بزنید !!..
من قبلا اشاره به این موضوع کرده بودم که با نرم افزارهای معمولی امکان پذیر نیست !!!
ماهیت این سایت برای نمایش ویدئو ها با سایت هایی همچون یوتیوپ کاملا متفاوت است !..
بنده با چندین نرم افرار ویدئو ریپر جهت دانلود تست کردم اما با هیچ کدوم نتیجه مثبت نبود !!!دقیقا همین مظلب رو سرچ کزدم که به Audio/video stream recording forums رسیدم !!!شما با این title یک سرچ بکن یک نرم افزار stream record فکر کنم پیدا میشه : how to downlod stream video
با Snagit 11 اینکار رو کردم اما دو مشکل عمده دارد !! 1- کیقیتش بسیار پایین است چون به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت اچ دی نمیتونم ببینم !!! 2- مدت زمان کپچر است ، برای کپچر یک اپیزوت شما میبایست حدودا بین 45-60 دقیقه وقت بگذارید اما در دانلود شاید زمان به یک چهارم هم برسد !!!در صورتی که بصورت زنده باشید میتوانید از صفحه دسکتاپ با 30 فریم در ثانیه رکورد بگیرید
لطفا در این مورد هم راهنمایی بیشتری بفرمایید که چه طوری متوجه بشم کدینگی انجام شده یا خیر !اما در صورتی که کد شده باشید باید دیکد انجام بدید