ممنون از همه دوستانی که آفر دادند ، همگی خوب و محترم ولی خواهش می کنم شرایط مورد نیاز پست اول را مطالعه کنید اگر واقعا شرایط را دارید آفر بدید
1- شرکت معتبر ( اگر بیش از دو سال فعالیت مستقیم در داشتن سرور و ارائه هاست دارید ، چندین سرور اختصاصی مخصوص هاست اشتراکی دارید ، تیمی فعالیت می کنید نه شخصی )
ثبت شده ، آدرس مشخص ، دارای کادر سازمانی ، تلفن های ثابت مشخص و معین که پاسخگو باشند
2- دیتا سنتر معتبر ( افرانت ، پارس انلاین یا دیگه نهایتا تبیان ، جای دیگه فکر نمی کنم بهش بگن معتبر ، هر چند بهترین سرویس ایران را بتوانید ارائه کنید بنده نیاز ندارم )
3- نهایت فضای مورد نیاز 500 مگ تا 1 گیگ
4- نهایت باندواید مورد نیاز 10 گیگ ، شما هزار گیگ هم به من بدید به دردم نمی خوره
5- دو تا ادون دومین نیاز دارم اگر روی آفرهاتون باز نیست لطفا آفر ندید
6- دلیل اینکه اینجا تاپیک زدم صرفا این بود که بهترین و پرسرعت ترین سرویس ایران را می خوام وگرنه مشکلی با خرید از هاست ایران ندارم ، سرویسی بهتر و پرسرعت تر از هاست ایران نیاز دارم . شاید خلوت تر
از لحاظ پرداخت هزینه مشکلی نیست در صورتی که در مقابل مبلغ بالاتری که پرداخت میشه به همان نسبت کیفیت و خدمات بهتری ارائه کنید
بازم از همه دوستان ممنونم ، لطف بفرمایید اگر شرایطی که در بالا ذکر کردم را دارید ، زحمت بکشید منت بر سر بنده بزارید و یک بار دیگه اینجا یا در پی ام آفرتون را ارائه کنید ، متاسفانه سه مورد را بررسی کردم در کنار اینکه همگی محترم بودند ولی شرایط مورد نیاز بنده را نداشتند و فقط وقتم تلف شد!
بسیار ممنون از بذل توجهتون