می خواستم بیشتر توضیح بدم پشیمون شدم !
نمونش پراید ! قیمت بالا ، کیفیت پایین ( دوستان الان می یاند می گند کار آمریکاست )
بماند که تو این عکس لیست خودرو های ارزان قیمت و با کیفیت بالا خالی هست ، تنها خودرو های وارداتی هست که تو ایران می یاد !
می خواستم بیشتر توضیح بدم پشیمون شدم !
نمونش پراید ! قیمت بالا ، کیفیت پایین ( دوستان الان می یاند می گند کار آمریکاست )
بماند که تو این عکس لیست خودرو های ارزان قیمت و با کیفیت بالا خالی هست ، تنها خودرو های وارداتی هست که تو ایران می یاد !
ویرایش توسط LoveLife : April 21st, 2010 در ساعت 15:16
در ایران متاسفانه بر عکسه در خارج شما به راحتی میتونید یه ماشین بخرید ولی به راحتی نمیتونید هر جا که دلتون خواست باهاش چرخ بزنید هزینه ها رو مقایسه کنید
1 گالن آمریکایی معادل 4 لیتر = 4.25$ معادل 4250 تومان
در ایران 1 لیتر 100 تومان که 1/10 اونجاست
اونها خیلی راحت تر از ما ماشین میخرند ولی هزینه های داشتن ماشین خیلی زیاد تر از ایرانه
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
نه من اصلا نخواستم مثل تلویزیون و یا دولتی ها حرف بزنم اینها واقعیته درسته در آمریکا حقوق ها بالاتره ولی توی تمام کشور های جهان همین مساله هست حتی در کشور های فقیر ، اگه اونها پیشرفت کردند به این علته که دولتشون بهشون پول نمیده بلکه پول هم ازشون به عنوان مالیات میگره 95 درصد بودجه آلمان از مالیات تامین میشه ولی ایران 10 درصد اگر هم حمل و نقلشون پیشرفتست به خاطر اینکه پول بنزین رو میبرن تو رفاه اجتماعی خرج میکنند
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
یکی می تونه خودرو ملی رو برای من معنی بکنه ؟
من اینطور استباط می کنم که خودرو ملی خودرویی هست که یک کارمند و شخصی که توان مالی معمولی داره بتونه خرید بکنه
چون خودرویی که برای ملتش هست ، البته این نظر من هست
حالا ممکنه بگیم خودرو ملی خودرویی هست که تمام اجزاش توسط داخل ساخته شده باشه
خب این سوال برای من پیش میاد که حد توان معمولی جامعه که کارمندان هستند کدوم یکی از این ماشین ها رو می تونن بخرن ؟
البته کارمند داریم تا کار مند ، کارمند اطلاعات و سه قوه رو مثال نمی زنم
معلم ها و این پایین مایینی ها رو می گم چه ماشینی باید سوار بشن
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
باز هم پیچوندید ! اگه آلمان داره مالیات می گیره ! به نظر شما مردم ما رفاه بیشتری دارند یا اونها ؟
الان هم انواع مالیات ها و گران فروشی ها هست ! نیاز به مالیات نیست !
مورد بعدی وضع زندگی مردم ماست ، دوستی داشتم چند سال پیش روسیه بود ، می گفت مردم بدبختی داره ولی دولت اونها یه کاری کرده مردم شاد هستند !
مردم ما هم بدبخت هستند هم غمگین !
متاسفانه در زمینه خودرو کشور ما مشکلات زیادی داره
یکی از آشناهای بازدیدی از خط تولید پراید داشته. جمع هزینه های ساخت پراید زیر 1 میلیون تومن شده بود و بعد با این قیمت به دست من و شما میرسه !
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
همین شیرین کاریهای دولتی ها و ... باعث شده که خیلی ها به اعتقادات بدبین بشند و همه چیز رو به پای خدا و دینش بزارند ، و متاسفانه این هم از کم آگاهی مردم هست که فکر می کنند هر کسی در حکومت هرکاری کرد ، به خدا و دین برمیگرده .
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
کاملا درسته
مردم فکر می کنند سران حکومت نماینده خدا هستند و هر کار اشتباهی که از اونها سر بزنه یعنی مشکل در دین !
دقیقا همین کاری که آقای Lovelife کردند (البته فکر می کنم) ایشون این تاپیک رو در برابر تاپیک مربوط به عذاب الهی و خدا و... زدند . درصورتی که این 2 مسئله هیچ ربطی به هم ندارند ! و دلیل نمیشه چون مملکت ما دچار مشکل هست پس حتما دین ما مشکل داره
ویرایش توسط mehdi24 : April 21st, 2010 در ساعت 16:25
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)