سلام
من یه فول بک آپ گرفتم و میخوام خودم به cpanel جدید انتقال بدم باید چی کار کنم ؟
وقتی ریستور میکنم فقط بک آپ در پوشه ای با نام bacup.. در دایرکتوری اصلی اکسترک میشه.
سلام
من یه فول بک آپ گرفتم و میخوام خودم به cpanel جدید انتقال بدم باید چی کار کنم ؟
وقتی ریستور میکنم فقط بک آپ در پوشه ای با نام bacup.. در دایرکتوری اصلی اکسترک میشه.
دوستانی که مثل من دسترسی به مدیریت سرور چه پشتیبان چه پنل اصلی ندارند و میخواهید سایتشون رو در سروری دیگری اجرا کنند(مثلا یک هاست رایگان خارجی) میتونن راهی رو که من تجربه کردم امتحان کنند.
مرحله اول:
1.هاست مقصد رو کچل کنید کل روت رو پاک کنید.(اختیاری . اما برای بار اول بهتر دورورتون خلوت باشه)
2.به هاست مبدا میرویم و تمامی فایل های مجود در www رو در یک فایل فشرده میکنیم.(انتخاب همه به وسیله select all وCompress)
3.انتقال فایل فشرده به هاست جدید در محل www. (برای انتقال میتوانید یک بار فایل رو دانلود کنید و در سرور جدید آپلود کنید یا با استفاده از اسکریپت های انتقال فایل این کار رو انجام بدید البته من از سرویس سایت mover.io استفاده کردم که خیلی خوبه)
4.فایل فشرده رو که به هاست جدید انتقال دادیم از حالت فشرده خارج می کنیم .
حالا شما تمام فایل های cms و صفحات سایت خود رو در اختیار دارید فقط میمونه بانک های اطلاعاتی.
مرحله دوم:
1.به هاست مبدا میرویم وارد phpmyadmin میشویم دیتابیس مورد نظر را انتخاب میکنیم و با استفاده از گزینه Export موجود در تب بالای صفحه یک بک آپ از دیتابیس موردنظر را دانلود میکنیم.
2.به هاست مقصد میرویم یک دیتابیس همنام میسازیم و کاربری هم نام با کاربر هاست مبدا را به آن اضافه میکنیم
3.وارد phpmyadmin میشویم (هاست مقصد) دیتابیس تازه تاسیس رو انتخاب میکنیم و با استفاده از گزینه import در تب بالای صفحه بک آپی رو که گرفته بودیم(پسوند sql داره)آپلود میکنیم.
4.حالا وقت تصحیح اتصالات رسیده. فایل config سیستم مدیرت محتوا خود را باز کنید و اونرو با تغیرات پیش اومده همگام کنید مثلا به دلیل تغیر نام کاربری cpanel جدید حتما نام دیتابیس هم تغییر کرده.
تقریبا کار تمومه برای انتقال ایمیل هم میتونید از بک آپ مجود در cpanel استفاده کنید
یه فول بک آپ از سایتتون بگیرید
یه بک آپ هم از دیتا بیساتون بگیرید و توی هاست جدیدتون ریسور کنید !
دوست عزیز شما در سرور قبلی که هاست داشتید از فولدرها یک فایل زیپ بگیرید اون رو انتال بدید هاست جدیدتون و از بک اپ گیری از قسمت دیتابیستون بک اپ سایتتون رو بگیرید
زمانی که فولدرهارو در هاست جدید extract کردید به قسمت بک اپ برید و از قست
Restore a MySQL Database
فایل های دیتا بیسی که دانلود کردید
اپلود کنید صبر کنید تا انجام بشه و تمام
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
سلام خدمت دوستان
تاپیک جدیدی ایجاد نکردم همینجا سوالمو میپرسم من هاستمو منتقل کردم
دی ان اس ها رو هم ست کردم مقصد گفته ی پی دیتا بیستون هم باید به فلان تغیر بدید
ای پی دیتا بیس رو از کجا باید عوض کنم؟ خودم میتونم یا باید تیکت بزنم به پشتیانی؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)