نوشته اصلی توسط
M.Abooali
این سوال مربوط به 3 سال پیش است، اما ممکن هست هنوز برخی دوستان به دنبال جواب همچین مشکلی باشند. من هم عضو جدید و باید تعداد پست ها را بالا ببرم گویا،
خوب من عادت ندارم پست بیخود بزنم گفتم چهار تا تاپیک خاک خورده و ریسلو نشده را بیارم بالا .
راه حل شماره 1 : > آماتورها
سرور جدید بزنید با هارد ظرفیت پایین و ترانسفر کنید همه چیز را آن سمت. سرور قدیم را پاک کنید. با کمترین ریسک مشکل حل خواهد شد. یک کم زمان گیر است فقط.
راه حل شماره 2: > متوسط
سرور را خاموش کنید. یک هارد جدید با ظرفیت مورد نظر برای سرور مورد نظرتان تعریف کنید.
یک دیسک بوت (سیستم عامل بدون نیاز به نصب) بزارید و سرور را روشن کنید و از روی دیسک بالا بیارید.
حالا کل محتویات هارد قدیم را به هارد جدید (ظرفیت کمتر) منتقل کنید. اصلا تفاوت نداره لینوکس / ویندوز یا ... شما فقط همه فایل ها را منتقل کنید.
سپس سرور را خاموش کرده و هارد قدیم را حذف کنید و تائید بزنید اما بعد از کار سرور را روشن نکنید.
مجدد سرور را ادیت کیند و نود هارد سرور را به 0:0 تغییر بدهید. سپس تائید و نهایتا سرور را روشن کنید.
به این ترتیب، ظرفیت هارد سرور شما به نسبت قبل کاهش یافته است و از نظر زمانی هم سریع تر از آن است که سرور جدید بزنید و انتقال بدهید.
راه حل شماره 3: > کاربلدها
شکافتن فایل دیسک سرور یا همان اصطلاحاً تبدیل کردنش. که اینجا دوستان از نشدنش حرف زده بودند، اما شدنی هست و بنده شخصا 1.5 ترابایت را به 100 مگ یا موارد دیگر را تجربه کردم. فکر کنم راه حل دوم گره گشا است و راه سوم را به این ارزانی شرح ندم بهتر باشد.