-
January 19th, 2014, 10:40
پاسخ : کدام سرویس دهنده دامین؟
سلام برتری که فکر نکنم فقط وقتی از نیک بخری خودت همه کاره هستی مدیر فنی و مالی ........
اما در صورتی که از یک شرکت واسطه بخری اون شرکت مدیر فنی و مالی شما هست که در آخر کار میتوانید این اختیار رو هم ازشون بردارید باز خودت رو مدیر مالی و فنی معرفی کنی
این سطح اطلاعاتی من بود
هوالعلیم
اگر اسم دخترت را فاطمه گذاشتی هرگز دشنام مده و نفرینش نکن و او را
"کتک نزن"
طراحی گرافیک :
Www.Sebghah.com
-
تعداد تشکر ها از JATHIYA به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2014 10:40
# ADS
-
January 19th, 2014, 12:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Normal
سلام من یه دامنه 5 ساله ir از nic.ir خریدم 48 تومن ولی تو این سایت هاست نمیده و خدمات دیگه ای به جز دامنه نداره. الان تو سایت های دیگه میبینم قیمت دامنه 5 ساله خیلی کمتره و خدمات دیگه هم میدن...
حالا می خاستم یه دامنه دیگه بگیرم نمی دونم از nic.ir بگیرم چون قبلا یه دامنه داشتم توی nic.ir ؟ یا اینکه برم از جای دیگه بگیرم بخاطر ارزون بودن قیمت و یه سوال دیگه برتری خاصی داره دامنه های nic.ir که قیمت هاش خیلی بالاتره؟
یه سوال دیگه اگه خاستم دامنه ای که توی nic.ir دارم تبدیل به سایتش کنم باید دامنه ام رو به سایت دیگه انتقال بدم؟ چون nic.ir به جز فروش دامنه خدمات دیگه ای نداره.گیج شدم نمیدونم چکار کنم کمک کنید
تنها تفاوتش در مشهور بودنشه وشما می تونید دامنه خودتون رو در سایت هایی که ارزون تر از نیک هستند هم بخرید تنها تفاوت یک سایت که دامنه ی ارزون و گرون می ده در درصد سودشون هست ولی باید از سایت های مشهور خریداری کنید که مشکل احتمالی براتون پیش نیاد مثل : طلاهاست و ....
-
تعداد تشکر ها از mahmoodi.1313 به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2014, 13:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Normal
سلام من یه دامنه 5 ساله ir از nic.ir خریدم 48 تومن ولی تو این سایت هاست نمیده و خدمات دیگه ای به جز دامنه نداره. الان تو سایت های دیگه میبینم قیمت دامنه 5 ساله خیلی کمتره و خدمات دیگه هم میدن...
حالا می خاستم یه دامنه دیگه بگیرم نمی دونم از nic.ir بگیرم چون قبلا یه دامنه داشتم توی nic.ir ؟ یا اینکه برم از جای دیگه بگیرم بخاطر ارزون بودن قیمت و یه سوال دیگه برتری خاصی داره دامنه های nic.ir که قیمت هاش خیلی بالاتره؟
یه سوال دیگه اگه خاستم دامنه ای که توی nic.ir دارم تبدیل به سایتش کنم باید دامنه ام رو به سایت دیگه انتقال بدم؟ چون nic.ir به جز فروش دامنه خدمات دیگه ای نداره.گیج شدم نمیدونم چکار کنم کمک کنید
براي اتصال دامنه به هاست بايد كارگزاري هاي(DNS) دامنه را در نيك تغيير بدين.
هزينه ثبت دامنه در ریدامين ثبت دامنه - RayDomain.com | ری دامین | هاستینگ لینوكس، ثبت دامنه و طراحی وب سایت http://raydomain.com/
دامنه يكساله 6000ت و 5ساله 14000ت
ثبت دامنه ir سالانه 6000ت، ثبت 5 ساله 14000 ت
مالكيت كامل و ثبت اتوماتيك و آنلاين
RayDomain.com & 809.ir
Hi Web
-
تعداد تشکر ها از RayDomain.com به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2014, 20:35
- OnlineNic چرا توی نظر سنجی هست ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها ازshazo به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2014, 23:53
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از akramieh به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2014, 21:42

نوشته اصلی توسط
shazo
- OnlineNic چرا توی نظر سنجی هست ؟؟؟
چرا نباشه دوست عزیز؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از vso به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2014, 12:14
سلام
عذر میخوام برای ثبت دامنه (.com.) در حال حاضر با توجه به اینکه دایرکت آی فروخته شده به یک شرکت آمریکایی چه گزینه ای را به عنوان جایگزین پیشنهاد میدین ؟
پرشین تولز به من ریسلو رو پیشنهاد کرد شما چطور ؟
ممنونم
-
تعداد تشکر ها از 919 به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2014, 14:33
عضو جدید
فعلا شرکت معتبر ریسلو خوب هست.
-
تعداد تشکر ها از akramieh به دلیل پست مفید
-
January 27th, 2014, 00:15