صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: مشورت در مورد تاسیس کافی نت و خدمات کامپیوتری

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    155
    تشکر تشکر شده 
    669
    تشکر شده در
    503 پست

پیش فرض مشورت در مورد تاسیس کافی نت و خدمات کامپیوتری

سلام

خواستم از دوستان عزیز مخصوصا شیرازی ها در مورد تاسیس کافی نت و خدمات کامپیوتری در شیراز مشورت بگیرم
    به نظر شما حداقل سرمایه لازم چقدر هست؟ برای کافی نت کوچک با 5-6 سیستم + خدماتی مانند خرید و فروش سیستم، تایپ، پرینت و خدمات معمول

همچنین دوستان شیرازی نظر بدن کدام منطقه برای این کار مناسب تر هست؟

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    716
    تشکر شده در
    501 پست

پیش فرض پاسخ : مشورت در مورد تاسیس کافی نت و خدمات کامپیوتری

نقل قول نوشته اصلی توسط persianboy نمایش پست ها
    سلام

خواستم از دوستان عزیز مخصوصا شیرازی ها در مورد تاسیس کافی نت و خدمات کامپیوتری در شیراز مشورت بگیرم
    به نظر شما حداقل سرمایه لازم چقدر هست؟ برای کافی نت کوچک با 5-6 سیستم + خدماتی مانند خرید و فروش سیستم، تایپ، پرینت و خدمات معمول

همچنین دوستان شیرازی نظر بدن کدام منطقه برای این کار مناسب تر هست؟
    بنده اهل شیراز نیستم ، اما فکر میکنم برای شروع کار حداقل 5-6 میلیون لازم هست ، محل کار بهتر هست که جای دانشگاه ها و محل های که دانشجو ها بیشتر رفت و آمد دارند بزنید ، یکی از دوستان جای دانشگاه یه کافی نت زد الان کارش قشنگ میچرخه

4. تعداد تشکر ها از namesis R به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    155
    تشکر تشکر شده 
    669
    تشکر شده در
    503 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط namesis R نمایش پست ها
    بنده اهل شیراز نیستم ، اما فکر میکنم برای شروع کار حداقل 5-6 میلیون لازم هست ، محل کار بهتر هست که جای دانشگاه ها و محل های که دانشجو ها بیشتر رفت و آمد دارند بزنید ، یکی از دوستان جای دانشگاه یه کافی نت زد الان کارش قشنگ میچرخه
    سلام
    بله درسته نزدیک دانشگاه خیلی خوبه
    ولی دانشگاه های پیام نور و آزاد شیراز در شهرک های شیراز هستن (گلستان و صدرا)
    یکی از بهترین مکان ها خیابان ملاصدرا هست دو دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز هم همونجا هست ولی اجاره مغازه تو اون منطقه بالاست

در مورد هزینه هم فکر کنم بیشتر از 5-6 میلیون احتیاج باشه
    خرید چند سیستم برای کافی نت + هزینه اجاره مغازه + هزنه خرید قطعات و ...

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    198
    تشکر تشکر شده 
    95
    تشکر شده در
    67 پست

داداش , این به من اثبات شده اگه تویه یه کوچه مغازه بگیری , یا خیابان فرعی باشه و کلا به علت بالا بودن کرایه مغازه نتونی یه جایه خوب مغازه بزنی , بازم میتونی موفق باشی !! چطوری ؟؟ به قول دوستان کلاس کار رو حفظ کنی .. سیستم هات خوب باشه - چیدمان خوبی داشته باشه مغازه شما , همه بتونند از سیستم هات استفاده کنند یعنی چیدمان کیوسک های سیستم طوری نباشه که کاربر احساس حقارت بکنه , پیشنهاد میشه ردیف آقایان و خانم ها جدا از هم باشه ..

و پیشنهاد اساسی من :

به جایه اینکه پول بدی کلی کیس و مونیتور رو موس کیبورد بخری , میری لب تاب دست دو از بازار میخری ( فقط سالم باشه ها )

هم کلی کلاس داره , هم واست مشتری میاره , رو دکور و ایجورچیزا زیاد کار کن مشتری جذب میکنه !!

ترفند لب تاب رو من یه جا پیاده کردم تو تهران سر هفته نشده مشتری های دوستم دوبرابر شدش.

7. تعداد تشکر ها از mojtaba.ghadri به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    716
    تشکر شده در
    501 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba.ghadri نمایش پست ها
    داداش , این به من اثبات شده اگه تویه یه کوچه مغازه بگیری , یا خیابان فرعی باشه و کلا به علت بالا بودن کرایه مغازه نتونی یه جایه خوب مغازه بزنی , بازم میتونی موفق باشی !! چطوری ؟؟ به قول دوستان کلاس کار رو حفظ کنی .. سیستم هات خوب باشه - چیدمان خوبی داشته باشه مغازه شما , همه بتونند از سیستم هات استفاده کنند یعنی چیدمان کیوسک های سیستم طوری نباشه که کاربر احساس حقارت بکنه , پیشنهاد میشه ردیف آقایان و خانم ها جدا از هم باشه ..

و پیشنهاد اساسی من :

به جایه اینکه پول بدی کلی کیس و مونیتور رو موس کیبورد بخری , میری لب تاب دست دو از بازار میخری ( فقط سالم باشه ها )

هم کلی کلاس داره , هم واست مشتری میاره , رو دکور و ایجورچیزا زیاد کار کن مشتری جذب میکنه !!

ترفند لب تاب رو من یه جا پیاده کردم تو تهران سر هفته نشده مشتری های دوستم دوبرابر شدش.
    بله حرف ایشون کاملآ درست هست ، اگر بتونید لب تاپ بگیرید خیلی خیلی بهتر هست ، یک طور های میشه یکی از کافی نت های با کلاس شهر :دی

9. تعداد تشکر ها ازnamesis R به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    155
    تشکر تشکر شده 
    669
    تشکر شده در
    503 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba.ghadri نمایش پست ها

و پیشنهاد اساسی من :

نقل قول نوشته اصلی توسط namesis R نمایش پست ها
    بله حرف ایشون کاملآ درست هست ، اگر بتونید لب تاپ بگیرید خیلی خیلی بهتر هست ، یک طور های میشه یکی از کافی نت های با کلاس شهر :دی
    سلام
    درسته
    ایده خیلی خوبیه

یقیه دوستان هم لطفا نظر بدن. مخصوصا شیرازی ها

عضو دائم Mr.Te0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    259
    تشکر تشکر شده 
    2,950
    تشکر شده در
    1,526 پست

به نظرم گیم نت هم بازده خوبی داره...
    سیستم ها قوی بتونید ببندید حتب تعداد کم و اینکه باز هایی ارائه بدید که کمتر جایی به صورت شبکه ارائه میشند میتونید در شهرتون اسم در کنید.
    info.mehranfar@gmail.com

عضو انجمن pc-narmak آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    109
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    246 پست

1- سعی کن اینترنتت خیلی با کیفیت باشه من تجربه کافی نت داشتم چون 2سال پیش 4مگ اینترنت داشت کافی نتم اونم با دانلود ازاد تو 1ماه 5برابر اجاره در می اوردم با اینی که قیمتم از بقیه یکم بیشتر بود
    2- روش برخورد با مشتری خیلی مهمه و با هرکسی مثل خودش که این بعد یه مدت میاد دستت
    3- مغازت صبح زود باز باشه و سعی کنی شبها دیرتر ببندی چون تجربه داشتم مشتری اول صبح دربه در دنبال کافی نت بود پروژشو انجام بده تنها کافی نتی که باز بود من بودم و یادمه اول صبح 15 دشت کردم
    4- سیستم ها همیشه سالم باشه مثلا" فایرفاکس- یاهو و... نرم افزار هایی که نیاز همه هست نصب باشه و همیشه پرینتر و usb اماده کار باشه همین مسائل ساده ولی باعث دلسردی مشتری یا دلگرمی اون میشه چون احساس میکنه سیستم های کافی نتت نیازشو برطرف میکنه
    5-حتی اگر مغازه جای شلوغی نباشه ولی بتونی خوب تبلیغ کنی چند برابر بازدهی داره چون از محل شلوغ بومی عبور نمیکنه و همه رهگذرن یعنی مشتری ثابت نیست و یک بار خرید میکنه اینا تجربه شخصی خودم بود
    اگر دیگران بهم بدی کردند وظیفه منه که خوبی کنم
    www.discover-trip.ir

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

با کمتر از 10میلیون تومان میتونید راه اندازی کنید
    اول از همه سعی کنید خدمات خوبی ارائه بدید ، کیفیت خدمات شما با جذب مشتری نسبت مستقیم داره
    یک سیستم اپدیت انتی ویروس راه اندازی کنید و همشه سیستم هاتون اپدیت باشن و پورتهای یو اس بی سیستم ها فعال باشه ، تجربه ثابت کرده کاربر حس امنیت بیشتری داره ، با سرور اپدیت تبلیغات خوبی هم میتونید انجام بدید
    خدمات تایپ و تکثیر هم بستگی به شلوغی محل کارتون داره ، نزدیک دانشگاه ها پیشنهاد میشه
    ایده لپتاپ هم خیلی خوبه و کار جدیدی هست و بدون شک موفق میشه
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

عضو انجمن pc-narmak آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    109
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    246 پست

10 هزینه سیستم ها میشه باید 20 فکر کنم در نظر بگیرید
    نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
    با کمتر از 10میلیون تومان میتونید راه اندازی کنید
    اول از همه سعی کنید خدمات خوبی ارائه بدید ، کیفیت خدمات شما با جذب مشتری نسبت مستقیم داره
    یک سیستم اپدیت انتی ویروس راه اندازی کنید و همشه سیستم هاتون اپدیت باشن و پورتهای یو اس بی سیستم ها فعال باشه ، تجربه ثابت کرده کاربر حس امنیت بیشتری داره ، با سرور اپدیت تبلیغات خوبی هم میتونید انجام بدید
    خدمات تایپ و تکثیر هم بستگی به شلوغی محل کارتون داره ، نزدیک دانشگاه ها پیشنهاد میشه
    ایده لپتاپ هم خیلی خوبه و کار جدیدی هست و بدون شک موفق میشه
    اگر دیگران بهم بدی کردند وظیفه منه که خوبی کنم
    www.discover-trip.ir

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)