-
January 29th, 2014, 01:12
عضو دائم
پاسخ : قطع مکرر اینترنت سرور شخصی و مشکل کلاکسو

نوشته اصلی توسط
downloaddl
روی دایرکت ادمین هم فکر می کنم این مشکله پیش امده
یا فقط کلسکو ؟
امشب بنده روی دایرکت ادمین مشکل خاصی ندیدم تاپیک دیگرتون را دیدم احتمالا حمله کردند نتوانستند وارد شوند.
رنج آیپیهای حمله کننده ها را ببندید.

نوشته اصلی توسط
msb
خوب دیگه میگم اینم از شانس منه
ولی یه موضوع دیگه اینکه من سه چهار روزه که کلاکسو رو نصب کردم و از همون موقع این مشکل رو دارم . و اینکه شما میگید امروز و امشب این حملات صورت گرفته یکم منو مشکوک کرده که نکنه مشکل از یه جای دیگه باشه و خودم تنظیمات رو اشتباهی انجام داده باشم.
ضمنا در مورد جایگزین پیشنهادی ندارید. من از سرور در حد 2 یا 3 سایت میخام استفاده کنم یعنی خیلی نمیخام ازش کار بکشم . کلاکسو را هم به خاطر رایگان بودنش انتخاب کردم
پیشنهاد دایرکت ادمین هست که پولی هست.
یکی از دوستان در تاپیک دیگری که به شما دادم اگر مشاهده کنید چنین پیشنهادی کرده :
فعلا رنج آی پی
178.248.23.0/24
بسته بشه و کلوکسو آف بشه و فایل اینجکشن از داخل فانکشن حذف بشه فکر کنم مشکلی نباشه تا کلوکسو آپدیت جدید بده
----
البته ما اینکارم کردیم ولی بعد از زامبی شدن کالکسو ولی جواب نداد الان همه که دیگه بیخیال شدند شما ریست کن بعد سریع این رنج آیپی را بلاک کن شاید مشکلتون رفع بشه.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2014 01:12
# ADS
-
January 29th, 2014, 01:21

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
امشب بنده روی دایرکت ادمین مشکل خاصی ندیدم تاپیک دیگرتون را دیدم احتمالا حمله کردند نتوانستند وارد شوند.
رنج آیپیهای حمله کننده ها را ببندید.
پیشنهاد دایرکت ادمین هست که پولی هست.
یکی از دوستان در تاپیک دیگری که به شما دادم اگر مشاهده کنید چنین پیشنهادی کرده :
فعلا رنج آی پی
178.248.23.0/24
بسته بشه و کلوکسو آف بشه و فایل اینجکشن از داخل فانکشن حذف بشه فکر کنم مشکلی نباشه تا کلوکسو آپدیت جدید بده
----
البته ما اینکارم کردیم ولی بعد از زامبی شدن کالکسو ولی جواب نداد الان همه که دیگه بیخیال شدند شما ریست کن بعد سریع این رنج آیپی را بلاک کن شاید مشکلتون رفع بشه.
یا حق
مشکل اینه که من هنوز تازه کارم نمیدونم اینکارو چطوری باید انجام بدم . اگه منبع در این خصوص دارید ممنون میشم لینک بدید
-
-
January 29th, 2014, 09:05
در این رابطه کسی نمیتونه کمک کنه؟ منظورم بستن رنج آی پی 178.248.23.0/24
-
-
January 29th, 2014, 10:40
سلام من با این دستور
iptables -A INPUT -s 178.248.23.0/24 -j DROP
اینکارو انجام دادم
برای بستن کل آی پی های خارج از ایران باید چیکار کنم؟ یعنی میخام فقط آی پی های داخل ایران به سرور دسترسی داشته باشند
راهی وجود داره
-
-
January 29th, 2014, 12:13
دوستان چطوری میتونم کلاکسو رو موقت آف کنم
-
-
January 29th, 2014, 15:15
سلام
کلا کلاکسو رو من حذف کردم ولی بازم مشکل پابرجاست یعنی بازم ارتباط سرور با اینترنت قطع میشه
به نظرتون باید لینوکس رو دوباره نصب کنم یا همین رو میشه درستش کرد
-
-
January 30th, 2014, 00:43
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟؟
-