-
January 28th, 2014, 17:11
مشکل در نصب سیستم عامل سرور مجازی
سلام
قبل از پرسیدن سوال بگم که من جستجو کردم اما به جوابم نرسیدم
درواقع من یه سرور مجازی دارم
برنامه VMware vSphere Client را دانلود و دسترسی لازم را برای آن هم دارم
از طرفی هم کسی که ازش سرور مجازی خریدم گفته من تویب این سایت دنبال آموزش نصب centos گشتم و مطالب مفیدی هم پیدا کردم
الان اگه بتوانم فایل iso را بوت کنم فکر کنم بقیش رو بلدم
اما وقتی سرورم رو ریسیت میکنم میره توی سیستم عامل سابقم و نه صفحه اول iso که میتونم از اونجا سیستم عامل رو نصب کنم
چطوری باید فایل iso را بوت کنم ؟؟
امیدوارم که تونسته باشم واضح مشکلم رو بیان کنم
لطفا بگید چکار باید بکنم
-
-
January 28th, 2014 17:11
# ADS
-
January 28th, 2014, 17:20
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در نصب سیستم عامل سرور مجازی
فکر نکنم شما به ادیت دسترسی داشته باشید
شما به سرویس دهندتون اعلام کنید تاتیک سی دی رو برای بوت بزنه بعد سی دی رو میتونید بیارید برا بوت
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت
Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
-
-
January 28th, 2014, 17:35

نوشته اصلی توسط
sarv-it
فکر نکنم شما به ادیت دسترسی داشته باشید
شما به سرویس دهندتون اعلام کنید تاتیک سی دی رو برای بوت بزنه بعد سی دی رو میتونید بیارید برا بوت
با تشکر از پاسختون
سرویس دهنده گفته آیا منظورش همون چیزی که شما فرمودید نیست؟
-
-
January 28th, 2014, 17:36
عضو انجمن
خیر باید از طریق اپشن همون سرور مازی تیک بوت رو بزنه تا شما بتونید وارد تنظیمات بایوس بشید و بعد سی دی رو بزارید بوت
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت
Www.Sarv-it.coM
-
-
January 28th, 2014, 22:46

نوشته اصلی توسط
sarv-it
خیر باید از طریق اپشن همون سرور مازی تیک بوت رو بزنه تا شما بتونید وارد تنظیمات بایوس بشید و بعد سی دی رو بزارید بوت
مشکلم هنوز حل نشده
سرویس دهنده میگه
بعد از ریستارت ( ctrl + t ) فورا دکمه esc رو می بایست بزنید.
زمانی که ریستارت می کنید به دلیل اینکه از روی هارد به سرعت دیتا ها بارگزاری می شوند.
همانند نصب سیستم عامل بر روی رایانه شخصی شما می باشد و بدون هیچ گونه تفاوت.
در صورتی که من دکمه esc رو میزنم اما اتفاقی نمیفته و باز میره توی سیستم عامل قبلی
چکار کنم ؟
-
-
January 29th, 2014, 00:18
عضو انجمن
سرویس دهنتون کی هست برام پ خ کنید
Www.Sarv-it.coM
-
-
January 29th, 2014, 00:26
عضو دائم
دوست عزیز سرویس دهنده شما باید از قسمت
Edit
,
Boot Menu
را فعال و در تنظیمات
باید
First Boot Device
رو روی سی دی رام قرار بده تا ایزو مونت شده رو هنگام ریستارت بوت کنه.
-
-
January 30th, 2014, 03:21
عضو انجمن
سرور را ریست بدهید،
به محض مشاهده لوگو VM . با ماوس روی صفحه کنسول کلیک نمائید. و فورا کلید F2 صفحه کلید را بزنید.
سپس منو بوت را مشاهده خواهید کرد، و میتوانید اولویت بوت را مثلا به درایو اپتیک مونت شده بدهید.
سپس تنظیمات را با ذخیره کرده و سیستم ریست خواهد شد. حالا با دیدن Press any key ... کلیدی بفشارید تا از روی دیسک سیستم بوت شود و مراحل نصب را دنبال کنید.
امیدوارم مشکل رفع شود.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم
| پاسخ سوالات فقط در تاپیک
| اطلاعات بیشتر درباره من:
https://abooali.ir ]
-
تعداد تشکر ها از M.Abooali به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2014, 11:35
عضو دائم
سلام
به صورت پیشفرض هنگام بوت سرور مجازی ، هارد دیسک به عنوان منبع بوت معرفی می شود
شما باید اولویت بوت شدن رو از هارد دیسک به سی دی رام تغییر بدید تا بعد از ریست ماشین مجازی از طریق سی دی رام یا فایل ایزو که قرار داده اید بوت شود.
موفق باشید.
-
-
January 30th, 2014, 11:46
عضو انجمن
البته راهی که دوستان گفتند هم درست هست، اما الزامی وجود نداره که شما به این ترتیب تعریف کنید که این بار ماشین از روی ایزو بوت شود یا مثلا هارد دیسک. با همون کلید f2 هر بار در زمان ریست شدن میتوانید این گزینه را ویرایش کنید از داخل کنسول. خصوصا زمانی که دسترسی شما به طرقی محدود شده باشد این تنها راه حل خواهد بود.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم
| پاسخ سوالات فقط در تاپیک
| اطلاعات بیشتر درباره من:
https://abooali.ir ]
-
تعداد تشکر ها از M.Abooali به دلیل پست مفید