سلام
سوال من اینه که من مطلبی را از طریق اینترنت خوابگاه ایمیل کردم، زمانی که برای ip جستجو کردم آدرسی که به من نشان می داد فقط نام دانشگاه را مشخص می کرد آیا غیر از این به صورت جزئی تر می توان یک شخص را جستجو کرد ؟
سلام
سوال من اینه که من مطلبی را از طریق اینترنت خوابگاه ایمیل کردم، زمانی که برای ip جستجو کردم آدرسی که به من نشان می داد فقط نام دانشگاه را مشخص می کرد آیا غیر از این به صورت جزئی تر می توان یک شخص را جستجو کرد ؟
در جه حد جزعی؟ اگه به روتر خوابگاه مراجعه کنید و با مک ادرس میشه شخص رو به پیذا کرد
منظورم از جزئی این بود که می شه گفت کی بوده؟ از چه کامپیوتری و دقیقاً از کدام منطقه یا مثلا ساختمان دانشگاه؟ یعنی حتی خود فرد را می شه پیدا کرد؟
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
ip بسته به نوع شبکه راحت میتوانند و چه نرم افزاری برای اکانتینگ استفاه شده باشد همهن اطلاعت بدست می اورند
اگر هر شخص در خوابگاه دارای ای پی جداگانه می باشد و با یوزر و پس خود وصل میشود بله میشود ولی اگر خیر از طریق مک خیلی خیلی سخت میشود مگراینکه مسئول روتر یا مدیر شبکه در روتر بانک اطلاعاتی از مک ادرس ها درست کرده باشند که بعید میدونم
اگر اکبنتینگ داشته یاشند میشه به طرف نزدیک شد اگر همه کاربران به یک ip نت شده باشند خیلی سخت میشه مگر نه اینکه url reporting داشته باشند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)