سلام دوستان سایت شرکت ما توسط آنتی ویروس نود32 بلوک شده و اجازه باز شدن سایت رو نمیده![]()
چطور میشود از این بلوک شدن خلاص شد
شركت مبنا سيستم ايرانيان MABNA SYSTEM IRANIAN
سلام دوستان سایت شرکت ما توسط آنتی ویروس نود32 بلوک شده و اجازه باز شدن سایت رو نمیده![]()
چطور میشود از این بلوک شدن خلاص شد
شركت مبنا سيستم ايرانيان MABNA SYSTEM IRANIAN
ویرایش توسط edison_9891 : January 27th, 2014 در ساعت 11:03
سلام
دوست عزیز
اول آدرس سایت رو قید بفرمایید
بعد هم اینکه داخل سایت فایل مخرب وجود نداشته؟ آیا لایسنس های نود 32 رو قرار نمی دادید؟؟
اگه ویروسی هستش مشکل ویروس حل بشه خودش از بلاک در میاد.
ولی اگه اکانت اپدیت میفروشی بلوک بشی دیگه کاریش نمیشه کرد.
حالا یه ایمیل بزن به نود32 شاید مشکلت حل شد.
اگه فایل مخرب درون سایت داشته باشید یا آپدیت رایگان یا یوزر و پسورد رایگان نود بزارید بلوک میشید
شاید اگر مکاتبه کنید باهاشون درست بشه
.:: گروه فناوری اطلاعات میزبان پارس::.
ارائه هاست لینوکس قدرتمند -- ارائه نمایندگی هاست لینوکس با امکانات ویژهemail : mizbanpars.com@gmail.com █ yahoo ID : mizbanpars █ mobile : 09107849309
حرف دوستان رو کاملا درست یک چیز دیگه هم میتونه باشه شما فایلها و عکهسایی که دارید احتمال داره لینکشون از سایتی باشه که با نود 32 مشکل داره شما میتونید اروری که نود 32 در باز شدن سایت میده رو مشهاده کنید و لینک مربوطه رو پیدا و از سایت به طور کامل حذف کنید بنده هم این مشکل رو قبلا داشتم
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
با سلام
بیشترین احتمال این هست که شما ممکنه user و pass (لایسنس) آنتی ویروس رو قرار میدین در سایت چه به صورت رایگان و چه به صورت پولی چون به علت تحریم هافکر نمی کنم ESET نماینده رسمی در ایران داشته باشه
دوستان ببخشید من فراموش کردم آدرس سایت روبزارم آدرس سایت این است
www.mabnasyste.com
یه تروجان توی هاستتون آپلود فرمودید.
احتمالا تویه یه پوشه به اسم js هستش .
اسم تروجان هم : agent.NKW هستش.
پیداش کنید نابودش کنید حل میشه ایشالا
مشکل از قالب شماست اون اسم تروجان و دایرکتوریش هم الکیه امتحانش مجانیه قالب رو تعویض کنید تا ببینید !!!
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)