نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: مشکل در خرید و انتخاب سرور مجازی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در خرید و انتخاب سرور مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdimh20_20 نمایش پست ها
    با سلام
    سایت من الان روی سرور اشتراکی هست و میخوام سرور مجازی بگیرم از شما درخواست راهنمایی دارم
    صفحه اصلی سایت من با نیوک و تالار گفتمان ویبولتین البته لایسنس ندار چون مثل اینکه اینجا نمیشه اسم هاستش را گفت منظورم اینه که با شکایت شرکت ویبولتین مشکلی نداشته باشه
    برای فروشگاه سایت هم از وردپرس استفاده کردم که البته زیاد بازدید کنند نداره
    میخوام یک آپلودسنتر کلیجا را هم روش نصب کنم
    بازدید خیلی زیادی هم ندارم
    1- حالا سوال من اینه که حداقل چه مقدار رم برای من کافی هست که همه اینها را یکجا داشته باشم
    2- آیا برای راه اندازی سایت حتما باید سی پنل یا دایرکت ادمین روش نصب بشه یا اینکه همون پنلهای مجازی ساز کار را راه می اندازه؟ چون دیدم برای لایسنس سی پنل هم جداگانه قیمت میدهند
    3- بعضی از شرکتها آفرهایی برای سایتهای پربازدید دارند بین آنها با سرور مجازی چه فرقی هست؟
    با تشکر از پاسخگویی شما
    بهتره از سرور های وارز ساپورت استفاده کنید تا با مشکی برنخورید . مثلا سرور های سوئیس
    1- حالا سوال من اینه که حداقل چه مقدار رم برای من کافی هست که همه اینها را یکجا داشته باشم
    بستگی به بازدید و حجم sql انجمن داره . اگه زیر 200 مگ هستش رم 1 کافیه
    2- آیا برای راه اندازی سایت حتما باید سی پنل یا دایرکت ادمین روش نصب بشه یا اینکه همون پنلهای مجازی ساز کار را راه می اندازه؟ چون دیدم برای لایسنس سی پنل هم جداگانه قیمت میدهند
    برای اینکه واقعا کیفیت و راحتی داشته باشید . دایرکت ادمین پیشنهاد میشه. با این حال kloxo هم خوبه و جواب گوی شما خواهد بود.
    3- بعضی از شرکتها آفرهایی برای سایتهای پربازدید دارند بین آنها با سرور مجازی چه فرقی هست؟
    با این حال اگه مصرف بالایی دارید بهتون سرویس نمیدن و ازاد نیستید و امنیت به اندازه سرورو مجازی نخواهید داشت .
    با تشکر از پاسخگویی شما
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

2. تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)