-
June 20th, 2013, 22:16
-
-
June 20th, 2013 22:16
# ADS
-
June 21st, 2013, 00:45
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در برگشت از سایت پرداخت کننده در سرور
ارور بدین صورت می باشد :
Server Error in '/' Application.
Object reference not set to an instance of an object.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
Source Error:
An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below. |
Stack Trace:
[NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.] Delivery.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +539 System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller (IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +14 System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegate*****.Cal lback(Object sender, EventArgs e) +35 System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +99 System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +50 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +627 |
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.3053; ASP.NET Version:2.0.50727.3053
-
-
June 21st, 2013, 07:56
برای ورودی یک Method، مقدار Null فرستاده شده که به احتمال زیاد خروجی درخواست Payline هست.
-
-
June 21st, 2013, 19:56
عضو انجمن
ممنون
مشکل برطرف شد
مشکل از طرف سایت واسطه پرداخت بود که رفع شد
-
-
June 21st, 2013, 21:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
medianet
ممنون
مشکل برطرف شد
مشکل از طرف سایت واسطه پرداخت بود که رفع شد
با سلام
بنده سلطانی هستم از بخش فنی payline
مشکل ایجاد شده از سمت سایت شما و نحوه کدنویسی اون هست که مقادیر بازگشتی رو به درستی هندل نمیکنید
موفق و پایدار باشید
-
-
January 23rd, 2014, 18:46

نوشته اصلی توسط
mohsensoltani
با سلام
بنده سلطانی هستم از بخش فنی payline
مشکل ایجاد شده از سمت سایت شما و نحوه کدنویسی اون هست که مقادیر بازگشتی رو به درستی هندل نمیکنید
موفق و پایدار باشید
سلام بنده با asp دارم از payline استفاده می کنم در لوکال برنامه اجرا میشه و به بانک وصل میشه ولی داخل هاست سرور برنامه اجرا نمیشه و ارور میده که refrence را نمیشناسه یا خطا رفرنس میده حالا باید چیکار کنم
-
-
January 24th, 2014, 22:32
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
armin2013
سلام بنده با asp دارم از payline استفاده می کنم در لوکال برنامه اجرا میشه و به بانک وصل میشه ولی داخل هاست سرور برنامه اجرا نمیشه و ارور میده که refrence را نمیشناسه یا خطا رفرنس میده حالا باید چیکار کنم
با سلام
لطفاً از بخش پشتیبانی پی لاین پیگیر باشید تا راهنمایی های لازم صورت گیرد(قطعاً زمانیکه در لوکالتون اجرا میشه و در هاستتون اجرا نمیشه مشکل از هاست هست)
-
-
January 24th, 2014, 23:44

نوشته اصلی توسط
mohsensoltani
با سلام
لطفاً از بخش پشتیبانی پی لاین پیگیر باشید تا راهنمایی های لازم صورت گیرد(قطعاً زمانیکه در لوکالتون اجرا میشه و در هاستتون اجرا نمیشه مشکل از هاست هست)
سلام
بخش پشتیبانی پی لاین میگه که از هاست بپرسید ولی هاست میگه از یک برنامه نویس سوال کنید
-