سلام
برای یک آپلود سنتر که هم لیچ ، ریموت ، آپلود از پی سی و ... داره و همچنین دانلود مستقیم برای کاربر داره چه وب سرویس پیشنهاد میدید ؟
رایگان بودنش مهمه.
ممنون
سلام
برای یک آپلود سنتر که هم لیچ ، ریموت ، آپلود از پی سی و ... داره و همچنین دانلود مستقیم برای کاربر داره چه وب سرویس پیشنهاد میدید ؟
رایگان بودنش مهمه.
ممنون
کاملا بستگی به میزان بازدیدکنندش داره اگه تازه شروع کردید vps بگیرید وگرنه سرور اختصاصی .درمورد سیستم عاملش هم 100% پیشنهادم لینوکس هست
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
آپاچی + nginx
...Zzzz...
یک کنترل پنل مجانی نصب کن یا امکانات داشته باشه پولی نصب کن همه ایها را در اختیارت میگزارد
اگه کنترل پنل رایگان خواستی هم ، Kloxo MR رو نصب کن ، بصورت پیش فرض همه چی رو آماده داره !
Nginx ب تنهایی ، بصورت P-roxy Reverse ، وارنیش کش و ...
...Zzzz...
Debian + ISPConfig + Nginx
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
از همه دوستان مجددا بابت پیشنهادات مفدیشون تشکر می کنم.
سرویس آپلود سنتر من در حال حاظر فعال هست و بازدید خوبی هم داره. ولی نیاز دارم تا از منابع بهینه تر استفاده کنم.
برای همین فکر نمی کنم Apache گزینه خوبی باشه.
برای همین با توجه به پیشنهادات فکر کنم nginx رو باید انتخاب کنم.
ممنون
بله ngnix برای شما بهترین هست
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
درود بر شما
دوست گرامی برای اپلود سنتر وب سرور Nginx به صورت standalone همراه fastcgi cache و php -fpm با کانفیگ حرفه ای بهترین بازدهی را دارد
همچنین اگر تمایل به آپاچی داشته باشید آپاچی با کانفیگ حرفه ای به همراه varnish cache که قویترین static cache در حال حاضر هستش با کانفیگ مناسب بسیار مطلوب است
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)