نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 120

موضوع: طراحی سایت با asp.net و عواقب آن!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

پیش فرض پاسخ : طراحی سایت با asp.net و عواقب آن!

همه ی این حرفا از عدم فرهنک سازی هستش
    شما که خودت داری میگی لایسنس ویندوز فلان $ و ... شمااین ها رو پرداخت میکنید واقعا? من که اینکار رو ***ی میینم!
    شما واقعا متن باز رو با کد شده مقایسه میکنید?!!
    دوست عزیز php اوپن سورسه، asp باید تو خوابش با php رقابت کنه
    نمیخوام بحث تعصبی راه بندازم اما دقیقاهمین چند روز پیش برای یکی از همین فعالان تاپیک که به طرفداری از asp آلان پرداخته براش روشن سازی کرده بودم و برتری اوپن سورس رو بر ماکروسافت روتوضیح دادم! ببینید شما یه سایت دیجی کالا که یه سایت شخصی (حالا شرکتی یه غیر شرکتیش رو کار ندارم به هر حال خصوصی) رو با یه سایتی مثل فیسبوک مقایسه نکنید! قابل قیاس نیست عزیز
    اکه قرار باشه بگیم پشت asp ماکرسافت هست پشت php هم گوگل سامسونک و هزار شرکته دیگه هست، پی اچ پی تحت لینوکسه و این شرکت ها هم از لینوکس حمایت میکنند که خیلی بالاتر از ماکروسافت قرار دارند
    ببینید روزیکه ماکروسافت اعلام تعطیلی شرکت کنه asp هم همراهش میمیره در حالی که php رو خوده طرفداراش میتونند سرپا نکه دارند این خیلی مهمه مخصوصا با شکست هایی که پشت سر هم ماکروسافت داره میبینه (همین ویندوز هشت، نوکیا و ...)

شما با پایتون و php میتونید کار های خلق کنید که به دور از درک و فهم باشه! قدرت پایتون رو شمابرید سرچ کنید کار دستتون میاد، از ساخت بازی بگیر تا ساخت نرم افزاری که در همه ی سیستم ها یعنی ادروید که همون لین***ه ویندوز و مک میتونید این نرم افزار رو اجرا کنید در حالی که هیچ تغییری نیاز نداره بدید!
    یه نمونه ی ساده میارم
    نیم باز رو دیگه همه میشناسیمش! قبلایادمه یهسری بوت هایی ذر داخل چت روم هابوده که وظایفی رو انجام میداده وبرای اینکار مشتریانی داشتم که سرور خریداری میکردند، سری به این بوت ها زدم که دیدم با پایتون نوشته شده اند و همن بوتی که روی لینوکس اجرا میشه روی ویندوز و حتی سیمبین هم اجرامیشده! این قدرت یه زبان رو میرسونه
    زبانی که نزدیک ترین به زبان انکلیسی حساب میشه
    خوده ناسا هم داره از پایتن حمایت میکنه پس مهم نیست که سایتش با چی طراحی شده
    خیلی از سیستم های این شرکت برپایه پایتون هستند! و در سایتشون نیز ذکر شده که از پایتون حمایت میکنند پس من در اوردی نیست حرفم

2. تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)