نقل قول نوشته اصلی توسط hollo.ir نمایش پست ها
تونستم با یه کار دیگه ( غیر از بلوک کردن آی پی ها ) جلوی حمله اخیر رو بگیرم :| نمیدونم چقدر تاثیر داشته یا اصلا تاثیر داشته یا خیر ...
همه حمله ها به جز 10% دفع شد که این 10 درصد هم خبری ازش نیست .

من یدونه از ip هایی که وصل میشد رو برداشتم و صفحه ای که همه حمله ها به اون میشد رو به همون آی پی ریدایرکت کردم ! این همش در حد همین آزمایش و آزمون خطا بود که فکر میکنم جواب داد . چون شنیده بودم حملاتی که بعد از چند ساعت تمام نشن برای همیشه به شما حمله میکنن و راهی جز تغییر ip نداریم .. حالا نمیدونم این کارم چقدر تاثیر داشته قصد جسارت به اساتید ندارم هرچی دوستان بگن مطمئنن درست هستش منتظر پاسخاتونم ...
چیزی با این خصوصیات که همیشه حمله بشه نداریم چون احمقانش حمله کننده برای همیشه به یک سایت حمله کنه خلاصه مدیر سایت راه بستنش رو پیدا می کنه و حمله رو دفع می کنه !
این نوع حمله ای هم که به شما شده بیشتر برای تمام کردن پهنای باند و فشار به وبسرور از طریق بازدید زیاد هست و همونطور که گفتم فقط زمانی که سایت از روی آیپی بالا بیاد میشه به آی پی دیداس کرد در غیر این صورت این نوع دیداس هیچ تاثیری روی آیپی نداره که با تعویض آیپی مشکل حل شه! این نوع دیداس بر روی دامین انجام میشه با cloudflare مقدار زیادی از این نوع حمله دفع میشه ولی باز به سرور میرسه چون مثل بازدید عادی عمل میکنه تنها راه مناسب اینه سرور مناسب داشته باشید با وبسرور ترجیحا nginx تا حمله روی سرور تاثیر نذاره و حتی باعث بالا رفتن رتبه سایت شما هم بشه !

البته سایتتون هم باید مشکل نداشته باشه که تو بازدید بالا منابع زیاد مصرف کنه و این باعث سوء استفاده حمله کننده بشه !