-
January 23rd, 2014, 00:20
عضو انجمن
پاسخ : نظرتون در مورد هاست اسپیس چیه ؟
متاسفانه کل اطلاعات هاستم از بین رفت . برای بار دومه که ایطوری میکن . واقعا جای تاسف داره که این طور سرویس میدن به مردم. مبلغ 10 هزار تومان باید برگردون که که هر چی تیکت میزنم جواب نمیدن ولی وقتی فوش میدم تکت رو حذف میکنن !!!!
کیفیت افتضاحی که داشتن این سرورهای ابری (اورسل) شدن مدام . کلی بگم هاست رایگان میگرفتم شرف داشت به این هاستشون با این اوضاعه داغونش.
درکل واسشون فقط پول مهمه تا کیفیت.
جالب اینجاست که طرف یه 18 ساله و یک 21 ساله هستند. میثم مهمودی که مدیرشه 21 سالشه :|
-
تعداد تشکر ها از alivw71 به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2014 00:20
# ADS
-
January 23rd, 2014, 01:05
عضو جدید
میکرومیک ایران ازشون داشتم اوایل کیفیت عالی بود بعداً صفر شد!!!
جدیداً هم میل زدن 1بهمن بدلیل عدم توافق با دیتاسنتر کلیه سرور های ایران قطع میشه الانم نمیدونم پول رو برگشت دادن یا نه
-
-
January 24th, 2014, 14:10
من قبلا با مدیر این سایت ارتباط داشتم واقعا یکی از حروم خور ترین آدمایی بود که تا حالا دیدم .
از من میشنوین طرف این سایت نرین .
-
-
January 24th, 2014, 15:57
نه تلفن جواب میده تا ایمیل نه تیکت حساباشم خالی کرده من کلی پول تو حساب کاربریم داشتم سروراشم همه خاموش یه دانیال دیگه اضافه شد اگع تا فردا بک نده به همه جا شکایت میکنم نماد فتا درگاه ایمیل زدم شهراد میگه ما 1 ماهه گفتیم
-
-
January 24th, 2014, 16:05
بی تفاوتی مسئول هاست اسپیس به مشتریا و بلاتکلیفی
من که حلال نمیکنم اما اینا که تاییدش کردن رو چه حسابی نوشتن همکاره کارش درسته و .... منظورم
April 21st, 2013 #14
Yas-Host
MehrganWeb
ali0000
بدبختی اینجاس همتونم با سابقه طولانی تو انجمن هستید من بدبختم گول این تحسین و تاییدارو خوردم جان مادرتون الکی دیگه یکی رو تایید نکنید که به حال و روز ما دچار شه الان 5 روزه همه بلاتکلیف نه جوابی نه چیزی گیر افتادیم اساسی
ویرایش توسط mosi_sh : January 24th, 2014 در ساعت 16:08
-
تعداد تشکر ها از mosi_sh به دلیل پست مفید
-
January 24th, 2014, 16:09
درود ، یکی از دوستان بنده نمایندگی هاست ایران ازشون گرفته بودند بد نبود راضی بودند
-