نوشته اصلی توسط
geniune
با سلام
cooper جان
ایشون رو یک بار تو یاهو مسنجر ادد کردم کشت منو آخر بلوکه شد
هر 10 دقیقه یا 20 دقیقه یک چیزی یادش میومد بدون سلام علیک پیام میداد یه جور کابوس شده بود ...
بابا کسی که هر شب فیلم .... نگاه کنه به نظرتون از نظر فکری و روحی چیزی براش میمونه ؟؟؟
شما بگو ...
تازه ایشون سنی نداره یک سایت زده مثل تمامی سایت های دیگه نمیدونم قبلا وبلاگ داشته چی این سایتش رو دیده روزی چند صد یا هزار آی پی داره اومده اینجا انگار سایت دانلودهارو داره نظرم میده
پسر خوب من میخواستم جوابتونو بدم گفتم زیادی بحث رو کش ندم ولی شما هنوز یاد ندارید توی انجمن چطور بحثی رو پیگیری کنید ... برای ارتباط با ایشون چندین راه است
1-ایمیل
2- پیام خصوصی در انجمن
3- هم جنب ش رو ندارید ... بدبختشون میکنید ...
شما زورتون میاد پول به سرور بدید بعد رفتید هاست گرفتید بابا همون سرویس دهنده ای که ازشون هاست گرفتی سرور داره چرا ازش نمیگیری خودتو راحت کنی ؟؟؟
من خودم سه تا سرور دارم و هیچ مشکلی ندارم باهاشون همین امروز هم پیام دادم که یکی از مشکلام رو cooper جان برطرف کنه و واقعا خدا بهشون صبر بده با این مشتریاشون ...
دیگم پیام ندید
اصلا ایشون باید نصب اولیه رو بکنند سالم تحویل بدن بگن والسلام همینی که هست و الانم بگن
شما میخوای چیکار کنی ؟؟؟
بری شکایت کنی اول خودتو میگیرن پسر خوب به خاطر انتشار فیلم های غیرمجاز ...
بنده خودم چند نفر دیگرو میشناسم با 2000-3000 کاربر وی آی پی و 10000 آی پی روزانه و ازشون در مورد این اسکریپت سوال کردم و گفتن عالییه بگیر اصلا ارزش نداره آدم بیشتر از 200 تومن پول به اسکریپت بده و راست هم گفتن چون این اسکریپت همه ی نیاز ما رو برطرف میکنه ...
شما معلومه کاربر نداری که رفتی هاست گرفتی من توی یک ماه با همین کاربرایی که میگی 3 تا سرور گرفتم برای ماه بعدمم هزینه اش رو دارم ....
و اسکریپت رو هم تسویه حساب کردم ...
شما عین یک مدیر با شخصیت به آقای cooper پیام بده اگر واقعا مشکل از طرف ایشون باشه برطرف میکنند ...
این حرف آخرم بود والسلام