-
January 20th, 2014, 22:30
style
سلام من هر کدی رو که میزارم در این فایل کار نمیکنه آیا غیر از این فایل جایگزین دیگری دارد که کد ها در اون کار کنه؟
-
تعداد تشکر ها از9000001 به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2014 22:30
# ADS
-
January 20th, 2014, 23:48
پاسخ : style
چه قسمتی میخواهی تغییر بدهی؟
html است یا cms?
-
تعداد تشکر ها ازc69 به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2014, 23:52
دقت کردین
میای همین طوری تاپیک میزنی بدون محتوی
یک گوشه از مشکل رو مطرح می کنی بعد دوباره می پرسی
لطفا بیشتر توضیح بدین قالب برای چ سیستمی هست ؟ و کدوم قسمت رو اصلاح می کنید
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2014, 11:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
9000001
سلام من هر کدی رو که میزارم در این فایل کار نمیکنه آیا غیر از این فایل جایگزین دیگری دارد که کد ها در اون کار کنه؟
سلام شما اگه میخواین راهنمایی بشین باید کمی حوصله کنید و مشکل رو دقیق توضیح بدید خوب الان فایلتون کجاست؟ ما از کجا بدونم داخل اون فایل چه محتوایی هست؟ لطفا یک مقدار واضح تر توضیح بدید.ممنون
-
تعداد تشکر ها ازsitetheme به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2014, 19:37
فایل که نه عزیزان من.... کد های معمولی رو طبق گفته همه باید بزاریم در style مثل کد منوی ثابت کنار وب سایت من هر کدی رو تا الان دریافت کردم مثلا کد چرخش لوگو گرفته تا چیز های دیگه وقتی در این فیل گذاشتم کار نکرد
می خوام بدون جایگزین دیگری براش وجود داره که کد ها رو در اون جا قرار بدم تا کار کنه
-
تعداد تشکر ها از9000001 به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2014, 19:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
9000001
فایل که نه عزیزان من.... کد های معمولی رو طبق گفته همه باید بزاریم در style مثل کد منوی ثابت کنار وب سایت من هر کدی رو تا الان دریافت کردم مثلا کد چرخش لوگو گرفته تا چیز های دیگه وقتی در این فیل گذاشتم کار نکرد
می خوام بدون جایگزین دیگری براش وجود داره که کد ها رو در اون جا قرار بدم تا کار کنه
خوب شما لینک فایل استایلتون رو در فایل html گذاشتین تا اطلاعات رو دریافت کنه؟
-
تعداد تشکر ها ازsitetheme به دلیل پست مفید