-
January 21st, 2014, 11:10
25 پسورد پرکاربرد دنیا کدامند؟
بسیاری بر این باورند که با افزایش اهمیت حریم خصوصی فضای آنلاین و مطرح شدن هر چه بیشتر این موضوع، کاربران نسبت به انتخاب کلمه عبور و یا پسورد سیستمهای خود سختگیرتر شدهاند و سعی میکنند با احتیاط بیشتری به فضای آنلاین وارد شوند. در حالی که اینگونه نیست و براساس پژوهشهای انجام گرفته در مورد کلمات عبور انتخابی، رفتارهای امنیتی کاربران نسبت به گذشته تغییر چندانی پیدا نکرده و مردم همچنان از همان کلمات عبور ساده برای وارد شدن به حساب کاربری خود یا لاگین کردن به تبلت و گوشی هوشمندشان استفاده میکنند.
لیست ارائه شده در این خبر توسط مرکز تحقیقاتی SplashData ارائه شده است و شامل مجموعهای از پسوردهای هک شده در سال گذشته میلادی است و جالب است بدانید که نخستین کلمه عبور انتخابی ناایمن همان 123456 خودمان است که بسیاری از کاربران برای سهولت به خاطر سپردن، آن را انتخاب میکنند.لیست زیر حاوی 25 پسورد متداول و ناایمن سال 2013 است:
- 123456
- Password
- 12345678
- Qwerty (در واقع همان دکمههای پشت سر هم ردیف اول هر کیبورد است)
- Abc123
- 123456789
- 1111111
- 1234567
- Iloveyou
- Adobe123
- 123123
- Admin
- 1234567890
- Letmein
- Photoshop
- 1234
- Monkey
- Shadow
- Sunshine
- 12345
- Pasword1
- Princess
- Azerty
- Trustno1
- 000000
اما یک پسورد ایمن چه مشخصاتی باید داشته باشد؟
یک کلمه عبور ایمن مشخصات زیر را دارد:
- حداقل از هشت کاراکتر تشکیل شده است.
- شامل نام کاربری، نام واقعی و یا نام شرکت شما نباشد.
- شامل یک کلمه کامل نباشد.
- با کلمات عبور قبلی شما کاملا فرق داشته باشد.
- شامل حروف بزرگ، حروف کوچک، عدد، علائم و فاصله یا Space باشد.
روشهای به خاطر سپردن کلمات عبور دشوار
- یک عبارت معنی دار را تبدیل به کلمه عبور نمایید: برای نمونه عبارت My son's birthday is 12 December, 2004 (به معنای تولد پسر من 12 دسامبر 2014 است) را به این صورت بنویسید: Mi$un's Brthd8iz 12124.
- از بازی یا سرگرمی مورد علاقه خود کلمه عبور بسازید: مثلا عبارت I love to play badminton (به معنای من بدمینتون بازی کردن را دوست دارم) را اینگونه بنویسید: ILuv2PlayB@dm1nt()n
البته روشهای مبتکرانه دیگری هم برای نوشتن پسورد وجود دارد که هر شخص برای خود انتخاب میکند. نظر شما چیست؟ آیا شیوه خاصی را برای ساختن پسوردهای خود در پیش میگیرد؟
-
تعداد تشکر ها ازshazo به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2014 11:10
# ADS
-
January 21st, 2014, 11:12
پاسخ : 25 پسورد پرکاربرد دنیا کدامند؟
البته تو ایران شماره تلفن موبایل , شماره تلفن خونه , اسم دوست دختر... اینام هم رایجه...
-
-
January 21st, 2014, 11:38
عضو انجمن
من که رمزهام همه بالای 15 حرف هست !
مثلا :
f5vjui*bmf47$cvnjx.<b87e$vj
و نکته ی جالبش اینجاست اکثرا فراموش میکنم !!!
-
-
January 21st, 2014, 13:56
مثل من یک پوشه توی یک مموری بی استفاده درست کنید به اسم محرمانه , ( مموری میکرو من ۱۲۸ مگابایتی هستش که دوران استفاده ازش گذشته ) بعد واسه هرجا و هر سایتی یه پوشه بسازید مثلا پوشه وب هاستینگ تالک بعد یه فایل تکست ایجاد کنید , بعد یوزر نیم و پسوردتون رو اونجا اضافه کنید. خیلی جالب میشه , حتی می تونید واسه همه ی سایت هاتون و یا انجمن های که عضوید این کار رو بکنید !!
مموری رو یه جای امن بزاری حتی می تونید یه پسورد هم روی خود مموری بزارید ...
اینم من باب تذکر : اگه خدای نکرده ( زبانم لال ) یه اتفاقه ناگوار واستون افتاد ,, می تونید توی وصیت نامه ذکر کنید که مموری رو به یک شخص عادل بدید که سرویس هایی که به مردم دادید رو مثل هاست و این جور چیزا مختل نشه !! هم خیالتون راحته هم سر پل صراط نمی یاند بگن اول اندازه یه هاست نامحدود بهم از ثواب های خودت بده بعد بزارم بری بهشت ...
فکر کنم حدیث داریم که : خودت به حساب خودت برس , قبل از اینکه به حسابت برسند.
-
-
January 21st, 2014, 14:54
عضو جدید
با سلام.
با تشکر از پست شما دوست غزیز.
مطلب جالبی بود.
امیدوارم این مطلب را افراد بیشتری بخونن و از آن عبرت بگیرند و نسبت به اکانت های خود تجدید نظر کنند.
یکی از دوستان گفتند که یک پوشه محرمانه درست بشه بر روی مموری و تمام اطلاعات را درون آن قرار داده شود.
دوست عزیز این کار که از قرار دادن پسورد های بالا خطرناک تر است.
زیرا در صورت یافتن آن توسط شخصی و یا رمز نگاری آن تمام اطلاعات شما در اختیار آن فرد هست.
و اگر در حالت عادی به طور مثال تنها پسورد یک آیدی شما کشف شود و هک شود با این روش تمام آیدی های شما توسط خود شما در اختیار آن فرد قرار میگیرد.
چند توصیه مهم:
بهتر است که نام کاربری یا پسورد متفاوتی برای آیدی های خود در نظر بگیرید.و از قرار دادن یک پسورد برای تمام آیدی های خود جلوگیری کنید.
از حروف کوچک و بزرگ و عدد و کاراکتر به صورت ترکیبی استفاده نمایید.
اگر تعداد آیدی های شما زیاد هست یا بنا به هر دلیلی فراموش میکنید آن ها را در یک فایل قرار دهید اما نام فایل را با اسم هایی مثل : محرمانه و یا پسورد آیدی و این چنین نام هایی که برای همه واضح باشد قرار ندهید و از نامگذاری استفاده کنید که فقط خود شما از هویت آن با خبر باشید.
و یک راه دیگر :
شما اگر تمام اطلاعات اکانت های خود را به طور مثال در یک فایل word قرار دادید و ذخیره کردید بهترین راه برای در امان ماندن این فایل این هست که پس از اینکه فایل را ذخیره کردید پسوند فایل را عوض کنید.
به طور مثال از پسوند word به jpg تغییر دهید.(این روش را حتما امتحان کنید).
با تشکر.
موفق باشید
ویرایش توسط h.nanavar : January 21st, 2014 در ساعت 15:34
-
-
January 21st, 2014, 15:00
عضو انجمن
بهترین راه به نظر من استفاده از برنامه keepass هست هم پسورد های مناسب و امن براتون میسازه
و هم از اونا نگهداری میکنه و لازم نیست شما همه پسوردها رو بیاد داشته باشید اگه امتحان نکردید پیشنهاد میکنم امتحان کنید این برنامه رو حتما

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2014, 15:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
GOD
بهترین راه به نظر من استفاده از برنامه keepass هست هم پسورد های مناسب و امن براتون میسازه
و هم از اونا نگهداری میکنه و لازم نیست شما همه پسوردها رو بیاد داشته باشید اگه امتحان نکردید پیشنهاد میکنم امتحان کنید این برنامه رو حتما
اومدیم و این نرم افزار یادش رفت !!!
به نظر من بهترین روش اینه .
یه جمله ی با معنی => man 7 salame
تایپ همون با حروف فارسی یا نصف فرسی نصف انگلیسی => ئشد & سشمشئث
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2014, 15:09
-
-
January 21st, 2014, 15:12
عضو جدید
با سلام.
نرم افزار ساخت بشر هست و کد نویسی شده است.
و همانند ویندوز و سایر نرم افزار ها که به مرور زمان باگ های آنها کشف میشود و آپدیت میشود تا خطاها و مشکلات رفع شود.
پس قطعا امکان این هم هست که حتی نویسنده خود نرم افزار و یا کسی که آن باگ را کشف میکند استفاده سو کند.
در مقاله بالا فک میکنم به طور کامل توضیح داده باشم راه های جلوگیری از نفوذ را تا حد خیلی زیادی.
موفق باشید
ویرایش توسط h.nanavar : January 21st, 2014 در ساعت 15:34
-
-
January 21st, 2014, 15:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
h.nanavar
با سلام.
نرم افزار ساخت بشر هست و کد نویسی شده است.
و همانند ویندوز و سایر نرم افزار ها که به مرور زمان باگ های آنها کشف میشود و آپدیت میشود تا خطاها و مشکلات رفع شود.
پس قطعا امکان این هم هست که حتی نویسنده خود نرم افزار و یا کسی که آن باگ را کشف میکند استفاده سو کند.
در مقاله بالا فک میکنم به طور کامل توضیح داده باشم راه های جلوگیری از نفوذ را تا حد خیلی زیادی.
موفق باشید
با دیدگاه شما از هیچ نرم افزاری نباید استفاده کرد چون باگ داره
زود سیستمت رو خاموش کن از برقم در بیار
این لیست جایزه های برنامه keepass هست برای دوستانی که میخوام آشنا بشن با این برنامه
Awards/Ratings - KeePass

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-