-
January 21st, 2014, 01:41
عضو انجمن
کار نکردن w3esxi
سلام
بنده ماژول w3esxi را برای whmcs دارم ، اما حدودا یک ماهی میشه که این ماژول اوتماتیک ساسپند نمیکنه و بصورت دستی هم که ساسپند می کنم از خود ماژول اتوماتیک فعال نمیکنه
یه بعضی مواقع مثلا سرویسهارو که ساسپند نکنم ممکنه این ماژول در روز بعد و 2 روز بعد تقریبا ساعت 11 ظهر کار میکنه و سرویس هارو ساسپند میکنه .
سوالی هم که دارم اینکه چه ساعتی ساسپند کنه را کجا باید تنظیم کنم ؟
البته ناگفته نمونه مشکل لایسنس به هیچ وجه نداره و یوزر ها از پنل ریبوت این ماژول به راحتی می توانند استفاده کنند .
اساتید اگر راهنمایی کنند تشکر می کنم .
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
-
-
January 21st, 2014 01:41
# ADS
-
January 21st, 2014, 09:52
پاسخ : کار نکردن w3esxi

نوشته اصلی توسط
loginvps.com
سلام
بنده ماژول w3esxi را برای whmcs دارم ، اما حدودا یک ماهی میشه که این ماژول اوتماتیک ساسپند نمیکنه و بصورت دستی هم که ساسپند می کنم از خود ماژول اتوماتیک فعال نمیکنه
یه بعضی مواقع مثلا سرویسهارو که ساسپند نکنم ممکنه این ماژول در روز بعد و 2 روز بعد تقریبا ساعت 11 ظهر کار میکنه و سرویس هارو ساسپند میکنه .
سوالی هم که دارم اینکه چه ساعتی ساسپند کنه را کجا باید تنظیم کنم ؟
البته ناگفته نمونه مشکل لایسنس به هیچ وجه نداره و یوزر ها از پنل ریبوت این ماژول به راحتی می توانند استفاده کنند .
اساتید اگر راهنمایی کنند تشکر می کنم .
کرون جاب رو درست تنظیم کردید ؟
-
تعداد تشکر ها از namesis R به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2014, 12:45
عضو انجمن
اره درست تنظیم هست و اصلا دست نزدم به این
چون فکر می کنم اگر درست نبود که برای فاکتورها ایمیل نمیرفت یا ایمیل دریافت نمی کرد
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
-
-
January 21st, 2014, 13:21

نوشته اصلی توسط
loginvps.com
اره درست تنظیم هست و اصلا دست نزدم به این
چون فکر می کنم اگر درست نبود که برای فاکتورها ایمیل نمیرفت یا ایمیل دریافت نمی کرد
بهتره با پشتیبانی وارز هاست در ارتباط باشید ، اگر پاسخی دریافت نکردید مارژول کدباز که یکی از دوستان ارائه کرده بودند رو استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از namesis R به دلیل پست مفید