سلام دوست عزیز شما بهتر نیست اول یه پیغام خصوصی یا ایمیل به من بزنید؟ از داشتن کاربرهایی مانند شما شرمنده هستیم.
اخیرا در سایت با یه سری مشکل فنی رو به رو بودیم، شماره سفارش رو برای من پیغام خصوصی کنید.
سلام دوست عزیز شما بهتر نیست اول یه پیغام خصوصی یا ایمیل به من بزنید؟ از داشتن کاربرهایی مانند شما شرمنده هستیم.
اخیرا در سایت با یه سری مشکل فنی رو به رو بودیم، شماره سفارش رو برای من پیغام خصوصی کنید.
شما پیغام خصوصی ندادید که در سایت سفارش داشتید، یه پرسش دیگه کردید.
من به پیغام خصوصی متفرقه جواب نمیدم معمولاً
سفارش شما انجام شد
سلام.قیمت دلار امروز پی پال رو اعلام کنید
باتشکر
یورو هم اعلام کنین بی زحمت
نرخ دلار رو بگید ممنون می شیم
پیرو پیام های قبلی من در این تاپیک که متأسفانه حذف شد باید بگم که به عنوان مشتری که دو بار پرداخت در این سایت انجام داده اونم 19 دلاری بار دوم با ده روز تأخیر بدون جواب و پشتیبانی همراه بوده. که در انتها با پست زدن تو این تاپیک به من پاسخ داده شد. این پست هم صرفاً جهت اطلاع سازی بقیه دوستانی که میخوان با این سایت همکاری داشته باشند زده شده لطفاً حذف نگردد.
عزیزم من یک سال و نیم هست که با ایشون کار میکنم تراکنش ها هم داره نزدیک به ده میلیون میشه.
همیشه قیمت ها رقابتی و عالی بوده.
روند سرویس دهی هم عالی .
اخلاق مدار و با شخصیت.
اما یکی دو هقته است که به دلیل مشغله کاری دیر دیر پاسخ دهی و سرویس دهی میکنند؛ به زودی هم این مشکل برطرف میشه؛ به هر حال مشکلات دیگران رو باید درک کرد؛ طبیعی هست که همه برای مدتی به مشکل بخورند.
آی پرداز از نظر ما صد در صد تایید میشوند ...
متشکرم
♥
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)