سلام یک برنامه خوب اپدیت درایور معرفی کنید با لینک مستقیم میخوام درایورای سیستمم رو اپدیت کنم
سلام یک برنامه خوب اپدیت درایور معرفی کنید با لینک مستقیم میخوام درایورای سیستمم رو اپدیت کنم
سلام ک.رک شده بدرد نمیخوره نصیحت ازمن
DriverUpdate
https://www.google.com/#q=%D8%A8%D8%...A7%DB%8C%D9%88
ویرایش توسط pspasp : January 19th, 2014 در ساعت 18:39
ایدی یاهو میدید بهم کارتونم دارم
حالا بنظرتون اپدیت کنم یا نکنم مهم هست یا نیست ؟ من چون دوست دارم اخرین ورژن باشه امروز به سرم زده اینکار رو کنم نمیدونم حالا این برنامه ها الکی پیدا میکنه اما اپدیت نمیکنه کسی هست ازین برنامه ها داشته باشه کار کنه خوئش استفاده کنه ؟ یا اپدیت نکنم اصلا اگر مهم نیست ؟
به خاطر همینه که میگم کر. ک شده استفاده نکنید و قانونی استفاده کنید
پخ شد ای دی یاهو
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
سلام.. بیشتر توضیح بدین.. دقیقا چه کاری ؟
قابلیت های نرم افزار Driver Genius Professional :
- نصب و بازگرداندن درایورها بدون نیاز به برنامه
- تهیه ی فایل پشتیبان (BackUp) در کمترین زمان ممکن
- بازگرداندن فایل پشتیبان فقط با یک کلیک (Restore)
- ذخیره فایل پشتیبان(BackUp) با قالبEXE و نصب آسان (EXE auto-installer)
- قابلیت به روز رسانی درایور یک سخت افزار از طریق اینترنت
- پاک کردن درایورهای بی اعتبار و بدون استفاده برای بهبود بخشیدن به سرعت سیستم
- آپدیت روزانه با قابلیت همزمان سازی (synchronize) دیتابیس درایورها از طریق سایت سازنده
- عیب یابی قطعات درایورهای سخت افزاری و کمک به شما برای رفع مشکل آن ها
- انتخاب درایورهای مورد نظر برای گرفتن فایل پشتیبان (BackUp)
- نمایش گزینه های مخفی مربوط به کارت های گرافیک Nvidia در NVIDIA display driver control panel از قبیل : قابلیت overclocking، کنترل خنک کننده گرافیک (Fancontrol)
ویرایش توسط flexhost.ir : January 19th, 2014 در ساعت 20:55
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
بهترین راه اپدیت سخت افزاری ، اپدیت از سایت سازنده است.
به این منظور:
روی My computer راست کلیک کنید و Manage را انتخاب کنید و در تب Device manager درایور مورد نظر راست کلیک کنید و اپدیت رو بزنید تا اخرین نسخه را از اینترنت پیدا و به روز رسانی نماید.
info.mehranfar@gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)