با سلام و احترام
دوستانی که رزومه را تکمیل و ارسال می نمایند، دقت نمایند که اطلاعات تماس و اطلاعات سوابق شغلی را با دقت پر نمایند.
موفق و پیروز باشید
با سلام و احترام
دوستانی که رزومه را تکمیل و ارسال می نمایند، دقت نمایند که اطلاعات تماس و اطلاعات سوابق شغلی را با دقت پر نمایند.
موفق و پیروز باشید
رزومه ارسال شد.
info.mehranfar@gmail.com
ببخشید اول من میخواستم بدونم 14 سال سابقه شرکتتون رو ثابت کنید بنده هم بفرستم براتون رزومه خیلی دوست دارم جایی کار کنم بیشتر از 10 سال کار کرده باشه
شما قرار است در شرکت تدبیر استخدام شوید. پس توجه داشته باشید برای ارسال رزومه به ما لطف نمی کنید! پس از ارسال رزومه قسمت گزینش رزومه را بررسی نموده و در صورت تایید جلسه مصاحبه به اطلاع متقاضی رسانده می شود. در صورت تایید جلسه مصاحبه توسط بخش گزینش مراحل استخدام صورت می پذیرد.
در ضمن شرکت تدبیر که شامل چند شرکت ثبت شده همکار دیگر و بیش از 80 پرسنل فعال از نخبگان و اساتید دانشگاه و مدیران ارشد که سابقه مدیریت دولتی و شرکتهای بزرگ خصوصی داشته اند، نه برای جنابعالی و نه برای سایر همکاران موضوعی را ثابت نمی نماید. این کارمندان و پرسنل مجموعه های شرکت هستند که باید بر طبق اهداف تعریف شده و اصول و خط مشی شرکت، توانایی خود را در انجام وظایف محوله اثبات نمایند و در قبال هیات مدیره و مدیرعامل محترم پاسخگو باشند.
با اینحال برای تنویر افکار و اذهان توضیح مختصری ارائه می شود.
مجتمع تدبیر در تهران دارای 3 بخش مختلف فرهنگی آموزشی ، تبلیغاتی ، خدمات پیام کوتاه و هاستینگ است. البته واضح و مبرهن است که بخش خدمات هاستینگ به تازگی و با سرمایه گذاری بالا شروع به کار کرده است.
بخش فرهنگی آموزشی (فرهیختگان) شامل بر 2 دبیرستان پسرانه- 1 دبیرستان دخترانه - 1 مرکز فنی و حرفه ای دخترانه- 1 مرکز آموزش از راه دور
بخش تبلیغاتی (رهنما- نوین پارس) شامل بر 1 کانون تبلیغاتی و 1 مرکز چاپخانه (همکاری با صدا و سیما- ایرانسل-شرکت محسن- شرکت تبرک-شرکت پدیده و...)
بخش پیام کوتاه و خدمات هاستینگ شامل بر یک مجتمع 3 طبقه در تهران که در بخش پیام کوتاه یک شرکت برنامه نویس و پشتیبان برنامه نیز وجود دارد همچنین شرکت سنین با سرخط 300078 شرکت مگفا و خطوط 30001244 و 30001277 و 30001288 و 30 خط 8رقمی دیگر و قرارداد با تمامی اپراتورها تاکنون به ارائه خدمات به بیش از 130 شرکت و سازمان پرداخته است.
بنده نیز به عنوان یکی از کارمندان دستورات شرکت را اجرا نموده و در این انجمن محترم اقدام به درج مطالب نموده ام. لذا درج سه موضوع استخدامی حسب تشخیص مدیران شرکت بوده است، نه اتخاذ تصمیم شخصی!
با تشکر و سپاس
ویرایش توسط smh2000 : January 20th, 2014 در ساعت 15:03
با سلام و عرض ادب
دوستان گرامی که اقدام به ارسال رزومه نموده اند و سایر عزیزان توجه نمایند که شرکت در حال حاضر نیاز به نیروی متخصص به صورت تمام وقت و حضوری دارد.
(در حال حاضر مدیر سرور به صورت ریموت فعال می باشد.)
لذا مستدعی است عزیزان متقاضی به متن و شرایط مندرج در تاپیک نخست بذل توجه بیشتری داشته باشند.
با سپاس و تجدید احترام
ویرایش توسط smh2000 : January 20th, 2014 در ساعت 15:03
سلام
به صورت ریموت از تربت حیدریه در خدمت هستم.رزومه ارسال شد.
سلام
اگر نیرو ریموت خواستید همکار ما می تواند با شما همکاری کند.
آماده همکاری با شرکت های هاستینگ داخلی - بخش امنیت
رزومه ایشان نیز در همان لینک وجود دارد/
با سلام
رزومه شما دریافت نشده است. رزومه خود را به ایمیل info@sanin.co ارسال نمایید.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)