با سلام
یک عدد سرور هتزنر با ۳۲ عدد آی پی به همراه ۱۰ ۱۲ تا یوزر وی پی اس فعال به فروش میرسد.
جهت خرید با آدرس ایمیل psproot@gmail.com مکاتبه کنید.
با سلام
یک عدد سرور هتزنر با ۳۲ عدد آی پی به همراه ۱۰ ۱۲ تا یوزر وی پی اس فعال به فروش میرسد.
جهت خرید با آدرس ایمیل psproot@gmail.com مکاتبه کنید.
مشخصات سرور + قیمت
server Ex4s hast 32G ram 6T hdd o cpu Core i7 2600 - 4 X 3.4
hazine mahi 130 dolar pardakht mishode
250 tooman hazineye setup ro mikham
15 ta moshtarie active ham dare ke hodoodan 80 90% hazineye servero midan
ta avale mahe dige ham pardakht shode
dollar?
ex4s ماهانه حدود 90 یورو در میاد با 35 تا آی پی ست آپ همه را میخواهید؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
منظورتون رو متوجه نشدم.
هزینه ماهیانه سرور ۱۳۰ دلار هست.
منفعت من اینه که پول ستاپی که دادمو پس میگیرم میگیرم.
منفعت کسی که خرید میکنه اینه که ۱۲ ۱۳ تا مشتری حاضر و آماده گیرش میاد. تا ۱۰ روز دیگه هم سرور پرداخت شده که خودش ۱۶۰ ۱۷۰ هزار تومن پولش میشه.
در نتیجه یه معامله دو سر سود هست.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
رم ۱ - هارد ۴۰ - تعرفه ماهیانه ۲۳ هزار تومان
۸ عدد سرور
رم ۱/۵ - هارد ۶۰ - تعرفه ماهیانه ۲۸ هزار تومان
۲ عدد سرور
رم ۲ - هارد ۸۰ - تعرفه ماهیانه ۳۳ هزار تومان
۴ عدد سرور
یک سرور هم خودم سفارش خواهم داد.
به شرط انتقال سرور اصلی به پنل بنده در هتزنر و اینکه مشتریان شما حاضر به تغییر ایپی سرویس های خود با فزایش 20% هزینه ماهانه سرور ها بشن (سرور های مجازی به سرور دیگری در هتزنر منتقل خواهند شد) بنده حاظرم هزینه ستاپ سرور شما رو پرداخت کنم !!
با مشتریان خود مکاتبه کنید. (و یا بنده برای خرید مشتریان شما به شرط 20% افزایش هزینه ماهانه سرورهای مجازی حاظرم 100 هزار تومان بدم . سرور هم به کسی دیگه بفروشید یا باشه برای خودتون)
لطفا همکاران عزیز به کاری که انجام میدند و زمانی که صرف ارائه خدمات و پشتیبانی صرف میکنند ارزش قائل باشند . واقعا فروش سرور مجازی 2گیگ رم با پشتیبانی 33 هزار تومان اصلا منظقی نیست .
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
بله سرور به پنل خودتون منتقل میشه.
تضمینی در این رابطه نمیتونم بدم. فکر هم نمیکنم منطقی باشه ۱۵ تا مشتری رو از یه سرور انتقال بدین جای دیگه.
مشکل پرداخت حل شد. از فروش منصرف شدم.
لطفا تاپیک بسته یا حذف شود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)