اوه ببخشید، کتاب استیون هاوکینگ (طرح عظیم) رو داشتم میخوندم بجای اینکه بگم استیو جابز گفتم استیون هاوکینگ (شباهت اسمی بود اشتباه کردم) :دی
منظورم این بود
تلاش استیو جابز به استخدام لینوس تروالدز و نابود کردن لینوکس- آزادراه
البته شما میگید استون هاوکینگ لینوکس به چه دردش میخوره، همون صندلی که روش نشسته توی عکس و جملاتش رو با اون بیان میکنه از لینوکس داره استفاده میکنه!
شما لینوکس رو فقط یه سیستم کامپیوتری نبینید، از تلفن موبایلی که آلان رو به روتون هست که 70٪ تلفن های هوشمند بازار رو که اندروید گرفته خودش لینوکسه در حالی که ویندوز فقط روی pc تلفن هوشمند (که اونم زیاد سهمی تو بازار نگرفته هنوز) خلاصه شده.
حتی توی تلویزیون هم لینوکس رفته، یه مطلبی بود که حالا من نمیتونم درست بودنش یا نبودنش رو بگم که نوشته بود حتی در یخچال ماشین لباس شویی که تحت برنامه ای که داره کار میکنه نوعی از لینوکس هست
اگه قرار بر این باشه که نابود بشه،همون اوایل میبایست نابود میشد. شما آلان هیچ جوری نمیتونید تضمین بدید که ویندوز داره از شما جاسوسی نمیکنه در حالی که کد های لینوکس جلوتون هست، دیگه تشخیص با خودتون
ببینید من برنامه معروفی مثل تیم ویور که دیگه همه ی ما میشناسیمش شما میتونید دقیقا همون تیم ویور رو در لینوکس اجرا کنید به صورت رایگان (البته کدش قابل دسترس نیست) خوب این خودش داره نشون میده که قضیه کار از چه قرار هست! نرم افزاری که در ویندوز به قیمت x$ فروخته میشه داخل سایتش برای لینوکس به رایگان برای دانلود قرار داده شده! که هیچ تفاوتی هم با نسخه ویندوزش نداره!
تصویر زیر رو شما ببینید، همه ی برنامه ها آزاد هستند، شما خودتون چی رو ترجیح میدید؟ idm پولی؟ تیم ویوری که بالاش نوشته free licence یا پولیش چطور؟ و دیزاینی که هیچ وقت با ویندوز قابل قیاس نیست!
نگاه کنید، 5 خط این 5 خط اون رو با دیوار آجری مقایسه نکنید
وقتی که لینوس اولین کرنل لینوکس رو گذاشت روی نت نزدیک 4000 هزار تا ایمیل براش امد که گفتند این کد رو هم اضافه کن به کرنلت، اینصوری شد که لینوکس شد! وگرنه که از اول لینوکس به دنیا نیومد
ببینید توی لینوکس برای شما gpl مثل یه هنجار اجتماعی میشه، این هنجار شما رو وادار میکنه وقتی این همه امکانات به رایگان اطرافت هست این همه پشتیبانی رایگان و ...... تو رو میکشه به سمتی که بیای یه خدمتی هم در مقابلش انجام بدی، در حالی که غیر ممکنه همچین حسی شما توی ویندوز داشته باشید، همیشه هم توی صفحه اینترنت عبارت دانلود کرک برنامه ... رو دارید جستجو میکنید
این رو برید از هر کسی که با لینوکس کار میکنه بپرسید که آیا این هنجار براش ایجاد شده یا نه
ببینید راه دور نمیرم، حقیقت رو بگم من کارم مجازی ساز ی هست و زیاد سر و کله ما لینوکس نمیزنم،نه توش شخم و نه ... اما آلان که اینجام دارم همه ی وقتم رو میذارم که یه شخص دیگه رو هم به آزادی دعوت کنم! این خودش یه خدمت ب لینوکس حساب میشه مسلما شمایی که از حرف های من اومدید طرف لینوکس شاید در آینده یه نرم افزاری یا قابلیتی به لینوکس خوده شما اضافه کرده باشید، حالا اگه من شما رو دعوت نکرده بودم و شما تا ابد از ویندوز استفاده میکردید همچین نرم افزاری به وجود می امد از طرف شما؟ خوب جوابش معلوما