صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 41

موضوع: تعهد نامه ایرنیک

عضو انجمن SAJJADSAA آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    234
    تشکر تشکر شده 
    357
    تشکر شده در
    242 پست

پیش فرض پاسخ : تعهد نامه ایرنیک

برای انتقال دامنه موقع ارسال مدارک پسوند فامیلم کامل نبود
    گفت از ثبت اسناد تایید هویت بگیر
    LET'S GO
    tele : @sa2jad

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    7 پست

دوست عزیز.اصولاطبق تجارب دوستانم شرکت ایرنیک پس ازثبت تعدادمشخصی دامنه وپس ازافزایش دامنه هاتعهدنامه ای بامتن فوق برای تعهدگیری دوباره ازشمابه منظوراطمینان ازاستفاده درست شماازدامنه ارسال می کندکه فقط یکباران راپرخواهیدکردونیازی به پرکردن ان وارسال برای دامنه های بعدی نیست.

عضو جدید Microsoft آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

از مسخرگی بدتره

آخه اینا که این چرت و پرتا رو راه میندازن باید به فکر پشتیبانی قوی هم باشن دیگه

من 3 روزه که دامین رو ثبت کردم و مدارک رو هم ارسال کردم که یه ایمیل اومد که توش نوشته بود مدارک ارسالی با اطلاعات ثبت شده تو سامانه همخوانی نداره !!

بعد از اون یه متن تعهد نامه ی مسخره ی دیگه و یه ایمیل دیگه که گفته بود جواب سوال امنیتی رو به پشتیبانیشون ارسال کنم ....

جواب سوال رو هم چندبار ارسال کردم ولی هیچ خبری نیست :|

آقا مردم علاف شما نیستن که ...

دیگه اعصاب نمیذارن که واسه آدم :|

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

سلام من یه دامنه 5 ساله ir از nic.ir خریدم 48 تومن ولی تو این سایت هاست نمیده و خدمات دیگه ای به جز دامنه نداره. الان تو سایت های دیگه میبینم قیمت دامنه 5 ساله خیلی کمتره و خدمات دیگه هم میدن...
    حالا می خاستم یه دامنه دیگه بگیرم نمی دونم از nic.ir بگیرم چون قبلا یه دامنه داشتم توی nic.ir ؟ یا اینکه برم از جای دیگه بگیرم بخاطر ارزون بودن قیمت و یه سوال دیگه برتری خاصی داره دامنه های nic.ir که قیمت هاش خیلی بالاتره؟
    یه سوال دیگه اگه خاستم دامنه ای که توی nic.ir دارم تبدیل به سایتش کنم باید دامنه ام رو به سایت دیگه انتقال بدم؟ چون nic.ir به جز فروش دامنه خدمات دیگه ای نداره.گیج شدم نمیدونم چکار کنم کمک کنید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

سلام من یه دامنه 5 ساله ir از nic.ir خریدم 48 تومن ولی تو این سایت هاست نمیده و خدمات دیگه ای به جز دامنه نداره. الان تو سایت های دیگه میبینم قیمت دامنه 5 ساله خیلی کمتره و خدمات دیگه هم میدن...
    حالا می خاستم یه دامنه دیگه بگیرم نمی دونم از nic.ir بگیرم چون قبلا یه دامنه داشتم توی nic.ir ؟ یا اینکه برم از جای دیگه بگیرم بخاطر ارزون بودن قیمت و یه سوال دیگه برتری خاصی داره دامنه های nic.ir که قیمت هاش خیلی بالاتره؟
    یه سوال دیگه اگه خاستم دامنه ای که توی nic.ir دارم تبدیل به سایتش کنم باید دامنه ام رو به سایت دیگه انتقال بدم؟ چون nic.ir به جز فروش دامنه خدمات دیگه ای نداره.گیج شدم نمیدونم چکار کنم کمک کنید

عضو جدید nasser آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    13 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Normal نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز سایت های دیگه ای که به قیمت پایین تر دامنه رو ثبت میکنن نمایندگی نیک هستن و همه دامنه های ای ار و پسوند ایران تو نیک ثبت میشه و با اونی که شما میگین شرکت های هاستینگ و .... فرق داره و وقتی هم از نمایندگی ثبتش میکنین اونا این کار رو برای شما انجام میدن و درخواست ثبت دامنه رو تو پنل شما تو نیک رو میدن و هزینه اش رو واریز میکنن که معمولا قیمتشون پایین تر از سایت نیک که الان برای 1 سال تو نیک 16 تومنه و از نمایندگی قیمت های پایین تر میتونین خریداری کنید. اگه دات کام و یا دیگر پسوند ها رو میخواین قضیه اش یه چیز دیکس
    برای بالا آوردن سایت روی دامنه نیازی به انتقال دامنه به جایی ندارین و فقط دی ان اس های دامنه رو از تو پنل نیکتون روی هاستتون ست میکنین و .........

کمک خواستین هستم خدمتتون

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

مچکر من می خام یه دامنه دیگه بخرم ... حالا توی نیک خریداری کنم بهتره چون قبلا یه پروفایل شخصی توی نیک باز کردم یا برم از یه نمایندگی بخرم چون قیمت پایین تره؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

توی پنل نیک من دی ان اس نوشته نا موجود چیکار کنم؟؟؟

تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    13 پست

مچکر من می خام یه دامنه دیگه بخرم ... حالا توی نیک خریداری کنم بهتره چون قبلا یه پروفایل شخصی توی نیک باز کردم یا برم از یه نمایندگی بخرم چون قیمت پایین تره؟

مسلماً من نمایندگی رو انتخاب میکنم چون قیمت پایین تره و تو همون پنل نیکتون که قبلا ساختین براتون ثبت میشه مشلکی نیست .
    فکر نکنم دیگه کسی از نمایندگی ها باشه که تو پنل خودش ثبت کنه چون خلاف مقررات هم هست .
    نمایندگی ها هم من قیمت زیر 4 تومن هم دیدم تا 14 تومن هم هست نیک هم که 16 تومنه برای یک سال برای 5 سال هم هزینه 1 سال رو ضرب در 3 بکنید

تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    13 پست

توی پنل نیک من دی ان اس نوشته نا موجود چیکار کنم؟؟؟

خب باید دی ان اس های هاستون رو اونجا وارد کنید
    ویرایش توسط nasser : March 12th, 2014 در ساعت 22:27

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)