سلام
یک گزینه هیچکدام (برو بالا ) هم قرار میدادید!
ارائه چنین قیمتهایی شاید مشتریان را به هر شکل سمت یک مدیر سرور سرازیر کند ، اما قطعا در دراز مدت باعث از بین رفتن کسب و کار شما می شود ، چون به اندازه ای که باید خدمات پشتیبانی ارائه کنید وقت آزاد برای پیشرفت کسب کار و افزایش کیفیت و رضایتمندی نخواهید داشت .
از طرف دیگر سروری که به فرض 64 تا 128 ماشین به این شکل روی آن قرار داده شود معلوم الحال خواهد بود !حتی اگر مانند برخی از دوستان به قول خودشان هارد های پر سرعت با raid10 قرار دهید ! که حتی به فرض بودن توجیه اقتصادی را کلا از بین می برد
نظر شخصی من بود.
پیروز و موفق باشید
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
حرفتون قابل ارزش هست ولی شما ایا این مورد رو در نظر میگیرین که
کسی که سرمایه گذاری بیشتری می کنه قیمت پایین تری میتونه بده دست مشتری
تا کسی که سرمایه کمتری رو میزاره همیشه استثناهم وجود خواهد داشت پس نمیشه همیشه
حرف شما رو بهش استناد کرد ولی اینجا ایرانه و ما اول نکات منفی به ذهنمون می رسه
سلام
با احترام به فرمایش شما
اما
چه مقدار سرمایه گزاری ؟
بیشتر از 100میلیون تومان ؟
چنددرصد سود می دهد ؟
چه مقدار زمان برای بازگشت اصل سرمایه و به سودهی رسیدن وجود دارد ؟
سرمایه گذاری هم قاعده دارد
طبق چه قاعده ای سرور را باید با چنین قیمتهایی ارائه کرد ؟
خود بنده چند بار به سرم زده کل وب ساتها را در اشاره ای پر کنم از بنرهای تبلیغاتی برای سرور های مجازی از 10 هزارتومان ! و تخفیف را هم حداقل یک ساله بدهم
کاری ندارد و اندکی هم سود خواهیم کرد و زیان ندارد ! اما واقعا می شود کیفیت سرویس را تضمین کرد ،؟ اصلا آیا صحیح است برای کسب چند ریال بیشتر کل یک بازار را برهم زد !
رقابت هم باید سالم باشد
اینجا ایران است و تنها دلیل عقب افتادن ما همین مساول که منافع گروهی در نظر گرفته نیمشه ! چند تا از دوستانی که سرویس ارائه میکنند شرکت و عضو شورای عالی انفورماتیک و اتحادیه صنف هستند ؟ ،کجا این دستگاه ها روی قیمت ها نظارت دارند !؟ ( از اونهایی که ادعای این مسائل رو دارند و در سایت خودشون میکروتیک برای تناول و کریو و پنلش را روی سرور مجازی به صورت علنی و با افتخار ارائه میکنند را منظورم نیست !)
مگر اینکه پشتتون به کسی چیزی گرم باشه و از اون دست افرادری باشید که با پول بازی میکنند و نه کاسبی درواقع پول رو آتیش میزنند برای سرگرمی !
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
اولا که این سرویس بنظر من cpu پایینه
اصولا افرادی که برای یادگیری می خوان بیشتر به سرور فشار میارن و بیشتر درخواست پشتیبانی می کنن
بنظر من 12 می تونه خوب باشه البته اگه مصرف پایین باشه
سلام
بسته به بازار هدف داره .
اگر هدفتون تعداد بالای مشتری هست روی کلود سرویس بدید.
و قیمت ها رو بالاتر ببرید.
چون با این قیمت ها به نظر من نیمشه سرویس با کیفیت عالی عرضه کرد.
از تو دیگه انتظار نداشتم !
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
به نظر همون 10 تومن مناسبه ولی فقط برای موارد آموزشی و یادگیری
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)