دوستان چه طور می تونم از دز.دیده شدن قالب هایی که طراحی کردم جلوگیری کنم ؟
اگر دز.دیده شد و افراد به اسم خودشون در وبسایت هاشون پخش کردن چی کار می تونم انجام بدم ؟
دوستان چه طور می تونم از دز.دیده شدن قالب هایی که طراحی کردم جلوگیری کنم ؟
اگر دز.دیده شد و افراد به اسم خودشون در وبسایت هاشون پخش کردن چی کار می تونم انجام بدم ؟
ویرایش توسط Witch King : January 18th, 2014 در ساعت 13:26
درود
دوست گرامی اگر قالب ها php هستند میتوانید encode نمایید تا سورس براحتی شناسایی نشود هر چند که تمامی راههای encode همگی در صورتیکه طرف آشنایی داشته باشد قابل decode شدن هستند.
اما در کل پیشنهاد میشه اگر مطمئن هستید که کار اختصاصی شما میباشد و کسی کپی میکند می توانید با رائه مدرک کافی مبنی بر اختصاصی بودن کار و مالکیت شما به پلیس فتا مراجه نمایید و از سایت مذکور یا فرد خاطی بدلیل سرقت کدهای شما و عدم رعایت کپی رایت شکایت کنید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
خب یک قالب که اختصاصی هست در هر دو وب پخش شده/ چه طور میتونم اثبات کنم که این قالب برای بنده هست. خب اون شخص هم میتونه ادعای مالکیت کنه
متاستفانه هر کاری بکنید بازم میتونند کد های cssوhtmlرو ریپ کنند . مگر اینکه کد هارو بپیچونید تا کار ریپ کردن سخت تر بشه
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
هیچ کاری نمیشه برای جلوگیری کرد
فقط همون طور که دوستان گفتند میشه کار رو سخت کرد اما نمیشه کاملا جلوگیری کرد
امکانش هست دسترسی فایل رو جوری قرار بدیم که مرورگر بتونه بخونه و استایل بندی رو اعمال بکنه اما امکان دانلود یا نمایش فایل وجود نداشته باشه ؟
دوستان بنده برای قالب هام خیلی وقت میزارم دوست ندارم کسی بی اجازه استفاده کنه.
ببینید فلسفه کار مرروگر ها دانلود هست یعنی مثلا عکس رو از سرور دانلود میکنه و روی مرورگر نمایش میده اگه شما هرگونه دسترسی لود عکس ها رو محدود کنید مرورگر نمیتونه نمایش بده
تنها را پیچوندن کدهای CSS و html هست که فقط پروسه ریپ رو سخت میکنه
داخل گوگل سرچ کنید موارد زیادی پیدا میکنید
نمونش :
http://www.webhostingtalk.ir/f135/42700/#post391271
روش هاي جلوگيري از ريپ كردن قالب - هک و برنامه نویسی - انجمن های پشتیبانی وردپرس پارسی
جلوگیری از ریپ قالب html
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)