-
January 15th, 2014, 15:18
پاسخ : خدمات سئو حرفه ای به صورت تضمینی با قیمت مناسب

نوشته اصلی توسط
dark_7qe
سئو whmcs چقدر هزینه داره؟؟
توی سایت درخواست آنالیز بدید دوست عزیز
-
-
January 15th, 2014 15:18
# ADS
-
January 15th, 2014, 15:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
spalisp
دوست عزیز شما انجمن وی بی بدید به ما ، براتون میاریم بالا ببینید !!!
در رابطه با سایت خودمون هم باید بگم که ما به مدت 4-5 ماه لینک 1 گوگل بودیم . بنا به دلایلی مدتی مجبور شدیم از طریق وبمستر سایت رو حذف کنیم از گوگل بخاطر همین موضوع افت داشتیم . انشالا سال 93 دوباره به لینک 1 برمیگردیم و به شما پ.خ خواهیم داد که ببینید
خوشبختانه ما به اندازه کافی مشتری داریم ... به هر حال ممنون از نظر شما . لطفا پست های انحرافی در تاپیک ارسال نشود . یاعلی
وقتی ادعای مبتنی بر حرفه ای بودن در سایت خودتون اعمال نشه چطور بنده به عنوان مشتری انجمنم رو بدم و انتظار سئوی حرفه ای داشته باشم؟
فرمودید خدمات حرفه ای مشکلات سئوی سایت خودتون رو بهتون متذکر شدم
با هر کلمه ای میشه لینک 1 گوگل شد اما اینکه اون کلمه حساس هست یا نه جای بحث داره
در خصوص افتی که فرمودید با ای آمار الکساتون افت 9 درصد نه تنها محسوس نیست بلکه به چشم هم نمیاد
لازمه ی باقی موندن در بازار، صداقت هست
در برابر کلماتی که به کار میبرید "حرفه ای" مسئول هستید و درخواست توضیح خواستن در این باب انحراف تاپیک نیست
براتون ارزوی پیشرفت و موفقیت دارم و امیدوارم اصول اخلاقی و حرفه ای سرلوحه ی کاراتون باشه
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2014, 15:35

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
وقتی ادعای مبتنی بر حرفه ای بودن در سایت خودتون اعمال نشه چطور بنده به عنوان مشتری انجمنم رو بدم و انتظار سئوی حرفه ای داشته باشم؟
فرمودید خدمات حرفه ای مشکلات سئوی سایت خودتون رو بهتون متذکر شدم
با هر کلمه ای میشه لینک 1 گوگل شد اما اینکه اون کلمه حساس هست یا نه جای بحث داره
در خصوص افتی که فرمودید با ای آمار الکساتون افت 9 درصد نه تنها محسوس نیست بلکه به چشم هم نمیاد
لازمه ی باقی موندن در بازار، صداقت هست
در برابر کلماتی که به کار میبرید "حرفه ای" مسئول هستید و درخواست توضیح خواستن در این باب انحراف تاپیک نیست
براتون ارزوی پیشرفت و موفقیت دارم و امیدوارم اصول اخلاقی و حرفه ای سرلوحه ی کاراتون باشه
دوست عزیز همین سایت شما با کلماتی که توی سایتتون بود من چندتاشو سرچ کردم تا پیج 2 هم نبودید !! ( henterz.com )
ببینید دوست عزیز حرف های شما کاملا متین هست ولی من به شما به عنوان مثال یک مورد رو میگم . شما در زبان فارسی تمام اصول زبان فارسی رو رعایت میکنید ؟ سئو هم مانند همین مورد هست تا حدودی و این اصولی که شما دارید میگید فقط در حد گفتن هست . شما در صورتی میتونید روی کار ما عیب بذارید که نمونه کار های ما پیج 1 گوگل نیومده باشن . موفق باشید
-
-
January 15th, 2014, 15:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
spalisp
دوست عزیز همین سایت شما با کلماتی که توی سایتتون بود من چندتاشو سرچ کردم تا پیج 2 هم نبودید !! (
henterz.com )
ببینید دوست عزیز حرف های شما کاملا متین هست ولی من به شما به عنوان مثال یک مورد رو میگم . شما در زبان فارسی تمام اصول زبان فارسی رو رعایت میکنید ؟ سئو هم مانند همین مورد هست تا حدودی و این اصولی که شما دارید میگید فقط در حد گفتن هست . شما در صورتی میتونید روی کار ما عیب بذارید که نمونه کار های ما پیج 1 گوگل نیومده باشن . موفق باشید
بنده ادعای سئو نداشتم و اتفاقا دنبال سئو کار میگردم
طبیعیه که باید خوده سئو کارا هم انالیز بشن
جنابعالی بجای اینکه توضیح بدید جبهه میگیرید
عینک خود بزرگ بینی رو بردارید واقع بینانه به جایگاهتون توی سئوی ایران نگاه کنید
میفرمائید معتبرترین مرجع سئو و بهینه سازی وب در ایران
ارزش کلمات "معتبرترین" و "مرجع" بیش از این حرفاست که شما تصاحب کردید
معتبر ترین یعنی رتبه اول
شما رتبه اول سئوکاران در ایران رو دارید واقعا؟
ضمنا شما کلمه ی هاست پربازدید رو سرچ کن میفهمی که هنترز دنبال سئوی کلمات حساس هست
شما اصول اصلی سئو رو زیرپا گذاشتین توی سایتتون اونوقت با مشتری با دید تمسخر صحبت میکنید؟
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2014, 15:54

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
بنده ادعای سئو نداشتم و اتفاقا دنبال سئو کار میگردم
طبیعیه که باید خوده سئو کارا هم انالیز بشن
جنابعالی بجای اینکه توضیح بدید جبهه میگیرید
عینک خود بزرگ بینی رو بردارید واقع بینانه به جایگاهتون توی سئوی ایران نگاه کنید
میفرمائید معتبرترین مرجع سئو و بهینه سازی وب در ایران
ارزش کلمات "معتبرترین" و "مرجع" بیش از این حرفاست که شما تصاحب کردید
معتبر ترین یعنی رتبه اول
شما رتبه اول سئوکاران در ایران رو دارید واقعا؟
ضمنا شما کلمه ی هاست پربازدید رو سرچ کن میفهمی که هنترز دنبال سئوی کلمات حساس هست
شما اصول اصلی سئو رو زیرپا گذاشتین توی سایتتون اونوقت با مشتری با دید تمسخر صحبت میکنید؟
دوست عزیز به هیچ عنوان تمسخری در کار نبوده . من خدمت شما عرض کردم که نمونه حرف شما مثل چی هست . 20 % سئو اصول هست و 80 % اون ترفند ها و تجربیات افراد هست . اگر فقط اصول کافی بود برای سئو که دیگه همه سئوکار بودن و رقابتی هم در کار نبود . در رابطه با کلمه معتبر و مرجع هم باید بگم که ما بر اساس نظرسنجی های انجام شده این حرف رو زدیم . خداروشکر تا الان با بیش از 150 پروژه سئو ، حتی 1 مورد نارضایتی هم نداشتیم . لطفا ادامه ندید بحث رو . موفق و سربلند باشید
-
-
January 16th, 2014, 12:22

نوشته اصلی توسط
spalisp
سلام . پس از 5 ماه تیم سئو شرکت دوباره برگشته . به همین منظور بخش سئو دوباره شروع بکار کرده . جهت سفارش با آی دی من در تماس باشید
سلام
ادتون كردم
-
تعداد تشکر ها از i-w2 به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2014, 01:02

نوشته اصلی توسط
i-w2
سلام
ادتون كردم
درخدمتیم