خیر بزرگوار. فقط یک سوال برام پیش اومده که مطرح کردم.
شاید سوال خیلی از دوستان دیگه هم بوده باشه. پس باز هم سرور اختصاصی امنیت فضای خصوصیش بیشتره. چون دیتا سنتر باید خیلی بیکار باشه تا بخواهد فعالیتهای عادی و روزمره ما را کنترل کنه
خیر بزرگوار. فقط یک سوال برام پیش اومده که مطرح کردم.
شاید سوال خیلی از دوستان دیگه هم بوده باشه. پس باز هم سرور اختصاصی امنیت فضای خصوصیش بیشتره. چون دیتا سنتر باید خیلی بیکار باشه تا بخواهد فعالیتهای عادی و روزمره ما را کنترل کنه
خب خیلی از افراد هستند اصلا وقت مانیتورینگ ندارند!
برای نمونه خود شخصه بنده
230 سرور مجازی فعال دارم (از برای مشتری)
به نظرتون وقت اینکه بشینم دونه دونه پسوورد رو چنج کنم با اکتیو بوت دیسک بعد ببینم چه میکنند؟
البته اینم بگم اگر گسی برای فروشنده کنجکاوی ایجاد کنه بعید نیست....
البته ما که اگر کنجکاوی هم ایجاد کنند باز وقت نداریم .....
Send From My Iphone 5 Using Taptalk
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
---<<پارسا وی پی اس>>---
فروش ویژه ی سرور مجازی واختصاصی با پورت 1 گیگ ازآلمان و انگلیس
ID:info_parsavps
سلام
دوست عزیز فکر می کنم اطلاعات کافی در این زمینه در اختیار شما قرار داده شد.
به هر حال در دنیای دیجیتال این امر غیر ممکن نیست و همانطور که دوستان فرمودند در بالاترین سطح ( سرور اختصاصی در دیتاسنتر) نیز شنود اطلاعاتی امکان پذیر است. ولی خوب در برخی موارد استفاده از قانون منطق و تفکر هم نتیجه ها خوبی را حاصل می کند.
در یک دیتاسنتر که حداقل هزاران سرور در حال کار است واقعا دلیل منطقی وجود ندارد که یک سرور مانیتورینگ شود. و یا حتی در سطح سرور مجازی فروشنده واقعا باید بیکار و فاقد اعتبار باشد که پس را تغیر دهد و اطلاعاتی را رصد کند
به هر حال امن ترین سیستم همان سیستم خانگی شما است ( نسبت به سیستم هایی که دسترسی فیزیکی ندارد و یا دیگران دسترسی فیزیکی دارند) که در این مورد بازهم امکان ........
اگر نیاز به پیگیری مجدد بود در تماس باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)