سلام
بررسی شد
سلام در ایمیل صحبت کردیم فکر کنم،
دوست عزیز، من نمیدونم شما چرا حرف خودتون میزنید
از یک طرف میگید php بلدید، از طرفی دیگه میگید دمو اسکریپت رو دیدید ولی نفهمدیدید php نیاز داره !!
اخه شما که برنامه نویسی نمیدونید واسه چی میاین نظر میدید؟
از کجا متوجه که یوزر هر سری به دیتابیس وصل میشه ؟ کدوم یکی از خط های کد بنده رو خوندید و اینو فهمدید ؟ میشه لطفا اینو به همه عزیزانی که دارند میخونند توضیح بدید ؟
لطفا اسم فایل و خط فایل که از اونجا فهمدیدید هر سری به دیتابیس وصل میشه رو بگید،
در غیر این صورت بنده به هیچ وجه جواب شما رو نخواهم داد، چون قصد تخریب کردن دارید و هیچی نمیدونید فقط حرف میزنید،
خیر،
اسکریپت در 2 فایل در پوشه temp یوزر ها رو کش میکنه،
یکبار که وصل شد به سرور اصلی و دیتابیس و چک شد ، تا 24 ساعت آینده دیگه برای اون کاربر وصل نمیشه
دوست عزیز،
شما یک اسکریپت در نت دیدید و هی میگید ارتباط نباشه،
لینک هایی که شما میگید ارتباطی ندارن و یک طرفه هستند expire میشوند بعد از مدتی ، و کاربر فایل رو تا وسطش ممکنه بگیره و ادامه نتونه بده
بنده تصمیم گرفتم لینک ها به صورتی باشند که اگه expire شدند سیستم دوباره وصل شه به سرور و چک کنه و دوباره به همون کاربر اجازه دانلود با همون لینک رو بده !!
دقت کنید ، کسی که اینجا تصمیم میگیره سیستم به چه صورت باشه من هستم نه شما ! شما باید دمو سیستم رو ببینید و اگه خوشتون اومد خریداری کنید
با توجه به اماری که از نسخه 1 گرفتم، تمام کاربرام دوست داشتند لینک ها expire نشن و بنده به همین دلیل تصمیم گرفتم،
سلام دوست عزیز،
بنده پستی ندیدم از شما یا ایمیلی،
اگه سوالی دارید دوباره بپرسید در خدمتم