پارس آنلاین نامحدود دارم 256 ماهی 47 پرت 2 مگ باز سرعت دانلود 300 راحت بعضی وقت ها 400 هم زدم![]()
پارس آنلاین نامحدود دارم 256 ماهی 47 پرت 2 مگ باز سرعت دانلود 300 راحت بعضی وقت ها 400 هم زدم![]()
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
اصلاً خوب نیست. توی نامحدودش سرعت خیلی کمه. دقیقاً روی سرعت خودت نگهت میداره، مثلاً اگه 512Kbps بگیری امکان نداره بذاره از 64KB/s بالاتر بری.
Pars online company of groups
عالـــــی هست ، نامحدود دارم 256 سه ماهه : 147.000 تومان . . .
4 سال است از پارس آنلایــن و از همــون اول اینترنـــت می گیــرم . . .
فوق العاده . . .
ســـرعت دانــلود کمتــرین 70 بــوده بیشــترین 400 kb/s . . .
www.pol.ir
پیشـــنهاد بنــده اســــت بــه شــــــــــــــــــما . . .
سلام. من می خواستم نامحدود 4 مگ برنزی از آسیا تک بگیرم. می خواستم بدونم سرعتم بعد از 50 گیگ ترافیک تبادل چقدر افت میکنه ؟ مرسی از راهنمایی دوستان.
سلام در مورد نامحدود آسیاتک مثل این( اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزي 256 با امکان تبادل حداقل 8 گيگ) که نوشته امکان تبادل حداقل 8 گیگ ، یعنی چی؟ یعنی بعد از اینکه 8 گیگ دانلود کردی، اینترنتت قطع میشه؟ و اگه قطع نمیشه سرعت به چند افت میکنه؟
سلام
اون 5 گیگ ترافیک هدیه طرح نامحدود که تا 5 گیگ اول سرعت دانلودت همون سرعت طبیعیه ، هرچی قبلاً از این دطرح دانلود میکردی ، بعد این 5 گیگ سرعت ضریب به 10 میگیره ...
و حد عقل میزان تبادل ، میزان حجمیه که میتونی آپلود کنی ، دانلودت نا محدوده
امیدوارم درست توضیح و شما هم مطلب رو متوجه شده باشید .![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)