-
January 17th, 2014, 18:33
مشکل عجیب..!!!
سلام به مهنسان
اقا برای من یه مشکلی به وجود امده انم اینه
دوتا دامنه دارم یکی com ودیگری ir میخوام این دوتارو در گوگل وب مستر ثبت کنم دامنه ی ir با موفقیت ثبت میشه ولی وقتی میخوام
دامنه ی com رو ثبت کنم ارور عدم دسترسی به سرور میده ارور زیر
Verification failed for: mihanamooz.com using the Google Tag Manager method (less than a minute ago). We were unable to connect to your server.
دامنه ی mihanamooz.ir
به راحتی ثبت شد .حتی سطح دسترسی فایلی که گوگل میده روهم به 777 تغییر دادم بازم درست نشد . من حتی مجددا سایت رو زدم ولی نشد
دامنه های من روی سرور هستند که کنترل پنلش kloxo از 4 روز پیش مشکلات زیادی باسم درست کرده
لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
-
-
January 17th, 2014 18:33
# ADS
-
January 17th, 2014, 19:39
عضو انجمن
پاسخ : مشکل عجیب..!!!

نوشته اصلی توسط
arash466
سلام به مهنسان
اقا برای من یه مشکلی به وجود امده انم اینه
دوتا دامنه دارم یکی com ودیگری ir میخوام این دوتارو در گوگل وب مستر ثبت کنم دامنه ی ir با موفقیت ثبت میشه ولی وقتی میخوام
دامنه ی com رو ثبت کنم ارور عدم دسترسی به سرور میده ارور زیر

Verification failed for
: mihanamooz.com using the Google Tag Manager method (less than a minute ago). We were unable to connect to your server.
دامنه ی mihanamooz.ir
به راحتی ثبت شد .حتی سطح دسترسی فایلی که گوگل میده روهم به 777 تغییر دادم بازم درست نشد . من حتی مجددا سایت رو زدم ولی نشد
دامنه های من روی سرور هستند که کنترل پنلش kloxo از 4 روز پیش مشکلات زیادی باسم درست کرده
لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
سلام تا بحال با چنین خطایی مواجه نشدم ولی اینطور که در پیام گفته از روش افزودن تگ استفاده کنید! تگ مخصوص پروفایلتون رو تو فایل اصلی سایتتون قرار بدید
-
-
January 17th, 2014, 19:41
عضو انجمن
سلام تا به حال باچنین خطایی روبرو نشدم ولی همینطور که در متن خطا گفته خوب از روش تگ گذاری استفاده کنید! تگ مخصوص به پروفایلتون رو در فایل اصلی سایتتون قرار بدید
-
-
January 17th, 2014, 21:46
تشکر از راهنماییت باسه ی همین اسمش و گذاشتم عجیب الان چندتا گزینه پیش رومه
1- دامنه ی که خریدم از یه شرکت تحریم کننده بوده چون وقتی میخوام با چیزشکن وارد سایتم بشم پیام تایم اوت میده
2-فکرم جایی قد نمیده
ویرایش توسط arash466 : January 17th, 2014 در ساعت 21:49
-
-
January 18th, 2014, 11:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arash466
تشکر از راهنماییت باسه ی همین اسمش و گذاشتم عجیب الان چندتا گزینه پیش رومه
1- دامنه ی که خریدم از یه شرکت تحریم کننده بوده چون وقتی میخوام با چیزشکن وارد سایتم بشم پیام تایم اوت میده
2-فکرم جایی قد نمیده
ببخشید متوجه نشدم! از روش تگ استفاده کردید؟ اگر موفق نشدید با ایمیل من در تماس باشید تا کمکتون کنم
-
-
January 18th, 2014, 12:18
عضو جدید
شاید dns ها روی دامین com تون ثبت نشده یا درست ثبت نشده باشه
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
-
-
January 18th, 2014, 13:09
عضو انجمن
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید
-
January 18th, 2014, 13:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shahab-f
درست میفرمایید!
استارتر عزیز مشکل از نیم سرور های دامنه شماست! با پشتیبانی هاست تماس بگیرید تا در مورد نیم سرور های دامنه تان راهنمایی کنند
-