سلام
اگر هر سوالی در خصوص این سرورها دارید پیشنهاد میکنم که مستقیما با بخش فروش در تماس باشید. ۰۵۱۱۷۶۷۳۶۰۰ داخلی ۲
مواردی که فرمودید ارایه میشود و فراتر از آن برای اولین بار در ایران سیستم rescue نیز برروی سرورها بزودی ارایه خواهد شد. در کنار سیستم reboot از راه دور و امکان مشاهدهی گراف ترافیک براساس ip
به نظر من پشتیبانی مورد نیاز یک ارایه دهندهی میزبانی وب بصورت کامل در رابطه با دیتاسنتر مرتفع نمیشود، به همین دلیل پیشنهاد من دریافت خدمات از شرکتهایی مانند ایران سرور است، تا در صورت نیاز به خدمات پشتیبانی، کار ساده تر پیش برود.
در حال حاضر هدف ما ارایه خدماتی است که از نظر نرخ خدمات و کیفیت ارابه، قابل رقابت با دیتاسنترهای خارجی باشد تا خدمات خارج ایران به داخل منتقل شوند.
هیچ محدودیتی از سوی ایران سرور در پهنای باند قرار داده نشده است. همانطور که پیش از این گفته شد، بزودی گراف مصرف براساس ip به پنل کاربری اضافه خواهد شد.
با توجه به تعدد درخواستها و محدودیتهای موجود در سخت افزارها، تحویل سرور با تاخیر چند روزه انجام میشود. محمولهی جدید سخت افزار در هفتهی جدید به دیتاسنتر ارسال خواهد شدسخت افزارهای جدید با قدرت بیشتر بزودی در سایت اضافه خواهد شد.
در صورت نیاز، دوستان میتوانند سرورهای ایران سرور را آزمایش کنندبرای آزمایش با بخش فروش تماس بگیرید.
به شما نیز توصیه میکنم که آزمایش نمایید
در پایان نیز اگر سوالی در خصوص سرورهای جدید ایران سرور داشتید، میتوانید مطرح کنیدهرچند متوجه نشدم که چرا این تاپیک در این بخش هست!
اگر نیاز به سرور با هارددیسک بالا دارید، از هفتهی جدید سرورها با هارددیسک ۱۲ترابایتی قابل ارایه میباشد.![]()