نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: رابط کاربری Metro در ویندوز سرور ۲۰۱۲ ???!!!!!!!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

پیش فرض پاسخ : رابط کاربری Metro در ویندوز سرور ۲۰۱۲ ???!!!!!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    آقا شما خوبی . من الان دو تا شاخ دارم در میارم از اسامی ای که شما آوردید. بله. من اکثر نرم افزارهایی رو که استفاده کردم براش پول پرداخت کردم چون یک ساله برگشتم ایران. اینطوری هم که شما میگید همه بیچاره هستن و پول پرداخت نرم افزار ندارند درست نیست. اکثر نرم افزار ها پلن های Pay as you go دارند و شما میتونید ماهیانه هزینه استفاده از نرم افزار رو پرداخت کنید. هنوز هم که ایران هستم ماهانه هزینه لایسنس های نرم افزار های آنلاین من داره پرداخت میشه.

من نمیدونم آیا شما پاتون رو اونطرف تر از مرز های ایران عزیزمون گذاشتید یا خیر. آیا تاحالا بیرون از ایران زندگی کردید یا خیر. آیا مفهوم مالکیت معنوی و کپی رایت رو میدونید یا نه. پیشنهاد می کنم در موردش یکم تحقیق کنید و فلسفه وجودیشون رو یاد بگیرید.

باز هم تکرار می کنم تجربه چندانی درباره لینوکس ها ندارم اما از اسامی و هویت هایی هم که کیلویی می نویسید نمیشه جواب قطعی گرفت چون با مثال هاتون اثبات می کنید که شخص شما هم فقط خوب با اسامی بازی می کنید تا قصد ارائه دانش فنی داشته باشید.

برای اطلاعات عمومیتون میخوام چند تا جمله بگم. امروزه علمی وجود داره به اسم مهندسی نرم افزار. همین ابزارهایی که شما استفاده می کنید ازش همینطوری دو خط و 5 خط بهش اضافه نشده. برای طراحیش وقت گذاشتند. بحث هایی وجود داره به اسم مهندسی منابع و ... دوخط ، 5 خط اضافه کردن به نرم افزارها مثل این می مونه که هر کس بیاد یه آجر رو آجر قبلی بگذاره و در نهایت چیزی که به وجود میاد (اگر به وجود بیاد) با اولین باد میریزه پایین.

بیچاره استیون هاوکینگ هم 30 ساله که فلجه لینوکس میخواد چیکار. این بنده خدا سر دماغش رو نمیتونه بخارونه و هر یک جملش یک دقیقه طول میکشه. این بنده خدا فیزیکدان نظری و کیهان شناسه ، چه ربطی داره به IT؟ این مثال شما مرغ بریون رو به عربی رقصیدن وا میداره. اگه باور ندارید این عکس این بنده خدا :

Stephen Hawking - Wikipedia, the free encyclopedia

یه سوال ؟ چی میزنی خدایی اینطوری متون شاخ دار می نویسی؟ همینطوری نوشتن درست نیست داداش من. حرف ارزش داره. اگر هم سخته استفاده از گوگل بد نیست.

در نهایت هم ادامه این بحث فکر می کنم بی فایده باشه و تا ابدیت طول بکشه و بی نتیجه بمونه چون از یک مقایسه عادی رسیدیم به همینجوری بی سند و مدرک اطلاعات پروندن. برای شما هم آرزوی موفقیت می کنم. فکر می کنم یکم که سنتون بیشتر بشه بهتر درباره استفاده از ابزارها برای بهینه کردن زندگی قضاوت خواهید کرد. من نه ادعایی کردم که چیزی درسته یا غلط و قصد اثبات چیزی رو هم ندارم.

اوه ببخشید، کتاب استیون هاوکینگ (طرح عظیم) رو داشتم میخوندم بجای اینکه بگم استیو جابز گفتم استیون هاوکینگ (شباهت اسمی بود اشتباه کردم) :دی
    منظورم این بود
    تلاش استیو جابز به استخدام لینوس تروالدز و نابود کردن لینوکس- آزادراه
    البته شما میگید استون هاوکینگ لینوکس به چه دردش میخوره، همون صندلی که روش نشسته توی عکس و جملاتش رو با اون بیان میکنه از لینوکس داره استفاده میکنه!
    شما لینوکس رو فقط یه سیستم کامپیوتری نبینید، از تلفن موبایلی که آلان رو به روتون هست که 70٪ تلفن های هوشمند بازار رو که اندروید گرفته خودش لینوکسه در حالی که ویندوز فقط روی pc تلفن هوشمند (که اونم زیاد سهمی تو بازار نگرفته هنوز) خلاصه شده.
    حتی توی تلویزیون هم لینوکس رفته، یه مطلبی بود که حالا من نمیتونم درست بودنش یا نبودنش رو بگم که نوشته بود حتی در یخچال ماشین لباس شویی که تحت برنامه ای که داره کار میکنه نوعی از لینوکس هست
    اگه قرار بر این باشه که نابود بشه،‌همون اوایل میبایست نابود میشد. شما آلان هیچ جوری نمیتونید تضمین بدید که ویندوز داره از شما جاسوسی نمیکنه در حالی که کد های لینوکس جلوتون هست، دیگه تشخیص با خودتون

ببینید من برنامه معروفی مثل تیم ویور که دیگه همه ی ما میشناسیمش شما میتونید دقیقا همون تیم ویور رو در لینوکس اجرا کنید به صورت رایگان (البته کدش قابل دسترس نیست) خوب این خودش داره نشون میده که قضیه کار از چه قرار هست! نرم افزاری که در ویندوز به قیمت x$ فروخته میشه داخل سایتش برای لینوکس به رایگان برای دانلود قرار داده شده! که هیچ تفاوتی هم با نسخه ویندوزش نداره!
    تصویر زیر رو شما ببینید، همه ی برنامه ها آزاد هستند، شما خودتون چی رو ترجیح میدید؟ idm پولی؟ تیم ویوری که بالاش نوشته free licence یا پولیش چطور؟ و دیزاینی که هیچ وقت با ویندوز قابل قیاس نیست!

نگاه کنید، 5 خط این 5 خط اون رو با دیوار آجری مقایسه نکنید
    وقتی که لینوس اولین کرنل لینوکس رو گذاشت روی نت نزدیک 4000 هزار تا ایمیل براش امد که گفتند این کد رو هم اضافه کن به کرنلت، اینصوری شد که لینوکس شد! وگرنه که از اول لینوکس به دنیا نیومد
    ببینید توی لینوکس برای شما gpl مثل یه هنجار اجتماعی میشه، این هنجار شما رو وادار میکنه وقتی این همه امکانات به رایگان اطرافت هست این همه پشتیبانی رایگان و ...... تو رو میکشه به سمتی که بیای یه خدمتی هم در مقابلش انجام بدی، در حالی که غیر ممکنه همچین حسی شما توی ویندوز داشته باشید، همیشه هم توی صفحه اینترنت عبارت دانلود کرک برنامه ... رو دارید جستجو میکنید
    این رو برید از هر کسی که با لینوکس کار میکنه بپرسید که آیا این هنجار براش ایجاد شده یا نه

ببینید راه دور نمیرم، حقیقت رو بگم من کارم مجازی ساز ی هست و زیاد سر و کله ما لینوکس نمیزنم،‌نه توش شخم و نه ... اما آلان که اینجام دارم همه ی وقتم رو میذارم که یه شخص دیگه رو هم به آزادی دعوت کنم! این خودش یه خدمت ب لینوکس حساب میشه مسلما شمایی که از حرف های من اومدید طرف لینوکس شاید در آینده یه نرم افزاری یا قابلیتی به لینوکس خوده شما اضافه کرده باشید، حالا اگه من شما رو دعوت نکرده بودم و شما تا ابد از ویندوز استفاده میکردید همچین نرم افزاری به وجود می امد از طرف شما؟ خوب جوابش معلوما
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: png a7.png (517.3 کیلو بایت, 32 نمایش)

2. تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)