آقا شما خوبی . من الان دو تا شاخ دارم در میارم از اسامی ای که شما آوردید. بله. من اکثر نرم افزارهایی رو که استفاده کردم براش پول پرداخت کردم چون یک ساله برگشتم ایران. اینطوری هم که شما میگید همه بیچاره هستن و پول پرداخت نرم افزار ندارند درست نیست. اکثر نرم افزار ها پلن های Pay as you go دارند و شما میتونید ماهیانه هزینه استفاده از نرم افزار رو پرداخت کنید. هنوز هم که ایران هستم ماهانه هزینه لایسنس های نرم افزار های آنلاین من داره پرداخت میشه.
من نمیدونم آیا شما پاتون رو اونطرف تر از مرز های ایران عزیزمون گذاشتید یا خیر. آیا تاحالا بیرون از ایران زندگی کردید یا خیر. آیا مفهوم مالکیت معنوی و کپی رایت رو میدونید یا نه. پیشنهاد می کنم در موردش یکم تحقیق کنید و فلسفه وجودیشون رو یاد بگیرید.
باز هم تکرار می کنم تجربه چندانی درباره لینوکس ها ندارم اما از اسامی و هویت هایی هم که کیلویی می نویسید نمیشه جواب قطعی گرفت چون با مثال هاتون اثبات می کنید که شخص شما هم فقط خوب با اسامی بازی می کنید تا قصد ارائه دانش فنی داشته باشید.
برای اطلاعات عمومیتون میخوام چند تا جمله بگم. امروزه علمی وجود داره به اسم مهندسی نرم افزار. همین ابزارهایی که شما استفاده می کنید ازش همینطوری دو خط و 5 خط بهش اضافه نشده. برای طراحیش وقت گذاشتند. بحث هایی وجود داره به اسم مهندسی منابع و ... دوخط ، 5 خط اضافه کردن به نرم افزارها مثل این می مونه که هر کس بیاد یه آجر رو آجر قبلی بگذاره و در نهایت چیزی که به وجود میاد (اگر به وجود بیاد) با اولین باد میریزه پایین.
بیچاره استیون هاوکینگ هم 30 ساله که فلجه لینوکس میخواد چیکار. این بنده خدا سر دماغش رو نمیتونه بخارونه و هر یک جملش یک دقیقه طول میکشه. این بنده خدا فیزیکدان نظری و کیهان شناسه ، چه ربطی داره به IT؟ این مثال شما مرغ بریون رو به عربی رقصیدن وا میداره. اگه باور ندارید این عکس این بنده خدا :
Stephen Hawking - Wikipedia, the free encyclopedia
یه سوال ؟ چی میزنی خدایی اینطوری متون شاخ دار می نویسی؟ همینطوری نوشتن درست نیست داداش من. حرف ارزش داره. اگر هم سخته استفاده از گوگل بد نیست.
در نهایت هم ادامه این بحث فکر می کنم بی فایده باشه و تا ابدیت طول بکشه و بی نتیجه بمونه چون از یک مقایسه عادی رسیدیم به همینجوری بی سند و مدرک اطلاعات پروندن. برای شما هم آرزوی موفقیت می کنم. فکر می کنم یکم که سنتون بیشتر بشه بهتر درباره استفاده از ابزارها برای بهینه کردن زندگی قضاوت خواهید کرد. من نه ادعایی کردم که چیزی درسته یا غلط و قصد اثبات چیزی رو هم ندارم.