asp = پول مفت
asp = پول مفت
حرف استار تر رو من هم قبول دارم asp کار ها در توهم هستند!واقعا همین طوره!فکر میکنند asp یعنی همه چیز!آخه یه مدیریت محتوای خوب با فول پنل نمیتونید درست کنید خودتون!!
اگر ادعا میکنید اصلا مدیریت محتوایی در حد جوملا با asp با قدرت هسته آن بسازید تا من دیگر حرف نزنم!
asp کار ها در ایران این کاره نیستند!
سلام دوست عزیز. زود قضاوت نکنید. پیشنهاد می کنم ابزار ساخته شده ما رو یک نگاهی بهش بندازید نظرتون عوض میشه .
سایت بایک! ابزار قدرتمند، سریع و اقتصادی طراحی وب سایت
فکر نمی کنم جوملا حالا حالاها به پای کار ما برسه. افتخار می کنم که ابزار کاملاً ایرانی و وطنی هستش.
سایت بایک! دروازه ورود به دنیای مجازی
ابزار طراحی سایت ، نرم افزار ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی ||| واکاو » سنجش سرعت سایت از سرور ایران - http://www.wakav.ir
نمیدانم چرا این قدر اصرار دارید بگید در حد جوملا هستید!!
هسته جوملا همه جوره انعطاف پذیر هستش و هر نیاز هر نیازی داشته باشید افزونه مورد نظرش پیدا میشه و یا راحت برنامه نویسان خارجی و یا داخلی توسعه میدهند یکی دو تا هم نیستند!!
جوملا کار حداقل 100 نفر برنامه نویس خارجی هستش که واقعا علم دارند!
جوملا را برای من تعریف کنید؟
آیا میدانید در جوملا بیش از 20000 افزونه نوشته شده است که 1000 برابر این امکاناتی که فرمودید را دارا می باشد؟!
100000 نفر در دنیا در حال گسترش و توسعه جوملا در زمینه های مختلف هستید تنهایی میتوانید مبارزه کنید؟!!
چرا این قدر برنامه نویسان asp.net ما مغرور هستند؟!باید ریشه فرهنگی آن جستجو شود.
ویرایش توسط nader.bayati : January 17th, 2014 در ساعت 04:30
دوست عزیز
شما که دیگران رو مسخره می کنی ، آیا تاحالا تونستی یکی از بخش های همون ابزار دوست داشتنیت رو دیباگ کنی ؟ نمیگم بنویس از اول. فقط به دلیل اثبات اینکه روی هوا حرف نزده باشم ابزار ما بین 2500 شرکت تونست سومین رتبه بزرگترین جشنواره ملی ict کشور رو بیاره و از رییس جمهور جایزه بگیره. اینم سند :
Fava-Festival-1392-small.jpg
یک تیم کارشناسی ابزار رو تجزیه تحلیل کردند و مستندات رو مطالعه کرند و رتبه بندی کردند.
حالا شما دوست عزیز من که آرزو شفا برای من می کنید ، چیزی دارید که حتی توی این جاها شما رو راه بدن؟ نمیگم مقام بیار.
سایت بایک! دروازه ورود به دنیای مجازی
ابزار طراحی سایت ، نرم افزار ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی ||| واکاو » سنجش سرعت سایت از سرور ایران - http://www.wakav.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)