پس چطور بود که بک آپ ما با دیتابیس بود و کار میکرد !؟
بنده امسال باز ازشون سرویس گرفتم ولی اینبار سرور مجازی ، برخوردشون هم خوب هست.
ضمنا هیچ هاستینگی بک آپ تحویل دادن رو 100 درصد قبول نمی کنه ولی با این حال پشتیبان گیری انجام میده
شما نیز اگر تا حالا یک بار یک سرور مجازی از نزدیک دیده بودید متوجه می شدید که بک آپ گرفتن بلد یا غیر بلد بودن نداره ، یک گزینه داره میزنید و انجام میشه !![]()
مدرک میخوای ؟
اتمام سرویس دهی ایران پیچ
خلاصه زحمات ما را به هدر دادن .
بنده الان اگه بگن رایگان سرویس میدن ازشون نمیگیرم
شما نیز اگر تا حالا یک بار یک سرور مجازی از نزدیک دیده بودید متوجه می شدید که بک آپ گرفتن بلد یا غیر بلد بودن نداره
سرور مجازیاز نزدیک دیده باشم ؟ :|
404
ویرایش توسط Alireza-SS : January 16th, 2014 در ساعت 11:36
نه ! بخوان قشنگ بخوان ببینی که چه بک اپی دادن !
در زمینه بک اپ گیری هم میشه فول بک اپ بدی | میشه فقط فایل های public_html را زیپ کنی بدی به طرف | میشه فقط از دیتابیس بک اپ بگیری
بنده در زمینه هاستینگ ادعا نکردم بعدشم از کی ملاک شده طرف سایت اسکریپت میخواد بزنه باید دانش هاستینگ و سرور داشته باشه اونی که هاستینگ میزنه باید دانشش رو داشته باشه و نه قصدش این باشه فقط بفروشه !
در مورد سایتم هم , هم دانشش رو دارم و توانایی مدیریتش ( هرچند مربوط به خودم هست )
دوست داشتی پیام خصوصی بده تا فعالیت خودم در زمینه کد نویسی و طراحی در پیام خصوصی بهت بدم .
موفق باشید .
در ضمن دلیلی نداره این تایپک قدیمی رو ادامه بدیم چون ادامه این تایپک دیگه واسه من دیتابیس نمیشه ! و فقط وقتم رو تلف کردم .
404
اطلاعیه ای نیست باهشون صحبت کردن گفتن مشکلی برای خدمات دهی ندارند و این تاپیک قدیمی هست به گفته خودش هست و سایت فعال هست
ویرایش توسط mad-adwords : January 16th, 2014 در ساعت 11:56
سلام صبح بخیر !
نکته جالب اینه که تبلیغ ما همینک در صفحه آمار وبگذر ( جایگاه دوم ) با روزانه 100 هزار بازدید هست ولی ترافیک ورودی ( در این یک ساعت ) به اندازه این تایپیک نبوده !
جا داره تشکر کنم از دوستان و مسئولیین !
شما جناب xscript از ما هاست رایگان داشتید اگر خاطرتون باشه !
ضمنا ، مشکل اینجاست که از حدود 770 مشتری هاست و سرور مجازی که در سال گذشته همین موقع ما رو ترک کردن فقط 18 تا 20 تاشون بک آپ ها مشکل داشت.
ضمنا هیچ هاستینگی بک آپ را 100 درصد تضمین نمی دهد چرا که اگر قرار بر این باشد روزانه بک آپ های کلیه مشتریان ریستور شود در سرور دیگر و ببینند بک آپ سالمه یا خیر هزینه هاست 100 مگ می شود 200 هزار تومان !
بک آپ خودکار گرفته می شود و هر هاستینگی بروید نوشته اند بک آپ گیری انجام می شود ولی رفع مسئولیت کرده اند.
موفق باشید
تایپیک بسته شد
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)