-
April 16th, 2010, 17:10
عضو جدید
پاسخ : ارور MySQL Error
ویرایش توسط Dr.SalaR : April 16th, 2010 در ساعت 17:17
Soft98.iR
-
-
April 16th, 2010 17:10
# ADS
-
April 16th, 2010, 17:38

نوشته اصلی توسط
Dr.SalaR

آره یادمه منم انداختی بیرون

خودت که میدونی این اسکریپته روسیه . اونام دیگه کلی بهش ور رفتم تا لودش رو بیارن پائین . cash گذاشتن . تنظیمات دیتابیس گذاشتن تو اسکریپت . بهینه ساز دیتابیس گذاشتن ولی بازم اینجوریه . خودشون وب سرور nginx رو پیشنهاد میکنن واسش . ولی دیگه نمیدونم nginx+kloxo یا nginx+apachi+cpanel یا چی :دی . یا چی میتونه process ها رو کنترل کنه.
اگه راهی میدونی بگو ارشاد شیم

با این وب سرور کار نکردم. دوستانی که کار کردن میگن خوبه. شما که همه چی رو تست کردی اینم تست کن.
ولی خوب با این منابع (اگه همون vpsی که قبلا داشته هست) دیگه بهتر از این نمیشه. سایت طرف که بازدیدش کمتر از این حرفها بود رو سرور اختصاصی جواب نمیداد اینکه دیگه فکر کنم دانلود با لینک مستقیم هم روش داری میدی چی میشه !
به نظر من اگه بتونی یه سرور جدا برای mysql بگیری و سایت و mysql رو جدا کنی خیلی خیلی بهتر میشه وضعیت ! اگه هم بتونی سرور فایل ها رو هم جدا کنی دیگه خیلی بهتر !
یعنی یه هاست خوب بگیری سایتتو بذاری روش.
دو تا هم vps بگیری یکی mysql بذاری روش یکی هم فایلهاتو...
یا کلا اینا رو ول کنی یه سرور قوی و اختصاصی بگیری.
ولی بهترین و کم خرج ترین راه اینه اون اسکریپت رو دست از سرش ورداری
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2010, 17:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Sajad
با این وب سرور کار نکردم. دوستانی که کار کردن میگن خوبه. شما که همه چی رو تست کردی اینم تست کن.
ولی خوب با این منابع (اگه همون vpsی که قبلا داشته هست) دیگه بهتر از این نمیشه. سایت طرف که بازدیدش کمتر از این حرفها بود رو سرور اختصاصی جواب نمیداد اینکه دیگه فکر کنم دانلود با لینک مستقیم هم روش داری میدی چی میشه !
به نظر من اگه بتونی یه سرور جدا برای mysql بگیری و سایت و mysql رو جدا کنی خیلی خیلی بهتر میشه وضعیت ! اگه هم بتونی سرور فایل ها رو هم جدا کنی دیگه خیلی بهتر !
یعنی یه هاست خوب بگیری سایتتو بذاری روش.
دو تا هم vps بگیری یکی mysql بذاری روش یکی هم فایلهاتو...
یا کلا اینا رو ول کنی یه سرور قوی و اختصاصی بگیری.
ولی بهترین و کم خرج ترین راه اینه اون اسکریپت رو دست از سرش ورداری

نه لینک مستقیم رو یه سرور دیگست . من زیاد هم use db ندارم . یعنی توی daily process whm چیزی نشون نمیده .
خداییش آخر اسکریپته . کار کنی باهاش عاشقش میشی :دی
-
-
April 16th, 2010, 17:53
برو تو ssh بزن top میبینی چه بلایی داره سر sql میاد
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
April 16th, 2010, 18:03
عضو جدید
اول بریم رو litespeed ببینیم چی میشه . خونه آخرم دیگه nginx .
ممنون از همه
-