نقل قول نوشته اصلی توسط geniune نمایش پست ها

سلام دوست عزیز

والا این چیزی که میگید از این طرف نیست . والا دیگه چی بگم بهتون انگار رفتید بهترین سیستم جهان رو گرفتید شکی بهش ندارید ایشون رو زیر سوال میبرید

دوست عزیز الان اگر شما هاست دانلود با فضای 2-3 ترابایت داشته باشید ... قیمتش نزدیک 100 و کمتر از 150 هست . خب چرا نمیرید یک سرور بگیرید آخه من توی همین موندم که شکی ندارید ...

شما برید از چند سرویس دهنده سوال کنید در مورد سرویس و سرویس دهنده تون ببینید نظرشون چیه !!!

من یک هاست دانلود گرفتم به قیمت 50 تومن اصلا دانلود میکردم سرعتش 2 مگ میکشید رفتم انصراف دادم اگر هاست کیفیت داشته باشه باید بالای 15 مگ برثانیه دانلود کنه مثل سایت کاکوهاست که هاست دانلودشون عالیه البته اونا پنل مخصوص خودشون رو دارند ...

من برای همین اسکریپت سه تا هاست عوض کردم که همه بی کیفیت بودند و در نهایت با IIS در سرور مجازی این اسکریپت رو راه اندازی کردند و از اون زمان هیچ مشکلی پیش نیومده . هیچ

امیدوارم شما هم نظرتون برگرده و یک سرویس خوب و با کیفیت بگیرید

هر ارزونی بی دلیل نیست ... الان هاست دانلود با فضای 100 گیگ باید کیفیت بالاش بالای 50 هزار تومان باشد اگر کمتر بود 90 درصد یک ضعفی توش هست ...
موفق باشید ...
یکم زیادی دارم تحمل می کنم حرفاتون رو
به کار خودتون برسید تو تاپیک هایی هم که به شما مربوط نیست دخالت نکنید
ایشون سرویشون رو از من تهیه کردند ، مشکلی دارید شما ؟
می خوام ببینم شما چه کاره هستید که هم حواب ایشون رو میدید و هم تاپیک فروش این دوستمون رو خراب می کنید ؟
درضمن اسکریپت به 2تا هاست احتیاج داره که یکی خود اسکریپت روشه و یکی دیگه مربوز به سرورهای دانلود هست
الا هم ایشون سرور دانلودشون down نمیشه ، بلکه هاست هایی که روش اسکریپت رو قرار میده down میشه
دوباره عرض می کنم لطفاً تو مسائلی که سر رشته ندارید و مربوط به شما نیست دخالت نکنید