سلام
خیر قربان
این یکیه Serveur SYS-E32-3 - So you Start
سلام
خیر قربان
این یکیه Serveur SYS-E32-3 - So you Start
==>کی گفته هتزنر بیشتر از 30mb دانلود نداره؟ الان من ex60 رو دارم و با 90mb دانلود میکنه.
لینکی که دانلود کردیم از هتزنر نبود، سرور مربوط به یک آپلود سنتر هستش که هنوز راه اندازی نشده و فقط جهت تست بود.
با توجه به ترافیک نا محدود روی OVH پورت ها روی 200 لیمیت شده و عملا شما بالاتر از 25 مگابایت نمی تونید دانلود کنید
ولی دانلود داخل سرور محدودیتی ندارد و همان طور که در پست قبلی اسکرین شات قرار دادم تا 122 مگابایت هم داخل سرور دانلود داشتیم.
موفق باشید
نه عزیز من
اول از همه مشخص کنم
من با آلمان کار نکردم ولی از همکاران سرور مجازی داشتم و الانم دارم
ولی با ovh مستقیم کار کردم قبل از سال 2012 که شما 2 سال مشغول کار شرکتی بودی که اصلا ربط به کار الانتون نداشت بنده با OVH به صورت مستقیم کار کردم
زمانی که وت 18 درصد نبود 6 درصد بود
بله فکر نکنید چون اندازه ی دیتاسنتر OVH بزرگه دال بر خوب بودنشه
جواب تمامی سوالاتتون راجع به آلمان رو میذارم بر عهده ی جناب حسینی
مقایسه شما همیشه بر حسب کاغذ بوده! و هیچ حرف میدانی ای نمیزنید(باره اول میگید 10 ای پی بیارید پینگ بگیریم)
من یک سرور آلمان Core I7 4770 میارم شما یک سرور 1245 ورژن 3
بنده 2 تا یوزر مولتی کشی میارم شما ببینیم قدرت کدوم پردازنده بیشتره
حتی روی کاغذ هم بخواید حساب کنید I7 4770 از 1245 فوی تره!
خدمت شما
ARK | Compare Intel® Products
----------------------
بریم مسئله تیکت!من از دوستان شندیم المان 40الی 45 دقیق به تیکت جواب میده ولی تجربه داشتم OVH روزی 1 عدد تیکت من رو جواب داده!
حرف های شما راجع به I7 برای من جالبه
بنده به شخصه 1240 ورژن 2 رو رو سیستم خانگی تست کردم رو مین سوپر میکرو!برای رندر 18.000 فریم در Vray نزدیک به 4 روز من رو معطل کرد!
ولی I7 920 این عمل رو در عرض 2 روز 8 ساعت انجام داده دقیق رو همون فریم ها!
شما اگر به دید فروش سرور و ویرچوالیزه یا هاستینگ اونم از راه دور به سرور نگاه میکنید بنده برای کارم با این سرور ها کار کردم از نزدیک در دیتاسنتر hostkey روسیه!
ویرایش توسط hostfire : January 14th, 2014 در ساعت 00:45
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
برادر من،حتی روی کاغذ هم بخواید حساب کنید I7 4770 از 1245 فوی تره!
من کجا گفتم 1245 قوی تره آخه؟!
من گفتم مقایسه این دو تا صحیح نیست!
ملاک بنده هم بزرگترین سایت بنچمارک هستش PassMark Intel vs AMD CPU Benchmarks - High End
اگه قرار بود که همه چیز رو همه کس امتحان کنند که ما باید الان درجا میزدیم
سلام
و خسته نباشید
ادرس لینک اعلام کنید لطفا
شما اعلام کردی sys 3 هست
در سایت علام کرده که سی پی یو این سرور 1245 خواهد بود اما شما مشخصاتی که نشان دادید
1 سروری نشان دادید که 4 هسته داره مدل سی پی یو 1230 چهار هسته دارد در صورتی که 1245 8 هسته دارد
پس دیتا سنتر در دادن مشخصات کوتاهی کرده
درمورد لینک که دادید
دقت کنید سی پی یو هم از 4770 رنک کمتری اورده فایل پیوست 17977
دیتا سنتر او وی پی اچ 2 روز که جواب نمیده و تیکت هم که اعلام میکنید 2 هفته هم جواب نداده اند
من عکس میذارم که نشون میده 4470 چقدرتی دارد تا 1230 او وی پی اچ
be.png
کمی دقت کنید سی پی یو 1230 نسبت به 4470 کمتر هست
و بحث تمام میکنم
چون او وی اچ فرانسه هیچ برتری به هتزنر ندارد از لحاظ
قیمت
و منابع نسبت به قیمت
و عدم پاسخ گوی مناسب در زمان مناسب او وی اچ که شده 2 هفته جواب نده به هتزنر که زیر 15 دقیقه جواب تیکت میدهد
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
با عرض پوزش این همه حرف زدید فقط در حد تئوری! تو کاغذ بازی و قدرت و ... دارید با هم کل میندازید. یکیتون نیومد بگه عزیز کدام لوکیشن برای مصرف تو ایران بهتره!! دقیقا شده ماجرای سرورهای رداستیشن.سرورهای غولی دارند.کسی هم نمیتونه بدیشو بگه.اما ماهانه چندین بار پورتش تو ایران بسته میشه و هربار تاپیکی میبینیم که سایتها بالا نمیان و نشون نمیدند و دانلود قطع شده و... خوب عملا نمیشه گفت سرور مشکل داره.مشکل از جای دیگر هست اما هر چی هست بالاخره مشکل هست..
الان هم قضیه شما شده همین.اما نظر شخصی خودم که 4 سال با هتزنر و ovh برای سایت دانلود ازش استفاده کردم.. کم کم 7 بار از دوستان هاستینگ و بروبچ از ovh سرور گرفتم هربار با مشکل قطعی و کم اوردن سرور روبرو بودیم.سرعتش واقعا عالی بود اما خوب واقعا دل پری ازش دارم.هر بار هم هاستینگ محترمه یک چیزی میگفت و ما هم خودمون رو به خریت میزدیم چون چاره ای نبود..
الان 2 ساله دارم هتزنر استفاده میکنم.دروغ چرا قدرت سرورهای ovh رو نداره.مجبورن همیشه باید لایت اسپید و محدودیت دانلود و.. بزارم بعد فعالش کنم.ولی خوب در عوض مشکل قطعی آنچنانی و اعصاب خوردکنی نداشتیم.
ختم کلام: با این که الان دارم هتزنر استفاده میکنم اما روراست بگم به خاطر قیمتش هست بیشتر.نه فقط من بقیه هم فقط به خاطر قیمت دارند از ovh و هتزنر استفاده میکنند وگرنه اولین گزینه بنده لوکیشن هلند لیزوب بود..دیگران هم اگر پولشو داشتند و میصرفید گزینه های بسیار بهتری تو دنیا وجود داره..
سلام
دوستان لطف کنید تا حد امکان از کل کل و بحث های خیلی جزئی و انحراف موضوع اضلی تاپیک در انجمن خودداری فرمائید.
اگر لطف کنید و ادامه این بحث را از طرق دیگری پیگیری فرمائید سپاس گزارم.
با تشکر
سلام
همکاران عزیز، هرکی داره نون خودشو میخوره و مشتری برای همه هست!
کسی که OVH بخواد با میل و رقبت خودش میخره و کسی هم که Hetzner بخواد همینطور!
شب خوش
پیشنهاد اول ما هم برای سایت دانلود همین لیزوب هست و پیشنهاد دادیم
بودجه ندارند این دوست عزیز
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
سلام - تشکرشما اعلام کردی sys 3 هست
در سایت علام کرده که سی پی یو این سرور 1245 خواهد بود اما شما مشخصاتی که نشان دادید
1 سروری نشان دادید که 4 هسته داره مدل سی پی یو 1230 چهار هسته دارد در صورتی که 1245 8 هسته دارد
پس دیتا سنتر در دادن مشخصات کوتاهی کرده![]()
1- سوء تفاهم نشه - سروری که بنده به استارتر پیشنهاد دادم مربوط به سو یو استارد بود که جناب OmidX لینک اون رو میخواستند.
2- تمامی سرور های OVH سوپر میکرو هستند و اچ پی یا دل ارائه نمیشه.
3- از سرور اچ پی که اشاره کردید جهت تست پورت سرور 32 گیگ فرانسه استفاده شده و ربطی به او وی اچ نداشت. سرور اچ پی پورت 1 گیگ اختصاصی 2 طرفه داشت.
4 - 1230 و 1245 چهار هسته دارند و 8 ترید
5- اشتباه متوجه شده اید. دیتاسنتر کمکاری نکرده
6- بنده هیچ جایی ادعا نکردم که 1245 راندمان بالاتری نسبت به آی7 دارد
7- پشتیبانی ضعیف فرانسه را قبول داریم - اما در مورد کانادا به هیچ وجه صادق نیست - سرور ها ظرف 15-20 دقیقه تحویل می شود. تیکت ظره 5-60 دقیقه بسته به نوع مشکل یا درخواست پاسخ داده میشه و گاهی اوقات اونقدر سریع هستش که احساس گفتگوی آنلاین دارید.
8 - از برتری هایی که می توان یاد کرد: فایروال سخت افزاری رایگان، آنتی دی داس رایگان، ترافیک نا محدود - آپتایم بسیار بالا - امکان تهیه آی پی با مشخصات 14 کشور - امکان تهیه آی پی تا 256 عدد - حذف شدن پروفشنال یوز یا همان فلکسی پک - قیمت هم نسبت به کل دنیا ارزانترین است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)